Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Hivatalos info van arról, hogy játszhatnak-e vagy sem? Huh, várom már nagyon a meccseket!
 Hivatalos info van arról, hogy játszhatnak-e vagy sem? Huh, várom már nagyon a meccseket!  Elég komoly időszakot élünk meg most, eszméletlenül örülök, hogy ennek részese lehetek! Még ha sokszor fanyalgónak is tűnök..
  Elég komoly időszakot élünk meg most, eszméletlenül örülök, hogy ennek részese lehetek! Még ha sokszor fanyalgónak is tűnök.. 

Ennyit variálgatni egy döntésen komolyan.. Ráadásul nem is értem, egy barátságos meccsen még én is játszhatnék nem? Nem kell ahhoz regisztrált klubjátékosnak lenni. Anno volt egy angol meccsen emlékszem, hogy az edző egy szurkolót cserélt be, mert szidta a csatárokat, hogy nem lövik be a helyzeteket..
  Ennyit variálgatni egy döntésen komolyan.. Ráadásul nem is értem, egy barátságos meccsen még én is játszhatnék nem? Nem kell ahhoz regisztrált klubjátékosnak lenni. Anno volt egy angol meccsen emlékszem, hogy az edző egy szurkolót cserélt be, mert szidta a csatárokat, hogy nem lövik be a helyzeteket..