Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
danianevem
Entrenador del Barça

2015.07.26. 21:18:20

geridoss írta:...
Amennyire én tudom, jelenleg ez a hivatalos értesítés a meccsel kapcsolatban. E szerint kijelölt helyeken lehet kártya nélkül is jegyet váltani.
geridoss
Director del Fútbol

2015.07.26. 21:13:30

Jól informálódtam, hogy a románok elleni meccsre már szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet kapni majd?

Meg valaki homályosítson már fel légyszi, aki jobban képben van, hogy talán online viszont kötelező kártyát megadni?
Nem vagyok teljesen tisztában vele, mert nekem van kártyám, online problémamentesen meg tudom venni, viszont az egyik srác a társaságból akikkel mennénk még nem rendelkezik kártyával, és miatta lenne fontos, mert akkor csináltat egy kártyát.

Köszi előre is!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.07.26. 15:01:18

Alfa, Hank1ee köszi! :) Hát akkor mégsem jutunk ki. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.26. 05:53:34

Szerintem sem rossz ez a csoport. Portugálok tudnak meglepetés eredményeket hozni lsd pl tavaly kikaptak az albánoktól az EB selejtezőn otthon. Svájc viszont nem igazán fekszik nekünk, van egy-két gyors emberük, ráadásul egy fegyelmezett fizikai játékot játszanak. A "maradék" meg elvileg verhető, de azért a lettektől szerintem lehet tartani. Nincs már olyan csapatuk mint akik anno szépen elvertek minket ha jól emlékszem 3:0-ra, de bennük lehet a meglepetés faktor. Lehetőségekhez képest nem rossz csoport (pl a svédek helyett mi is lehettünk volna az A csoportban...ami elég bivaly csoport), de itt a második hely is hatalmas bravúr lenne, plusz, amit lejjebb is írtak, hogy addigra már 1-2 játékosunk kimegy, s nem igazán lehet látni hogy kivel fogjuk őket pótolni.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.25. 23:08:03

hank1ee írta: Sajnos itt 13 európai hely van csak... :D Az Eb-n meg 23.
Így se lehet egy szavunk sem ennél könnyebb csoportot nehezen kaphattunk volna. Remélem sikerül meglepetést okozni. Közben a svájci kapitány lenyilatkozta , hogy a portugálok az esélyesek :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2015.07.25. 23:00:59

Alfa írta:
ZBarca írta:A 3. hely simán meglehet, és meg is kell, hogy legyen. A Feröer, Lettország, Andorra triót illene verni és megelőzni, a pótselejtezőben pedig egy kis szerencsével egy gyengébb ellenfelet is kifoghatunk, és már kint is vagyunk. :D
Ne keverd az EB-vel. A VB selejtezőkön csak az első az aki továbbjut a második pedig pótselejtezőt játszik a harmadik pedig nem juthat ki. Sőt a legrosszabb csoport második kiesik.
Sajnos itt 13 európai hely van csak... :D Az Eb-n meg 23.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.25. 21:56:44

ZBarca írta:A 3. hely simán meglehet, és meg is kell, hogy legyen. A Feröer, Lettország, Andorra triót illene verni és megelőzni, a pótselejtezőben pedig egy kis szerencsével egy gyengébb ellenfelet is kifoghatunk, és már kint is vagyunk. :D
Ne keverd az EB-vel. A VB selejtezőkön csak az első az aki továbbjut a második pedig pótselejtezőt játszik a harmadik pedig nem juthat ki. Sőt a legrosszabb csoport második kiesik.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.07.25. 21:53:51

A 3. hely simán meglehet, és meg is kell, hogy legyen. A Feröer, Lettország, Andorra triót illene verni és megelőzni, a pótselejtezőben pedig egy kis szerencsével egy gyengébb ellenfelet is kifoghatunk, és már kint is vagyunk. :D
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.25. 21:50:55

Nagyon remélem , hogy nem lesznek olyanok akik csak azért fognak kimenni a a portugálok elleni meccsre , hogy lássák roncikát...
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.25. 21:44:33

Svájc szerintem erősebb, mint a portugál csapat.
Itt sok esélyt nem adok magunknak, nem látom kikkel indulnánk neki a selejtezőnek. Geráék ideje lejár az EB selejtezőn, több nincs bennük, akik meg utánuk vannak egészen gyengék a nemzetközi szinthez.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.25. 21:18:59

A 3. hely simán meglesz de ennél többet nem nézek ki a csapatból. Esetleg a portugálokat tudnánk meglepni de ahhoz óriási szerencse kell. Nagyon röhögnék ha miattunk nem jutna ki a zselé az uccsó VB-jére :mrgreen: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2015.07.25. 20:27:50

A magyar válogatott a 2018-as világbajnokság selejtezőjének sorsolásán a Portugália, Svájc, Feröer, Lettország, Andorra fémjelezte "B" jelű csoportba került.

Nem rossz sorsolás ez, viccen kívül.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.25. 19:02:11

aránylag tűrhető lett a sorsolás, feröer, lettország meg andorra kötelező, a két "nagytól" meg hátha csípünk el pontokat :lol: mondjuk sztem svájc sokkal jobb csapat mint a portugálok. zselé meg majd testközelből érezheti, milyen is az mb1 sztár bekkjei között bringázgatni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.22. 22:30:40

Alcantara írta:Én nem lennék olyan biztos ebben, hogy a románok megnyerik ezt a csoportot.
Semmivel nem jobb egyik válogatott sem a másiknál ebben a csoportban. Bárki megverhet itt bárkit. A román csapat játékereje jól megmutatkozott Bukarestben ellenünk. 1 félidő és oda az erő. Szerintem nyerni fogunk és azt is megkockáztatom, hogy utána a románok, az új görög szövetségi kapitány vezette görögök ellen bukni fognak otthon.
Egy biztos, ugyanazért szurkolunk, hogy kijussunk. Én a románokat erősebbnek tartom, szerintem ők innen már behúzzák a csoportot (idegenbeli nagy meccseiket sorra letudták még gólt se kaptak). Mi meg ha csinálunk most négy pontot Szeptemberben, akkor szintén kijutunk automatikusan szerintem.

Egy dolog miatt lehet rossz Dárdai elmenetele, hogy extra terhet raktunk így a játékosokra és az új kapitányra. Ne adj Isten nem úgy jönnek össze a dolgok Szeptemberben, akkor kőkeményen mehet a matekozás és jönni fognak a de bezzeg Dárdaival hangok. És ez hiányzik legkevésbé, mert akkor megint összefognak csuklani a teher alatt a fiúk. Ugyanez a román meccs is, hogy ha mondogatjuk, hogy hú de kell nyerni, meg hú de fontos, akkor visszaüthet. Egy nyugodt meccs kell, s mint írtam ez nekünk nem is élet-halál. Az Észak-Ír az egymás elleni miatt is fontosabb.

Summázva, majd csak lesz valahogy. :D Jussunk ki, a többi csak körítés, s mesélés.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.22. 10:16:02

Én nem lennék olyan biztos ebben, hogy a románok megnyerik ezt a csoportot.
Semmivel nem jobb egyik válogatott sem a másiknál ebben a csoportban. Bárki megverhet itt bárkit. A román csapat játékereje jól megmutatkozott Bukarestben ellenünk. 1 félidő és oda az erő. Szerintem nyerni fogunk és azt is megkockáztatom, hogy utána a románok, az új görög szövetségi kapitány vezette görögök ellen bukni fognak otthon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.22. 08:03:46

Alcantara írta:
Bob_Marley írta: Én mint a magyar nép tagja, meg fontosabbnak tartom hogy kijussunk mintsem hogy megvertük vagy verjük a románokat vagy sem.
Csak halkan kérdezem tőled, mint a magyar nép tagjától: A kettő kizárja egymást?
Egyszer írtam, de tényleg számolj utána a csoporttáblázatban: A győzelemmel azonos pontszámba kerülünk velük. Nekünk az baj lenne, jobb inkább, ha a románok megtartják a 3 pontos előnyüket?
Legyen inkább 12 pontunk, mint 14?
Esküszöm nem értelek ebben a tekintetben, de lehet velem van a baj.
Megérteném a gondolatmenetedet, ha mondjuk egymás után levő nap kellene a románok és északírek ellen játszani és beáldozzuk az egyiket a másikért.
Nem zárja ki egymást, de sokadjára leírom, hogy szerintem ebben a csoportban nem a románok az ellenfeleink, ők ezt a csoportot megfogják nyerni. Én meg olyat mikor írtam, hogy baj lenne, ha megvernénk őket? Én annyit írtam, hogy az Észak-Ír meccs fontosabb szerintem, mert nekünk reálisan a második helyért kell harcba szállni. És amúgy egymás után van a két meccs. Egy iksz a románok ellen és győzelem az északiak ellen és boldogság. Én így számolok mint tökéletes forgatókönyv.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.22. 07:40:08

Bob_Marley írta: Én mint a magyar nép tagja, meg fontosabbnak tartom hogy kijussunk mintsem hogy megvertük vagy verjük a románokat vagy sem.
Csak halkan kérdezem tőled, mint a magyar nép tagjától: A kettő kizárja egymást?
Egyszer írtam, de tényleg számolj utána a csoporttáblázatban: A győzelemmel azonos pontszámba kerülünk velük. Nekünk az baj lenne, jobb inkább, ha a románok megtartják a 3 pontos előnyüket?
Legyen inkább 12 pontunk, mint 14?
Esküszöm nem értelek ebben a tekintetben, de lehet velem van a baj.
Megérteném a gondolatmenetedet, ha mondjuk egymás után levő nap kellene a románok és északírek ellen játszani és beáldozzuk az egyiket a másikért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.22. 06:38:47

Alcantara írta:Bob! Ez neked olvasandó, főleg a vastagon szedett rész, egy magyar játékos nyilatkozata a román meccs előtt:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... nt-2427579" target="_blank
A patetikus szót ilyenre is használtam, hogy csinálunk egy műsort egy olyannak, ami fontos-fontos, de nem ez az élet-halál meccsünk hanem a rákövetkező az. Én mint a magyar nép tagja, meg fontosabbnak tartom hogy kijussunk mintsem hogy megvertük vagy verjük a románokat vagy sem. Kit érdekel mit játszunk velük, a csoportban érjünk oda a második helyre, ez a legfontosabb és jelen állás szerinte ehhez az észak-Írek ellen kell hozni a győzelmet. Románok ellen ha összejönne az hatalmas extra.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.22. 06:13:03

Bob! Ez neked olvasandó, főleg a vastagon szedett rész, egy magyar játékos nyilatkozata a román meccs előtt:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... nt-2427579" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 18:21:49

Alcantara írta:
Azt már megszoktam, hogy sznobként írsz a magyar válogatottról általában, de áruld már el, hogy mitől patetikus (próbáltál elegánsan fogalmazni a szóval) neked amit írtam? Hol van az például kőbe vésve, miszerint a románok az első helyért mennek, mi pedig jól el vagyunk, ha itthon ikszelünk velük.
Sznobként írok? Miről is? Patetikust arra értettem, hogy "nincs olyan sorozat kezdetű okfejtést". Nincs kőbe vésve, de reális célokat kell megfogalmazni. Román futball előrébb jár, elsők a csoportban, mi próbálunk menni a második helyért. Ezek a számok, így áll a csoport.
A másik: hol olvastad a hsz-ben, a politikai részt, amire voltál kedves utalni? Legyél kedves konkrétan idézni!
Nem olvastam, plusz megjegyzés volt, nem is neked szólt, nem volt ez bőven kifejtve. Ezért elnézést, mert úgy tűnt mintha szájba adnék valamit.
Kizárólag csak vegyük elő, az egyszerű matematikai számítást: győzünk itthon, beérjük őket pontszámban. Egymás elleni eredmény már nekünk jó.
Neked ez miért nem felel meg magyarként?
Mitől jobb, ha döntetlen lesz a mérkőzés, mintha nyernénk?
Nyilván jobb ha nyerünk mint ha ikszelünk. :D De egy döntetlennel én már maximálisan elégedett lennék, már kifejtettem hogy az Észak-Ír fontosabbnak tűnik, mert őket reális esélyünk lehet megelőzni. Lehet beérjük a románokat ha győzünk, de ők a maradék meccsekből kettőt nyomnak otthon, mi meg pl kettőt idegenben. És alapból nem gondolom, hogy reális cél lehet hogy kimondjuk hogy megelőzzük őket. Ha összejön, király, de amúgy már a harmadik hely is szép eredmény, de persze a másodikért harcba kell szállni.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.07.20. 17:58:39

Nagyon szeretem Dárdai Pali és a Trollfoci munkásságát is, de egy csöppet felnagyítják ezt a dolgot. Igen Pali nagyon sokat tett a válogatottért, a nyilatkozataiban is érezni lehetett, hogy nem csak őőő-zik az öltözőben, viszont szinte ugyanazok a játékosok mentek ki a gyepre, mint mondjuk Pinyőnél. Az első meccsen is majdnem vertük őket, például nem hiszem, hogy az edző hibája volt az, hogy Lipták nem bírt 90 percet futni (asszem ő ment le a vádlijával).
A régebbi magyar válogatott sorra hozta le a kötelező győzelmeket, Egervárival is vertük a finnek, az pedig nem hiszem, hogy nagy eredménynek mondható, hogy a görögök ellen leikszeltünk hazai pályán, mikor az amatőr Feröer-szigetek oda-vissza ütötte őket. Finnek ellen jött Gera meg Stieber, a románok ellen Dzsudzsák szabija, ha ezek mondjuk nincsenek egyből más lenne a szitu.

Támadójátékban én semmi újat nem láttam Dárdaival, viszont azt elismerem, hogy a védelmet nagyon összerakta, illetve már a finnek ellen nemcsak vaktában rugdosták a labdát, hanem volt benne tudatosság is.

Ha a románok ellen kikapunk, és ne adja isten nem nyerünk az Észak-írek ellen sem, akkor majd jön, hogy "Dárdai nélkül nem lehetett".

Remélem a Herthából egy középmezőny-féle csapatot csinál, drukkolok neki, mert nagyon szimpatikus ember.

Előre sajnálom az új edzőt ha kikapnánk, mert tényleg annyira közel vagyunk a kijutáshoz, itt már tényleg csak az eredmény fog számítani.

Üssük meg a románokat meg az észak-íreket is, aztán Feröer-szigetek ellen még az utcáról is ordítanák az újabb győzelmet.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.20. 17:43:27

Bob_Marley írta:
Alcantara írta: Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre! :)

Nincs olyan sorozat, ahol ne őket kellene legyőzni legnagyobb presztízsként.
Teljesen mindegy, ki melyik helyen áll a csoportban, ezt a meccset be kell húzni itthon.
A szurkolókért többek között.
Elég patetikus megfogalmazás, főleg hogy a románok az első helyért mennek mi pedig a második, harmadikért.
Én politikát ide abszolút nem keverek bele, mert ez nem erről szól. Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Azt már megszoktam, hogy sznobként írsz a magyar válogatottról általában, de áruld már el, hogy mitől patetikus (próbáltál elegánsan fogalmazni a szóval) neked amit írtam? Hol van az például kőbe vésve, miszerint a románok az első helyért mennek, mi pedig jól el vagyunk, ha itthon ikszelünk velük.

A másik: hol olvastad a hsz-ben, a politikai részt, amire voltál kedves utalni? Legyél kedves konkrétan idézni!

Kizárólag csak vegyük elő, az egyszerű matematikai számítást: győzünk itthon, beérjük őket pontszámban. Egymás elleni eredmény már nekünk jó.
Neked ez miért nem felel meg magyarként?
Mitől jobb, ha döntetlen lesz a mérkőzés, mintha nyernénk?
messideco
Presidente del Barça

2015.07.20. 17:30:49

Huh, hát nehéz lesz. Storck szerintem jó szakember, illetve érzésem szerint Dárdai sem fog teljesen eltávolodni a csapattól.
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.20. 17:27:04

Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Nem, meg kell őket verni.
Ez olyan, mint egy El Clásico, ott nyerni kell, nem a döntetlenre játszani, és igen, pont a történelem miatt IS kell a románokat megverni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 17:21:57

Alcantara írta: Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre! :)

Nincs olyan sorozat, ahol ne őket kellene legyőzni legnagyobb presztízsként.
Teljesen mindegy, ki melyik helyen áll a csoportban, ezt a meccset be kell húzni itthon.
A szurkolókért többek között.
Elég patetikus megfogalmazás, főleg hogy a románok az első helyért mennek mi pedig a második, harmadikért.
Én politikát ide abszolút nem keverek bele, mert ez nem erről szól. Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Ez meg jó primitív dolog.... Nemhogy megköszönnénk, hogy eddig engedték még elkezdünk gyalázkodni. Egy ideiglenes megoldás volt Pali, ezt már akkor mindenki tudta mikor kinevezték.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése