roby122 írta:...
Én már azzal is elégedett lennék, ha a pálya köépső harmadában nem csak Messin múlna a kreativitásunk.. Ini sem azért játszik rosszabbul, mert ennyivel rosszabb focista lett a kora miatt. A
Spanyolország-Ukrajna meccset ajánlom mindenki figyelmébe, a folyamatos gyenge játéka után rittyentett egy olyan meccset, mint itt egész évben 2-szer se, ez nem véletlen szerintem.. Persze nem jött be minden megmozdulása, de mennyivel támadóbban és felszabadultabban tolta. Nálunk jelenleg erre nincs lehetősége általában, csak ha épp úgy adódik egy meccsszitu, de ez ritka.
Amúgy te írtad is roby, hogy ha az MSN-ből kihullik valaki, akkor gáz lesz. Ezt megspékelem azzal, hogy ha Messi hullik ki, vagy ne adj isten a tripla miatt visszatér a 13/14-es hozzáállása, akkor mekkora gáz lesz. Mert amikor Leonak nem volt sok kedve, akkor idén is katasztrofálisan játszottunk - csak javarészt behúztuk valahogy hál istennek -, de sanszos, hogy jövőre Modric nem épp sérülésből jön majd vissza, és nem fárad ki 60 perc után, vagy a München legjobbjai nem dőlnek ki a meccseinkre, akkor pedig meg tudnak emiatt a Messifüggőség miatt fojtani minket középen. Hál istennek így is villanhatunk egy kontrából például, ahogy azt tettük sokszor idén, de ha hagyjuk, hogy fölénk nőjenek, az veszélyes játék.. Nekem nagyon kellene egy B terv Messi kiiktatása esetére, szerdán már körvonalazódni fog, hogy Lucho is próbál-e finomítani, vagy sem.
westerngom írta: Xavi után nincs karmesterünk, illetve játékmesterünk, be is dobtam gyorsan egy ideális nevet:
Isco!
Isco nem egy kifejezett karmester, kreatív, jó meglátásai vannak, de ő nem tud mozgatni egy csapatot. Ini helyett lenne több mint tökéletes majd, de sajna erre szinte semmi esély. Pedig amit ő tud, azt jelenleg nagyon kevesen tudják.. Rajta kívül én Thiagot és Coutinhot tudom most elképzelni, mint lehetséges Andrés utód - házon kívülről -, de azt is csak egy másik Barcelonában. A mostani középpályára nem kell ilyen ember, mert csak szenvedne. Na FM off..