Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Suarez statja meglep figyelembevéve a játékperceket is.palesz77 írta: Igazából nálam is az MSN lenne a top 3, CR ősze jó volt nagyon, de amit tavasszal produkált.. Ehhez egy kis érdekesség: MSN vs CR a nagyobb meccseken

Igazából nálam is az MSN lenne a top 3, CR ősze jó volt nagyon, de amit tavasszal produkált.. Ehhez egy kis érdekesség: MSN vs CR a nagyobb meccsekenZBarca írta:Lehet, hogy elfogult vagyok, de nálam Neymar is benne lenne a top 3-ban - Ronaldo kárára.

A kis brazilunk nem fért fel erre a hármas listára ?Petr írta:Az UEFA év játékosa díjra Messit, Suárezt és Ronaldót jelölték. Én simán Messinek adnám.
Elég ha annyit mondok , hogy újságírók szavazatai alapján állítják össze....noname írta:Ez a lista valami vicc?!
Csak a Barcásokat nézve:
Iniesta - még talán elmegy, végülis a kapitány, de akkor már inkább Busquets a stabil teljesítménye miatt vagy Alves a szezonvég miatt
Mascherano - szép volt, jó volt, de a legjobb védőnk Pique volt.![]()
Xavi - egy cserejátékos a listán. Gratulálok!![]()
![]()
A többi még rendben is lenne, bár Ter-Stegen kissé sántít. Akkor már a Copa America miatt inkább Bravot raknám oda.
És akkor a többi:
Bale![]()
![]()
Milik - az ki?
Firmino - szóval ha kiscsapatból is be lehet ide jutni. Jövőre Jonathan Soriano aranylabdás lesz!
A másik érdekesség hogy csak egy Sevillás van jelölve..
Szóval egy BL győzelem instant jelölést ér a fél csapatnak, de egy El győzelem csak Baccának ér jelölést.
Az egész lista idióta.

Zselé tuti ott lesz a dobogón és még azt se tartom elképzelhetetlennek , hogy egy Juvést odanyomnak harmadiknak...S.Agüero írta:[
Neymar szerintem tuti. Kérdés, hogy hányadik helyre.

Neymar szerintem tuti. Kérdés, hogy hányadik helyre.Alfa írta:Remélem Neymar vagy Suárez odafér a dobogóraS.Agüero írta:UEFA ÉV JÁTÉKOSA, A SZŰKÍTETT LISTA
Gianluigi Buffon (olasz – Juventus), Eden Hazard (belga – Chelsea), Lionel Messi (argentin – FC Barcelona), Neymar (brazil – FC Barcelona), Paul Pogba (francia – Juventus), Andrea Pirlo (olasz – Juventus, jelenleg New York City FC), Cristiano Ronaldo (portugál – Real Madrid CF), Luis Suárez (uruguayi – FC Barcelona), Carlos Tévez (argentin – Juventus, jelenleg Boca Juniors), Arturo Vidal (chilei – Juventus)
Szerintem egyértelmű, ki nyeri.
AirSanyi
Remélem Neymar vagy Suárez odafér a dobogóraS.Agüero írta:UEFA ÉV JÁTÉKOSA, A SZŰKÍTETT LISTA
Gianluigi Buffon (olasz – Juventus), Eden Hazard (belga – Chelsea), Lionel Messi (argentin – FC Barcelona), Neymar (brazil – FC Barcelona), Paul Pogba (francia – Juventus), Andrea Pirlo (olasz – Juventus, jelenleg New York City FC), Cristiano Ronaldo (portugál – Real Madrid CF), Luis Suárez (uruguayi – FC Barcelona), Carlos Tévez (argentin – Juventus, jelenleg Boca Juniors), Arturo Vidal (chilei – Juventus)
Szerintem egyértelmű, ki nyeri.
AirSanyi

+1 ilyenkor lehetne súlyozni hogy meddig jutott, és mikor rúgta a gólokat a játékos...whitecule írta:Úgy tudom a BL-t úgy nézik, hogy ha egyenlő gólszám van, akkor az kapja a címet, aki kevesebb játékperc alatt lőtte a góljait. Ha Messi játszik a döntőben, akkor ez CR. Természetesen, ha Leo lő gólt, akkor ő lesz.
Szerintem ez mondjuk egy hatalmas marhaság, inkább azt kellene nézni ilyen esetben, aki messzebb jutott az adott verseny sorozatban. Elvégre az mutatja meg, hogy a sok gól mennyire is volt értékes.
Nehogy már valaki megnyeri a BL-t és mégis más lesz a gólkirály, csak mert kevesebb percet töltött a pályán. Ennyi erővel Luiz Adriano legyen, aki ugyan a negyeddöntőkben már kiesett, de azért a csoportkörben berámolt vagy három mesterhármast.
Amennyiben a játékperc számít, Messinek elég 8 percet játszania!MessiNeymarSuarez írta:Amúgy tényleg, Bl gólkirályságnál mit néznek? hogy hány percet játszanak összesen, vagy hány perc kellett az adott gól eléréséhez?
Mertjelenleg Ronaldo 12meccsen 1065 percet játszott, Messi meg 12 meccsen 1056 percet.