Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amennyire én tudom, jelenleg ez a hivatalos értesítés a meccsel kapcsolatban. E szerint kijelölt helyeken lehet kártya nélkül is jegyet váltani.geridoss írta:...
Így se lehet egy szavunk sem ennél könnyebb csoportot nehezen kaphattunk volna. Remélem sikerül meglepetést okozni. Közben a svájci kapitány lenyilatkozta , hogy a portugálok az esélyesekhank1ee írta: Sajnos itt 13 európai hely van csak...Az Eb-n meg 23.
Sajnos itt 13 európai hely van csak...Alfa írta:Ne keverd az EB-vel. A VB selejtezőkön csak az első az aki továbbjut a második pedig pótselejtezőt játszik a harmadik pedig nem juthat ki. Sőt a legrosszabb csoport második kiesik.ZBarca írta:A 3. hely simán meglehet, és meg is kell, hogy legyen. A Feröer, Lettország, Andorra triót illene verni és megelőzni, a pótselejtezőben pedig egy kis szerencsével egy gyengébb ellenfelet is kifoghatunk, és már kint is vagyunk.
Ne keverd az EB-vel. A VB selejtezőkön csak az első az aki továbbjut a második pedig pótselejtezőt játszik a harmadik pedig nem juthat ki. Sőt a legrosszabb csoport második kiesik.ZBarca írta:A 3. hely simán meglehet, és meg is kell, hogy legyen. A Feröer, Lettország, Andorra triót illene verni és megelőzni, a pótselejtezőben pedig egy kis szerencsével egy gyengébb ellenfelet is kifoghatunk, és már kint is vagyunk.
Egy biztos, ugyanazért szurkolunk, hogy kijussunk. Én a románokat erősebbnek tartom, szerintem ők innen már behúzzák a csoportot (idegenbeli nagy meccseiket sorra letudták még gólt se kaptak). Mi meg ha csinálunk most négy pontot Szeptemberben, akkor szintén kijutunk automatikusan szerintem.Alcantara írta:Én nem lennék olyan biztos ebben, hogy a románok megnyerik ezt a csoportot.
Semmivel nem jobb egyik válogatott sem a másiknál ebben a csoportban. Bárki megverhet itt bárkit. A román csapat játékereje jól megmutatkozott Bukarestben ellenünk. 1 félidő és oda az erő. Szerintem nyerni fogunk és azt is megkockáztatom, hogy utána a románok, az új görög szövetségi kapitány vezette görögök ellen bukni fognak otthon.
Nem zárja ki egymást, de sokadjára leírom, hogy szerintem ebben a csoportban nem a románok az ellenfeleink, ők ezt a csoportot megfogják nyerni. Én meg olyat mikor írtam, hogy baj lenne, ha megvernénk őket? Én annyit írtam, hogy az Észak-Ír meccs fontosabb szerintem, mert nekünk reálisan a második helyért kell harcba szállni. És amúgy egymás után van a két meccs. Egy iksz a románok ellen és győzelem az északiak ellen és boldogság. Én így számolok mint tökéletes forgatókönyv.Alcantara írta:Csak halkan kérdezem tőled, mint a magyar nép tagjától: A kettő kizárja egymást?Bob_Marley írta: Én mint a magyar nép tagja, meg fontosabbnak tartom hogy kijussunk mintsem hogy megvertük vagy verjük a románokat vagy sem.
Egyszer írtam, de tényleg számolj utána a csoporttáblázatban: A győzelemmel azonos pontszámba kerülünk velük. Nekünk az baj lenne, jobb inkább, ha a románok megtartják a 3 pontos előnyüket?
Legyen inkább 12 pontunk, mint 14?
Esküszöm nem értelek ebben a tekintetben, de lehet velem van a baj.
Megérteném a gondolatmenetedet, ha mondjuk egymás után levő nap kellene a románok és északírek ellen játszani és beáldozzuk az egyiket a másikért.
Csak halkan kérdezem tőled, mint a magyar nép tagjától: A kettő kizárja egymást?Bob_Marley írta: Én mint a magyar nép tagja, meg fontosabbnak tartom hogy kijussunk mintsem hogy megvertük vagy verjük a románokat vagy sem.
A patetikus szót ilyenre is használtam, hogy csinálunk egy műsort egy olyannak, ami fontos-fontos, de nem ez az élet-halál meccsünk hanem a rákövetkező az. Én mint a magyar nép tagja, meg fontosabbnak tartom hogy kijussunk mintsem hogy megvertük vagy verjük a románokat vagy sem. Kit érdekel mit játszunk velük, a csoportban érjünk oda a második helyre, ez a legfontosabb és jelen állás szerinte ehhez az észak-Írek ellen kell hozni a győzelmet. Románok ellen ha összejönne az hatalmas extra.Alcantara írta:Bob! Ez neked olvasandó, főleg a vastagon szedett rész, egy magyar játékos nyilatkozata a román meccs előtt:
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... nt-2427579" target="_blank
Sznobként írok? Miről is? Patetikust arra értettem, hogy "nincs olyan sorozat kezdetű okfejtést". Nincs kőbe vésve, de reális célokat kell megfogalmazni. Román futball előrébb jár, elsők a csoportban, mi próbálunk menni a második helyért. Ezek a számok, így áll a csoport.Alcantara írta:
Azt már megszoktam, hogy sznobként írsz a magyar válogatottról általában, de áruld már el, hogy mitől patetikus (próbáltál elegánsan fogalmazni a szóval) neked amit írtam? Hol van az például kőbe vésve, miszerint a románok az első helyért mennek, mi pedig jól el vagyunk, ha itthon ikszelünk velük.
Nem olvastam, plusz megjegyzés volt, nem is neked szólt, nem volt ez bőven kifejtve. Ezért elnézést, mert úgy tűnt mintha szájba adnék valamit.A másik: hol olvastad a hsz-ben, a politikai részt, amire voltál kedves utalni? Legyél kedves konkrétan idézni!
Nyilván jobb ha nyerünk mint ha ikszelünk.Kizárólag csak vegyük elő, az egyszerű matematikai számítást: győzünk itthon, beérjük őket pontszámban. Egymás elleni eredmény már nekünk jó.
Neked ez miért nem felel meg magyarként?
Mitől jobb, ha döntetlen lesz a mérkőzés, mintha nyernénk?
Azt már megszoktam, hogy sznobként írsz a magyar válogatottról általában, de áruld már el, hogy mitől patetikus (próbáltál elegánsan fogalmazni a szóval) neked amit írtam? Hol van az például kőbe vésve, miszerint a románok az első helyért mennek, mi pedig jól el vagyunk, ha itthon ikszelünk velük.Bob_Marley írta:Elég patetikus megfogalmazás, főleg hogy a románok az első helyért mennek mi pedig a második, harmadikért.Alcantara írta: Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre!
Nincs olyan sorozat, ahol ne őket kellene legyőzni legnagyobb presztízsként.
Teljesen mindegy, ki melyik helyen áll a csoportban, ezt a meccset be kell húzni itthon.
A szurkolókért többek között.
Én politikát ide abszolút nem keverek bele, mert ez nem erről szól. Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Nem, meg kell őket verni.Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Elég patetikus megfogalmazás, főleg hogy a románok az első helyért mennek mi pedig a második, harmadikért.Alcantara írta: Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre!
Nincs olyan sorozat, ahol ne őket kellene legyőzni legnagyobb presztízsként.
Teljesen mindegy, ki melyik helyen áll a csoportban, ezt a meccset be kell húzni itthon.
A szurkolókért többek között.
Ez meg jó primitív dolog.... Nemhogy megköszönnénk, hogy eddig engedték még elkezdünk gyalázkodni. Egy ideiglenes megoldás volt Pali, ezt már akkor mindenki tudta mikor kinevezték.