Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi ezzel a gond? Ez volt a taktika álneve. "Tegye befele az izéknek..." Egyszerű és senki sem gyanakszik.hank1ee írta:Biztos is lehetsz benne, de ettől függetlenül Kondás szakmai hozzáértését és kommunikációs készségét nem szabad megkérdőjelezni: https://www.youtube.com/watch?v=8lli7rJ9NzM" target="_blank
Biztos is lehetsz benne, de ettől függetlenül Kondás szakmai hozzáértését és kommunikációs készségét nem szabad megkérdőjelezni: https://www.youtube.com/watch?v=8lli7rJ9NzM" target="_blankZozzy 5 írta:ezt én is hallottam, sajnos el is tudom képzelni, hogy ennyi itthon elég is egy edzői poszthoz.dévid villa írta: Kondás lánya Szima Gábor csaja, amíg ez így van, Kondás marad...![]()
ezt én is hallottam, sajnos el is tudom képzelni, hogy ennyi itthon elég is egy edzői poszthoz.dévid villa írta:Kondás lánya Szima Gábor csaja, amíg ez így van, Kondás marad...Zozzy 5 írta:nem tudom, hogy lehet még Kondás az edző Debrecenben![]()
A név kötelez...Zozzy 5 írta:nem tudom, hogy lehet még Kondás az edző Debrecenben
Kondás lánya Szima Gábor csaja, amíg ez így van, Kondás marad...Zozzy 5 írta:nem tudom, hogy lehet még Kondás az edző Debrecenben
Ne kezdjünk el ilyen összeesküvés elméleteket gyártani.messideco írta:Körülbelül...hady írta:...és ezzel a fradival nyeretik meg a bajnokságot.
Szívemből szóltál. A Lokinak pedig gratulálok, nagy ruhát adtak az ellenfélre, meg "lettek" verve rendesen.Alcantara írta:Attól független, hogy megjósoltam én ezt, ilyen arcpirító szégyent, amit ezek a szedett-vedett zsoldosok alkottak, több mint felháborító.Alcantara írta:Nem lesz az olyan nehéz! Ez a harmatgyenge, negyedannyi pénzből üzemelő bosnyák csapat szépen kiejti a Fradit.
Százmilliók mennek el a semmire ebben a sportágban. Egyszer már végett vethetne valaki ennek az ámokfutásnak, pénzherdálásnak, ami itt magyar labdarúgás címen működik a klubcsapatoknál.
Attól független, hogy megjósoltam én ezt, ilyen arcpirító szégyent, amit ezek a szedett-vedett zsoldosok alkottak, több mint felháborító.Alcantara írta:Nem lesz az olyan nehéz! Ez a harmatgyenge, negyedannyi pénzből üzemelő bosnyák csapat szépen kiejti a Fradit.
Csak nehogy a walesieket. Hihetetlen, hogy hosszabbításra áll a meccs.danianevem írta:A Vidi lassan továbblőhetné magát, a helyzeteik megvannak...
Mintha lett is volna egy angol tanulmány, hogy a magyar csapatok játékosai 17:00 és 19:00 között 13,27%-al rosszabbul teljesítenek.PCsabi írta:Mai:
"Nem örülök a korai kezdésnek, az élettani folyamatok ilyenkor másképpen mutatkoznak, viszont nekünk ehhez kell most alkalmazkodnunk."
míg a grúz edző: "Az időjárás olyan, amilyen. Nekem nem okoz gondot, ..."PCsabi írta:Mai:danianevem írta:Természetesen nem a nagy mellény/dekoncentráltság/felkészületlenség miatt kapott ki a Loki, hanem a meleg és a pályagondnok pontatlansága miatt... Amióta Kondás az edző volt már magas fű, nehéz levegő meg ki tudja még mi a hibás, de legalább most továbbjutottak.
"Nem örülök a korai kezdésnek, az élettani folyamatok ilyenkor másképpen mutatkoznak, viszont nekünk ehhez kell most alkalmazkodnunk."
Mai:danianevem írta:Természetesen nem a nagy mellény/dekoncentráltság/felkészületlenség miatt kapott ki a Loki, hanem a meleg és a pályagondnok pontatlansága miatt... Amióta Kondás az edző volt már magas fű, nehéz levegő meg ki tudja még mi a hibás, de legalább most továbbjutottak.