Egyéb Barça meccsek
- TerStegen1
- Barça B
Most komolyan... Ter Stegen miért kapott 2 meccs alatt 45 percet csak? Miért Massipot kell játszatni ennyit?
Most komolyan Robi lesz a jobbhatvéd
?
Szerk: Behalok tényleg ő lett a jobbhatvéd
azt hittem átállunk háromvédős rendszerre de úgy néz ki , hogy mégsem 

Szerk: Behalok tényleg ő lett a jobbhatvéd

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Nem rossz meccs, jobbak vagyunk, mint az MU. A kihagyott helyzeteket és a kapufákat nagyon sajnálom, de ezek és a tény ellenére, hogy ez még csak a 2. felkészülési meccsünk, nem vagyunk rosszak. Rafinha eddig nagyon nagyot játszik, imádom nézni, remélem nem csak a tét nélküli meccseken fog brillírozni ezek után. Az az 1 gól tényleg ledolgozható, meg tudjuk csinálni!
Visca el BARCA!
Visca el BARCA!

Mondta a kommentátor , hogy műfű.... Nem hiszem el ,hogy nem tudtak találni egy normális fűvel rendelkező stadiont ( pl egy NFL-es csapatét)palesz77 írta:Alfa es Messias leirta amit akartam, annyit tennek meg hozza, hogy ez a palya valami katasztrofa. Remelem nem serul le senki majd egyik oldalrol se..
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
nem a kapott gólt sajnálom, hanem a két kapufát....az első húsz-harminc percben rengeteg eladott laszti, amiben Vermalen és sajnos Iniesta járt élen aki amugy ritka pocsékul játszik, középen lébecol, a támadásokat alig segíti...Suarez igyekszik, sokat mozog de elég sokszor meg is akasztják, más nincs is aki veszélyt jelentene a kapura... az angolok néha meg tudják keverni a védelmünket, középen Buskuetsen is elég könnyű ma átjárni...
ezt az egy gólt ennek ellenére le lehetne dolgozni, de az is benne van, hogy össze szednek még egyet...
ezt az egy gólt ennek ellenére le lehetne dolgozni, de az is benne van, hogy össze szednek még egyet...
Suarez azert villantgatott. Verma hosszú labdái borzalmasak, nem egy Bartra szint. A KP jól szuperál. Egész jók vagyunk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Jól játszunk ismét. Jobbak vagyunk mint a MU csak az a különbség , hogy nekik szerencséjük van nekünk nincs. Az egész csapat előtt le a kalappal mert küzdenek , hajtanak még akkor is ha ez egy felkészülési meccs
. Akiket én kiemelnék az Suárez , Rafinha és Sergi Roberto . Szerintem ők voltak a legjobbak az első félidőben főleg Rafinha játszik eddig nagy meccset. Ha a két fiatal így folytatja (
) nyugodt leszek a középpályával kapcsolatban
.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
iszonyat mi undorító ez a kapusmez
először azt hittem szigszalaggal van összeragasztgatva...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Parancsolj!Stalkyard írta:Valaki dob streamet?
a youtube-os csak nekem nem működik?
http://kozvetitesek.com/digisport-1/" target="_blank
tetszik a játékunk intenzitása, a szögletért viszont kár
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Ez így más , hogy a kezdőben vanpalesz77 írta: Akkor is nezhetted volna, csak ugy a Halilovic-Samper-SR kozeppalyat pl a masoidk felidoben..![]()
Suarez kis kapufa..

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Valaki dob streamet?
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Akkor is nezhetted volna, csak ugy a Halilovic-Samper-SR kozeppalyat pl a masoidk felidoben..Alfa írta:Az egy okosabb megoldás lett volna az kétségtelen. Viszont így én tudom nézni SR-t( ez a titkos perverzióm
![]()
) .

Suarez kis kapufa..

Rafinha mi labda!! Robi meg.. Ejj-ejj..

Az egy okosabb megoldás lett volna az kétségtelen. Viszont így én tudom nézni SR-tpalesz77 írta: Jaja, tudom.Csak mondom, hoyg ez szimplan egy sajnalatos kenyszermegoldas. Pedig megneznem Rafinhat a kozeppalyan, foleg, hogy igy Gumbau lesz ott.. Elhozhatta volna inkabb Adamat Lucho, es akkor vagy Halilovic, vagy Rafinha lehetne kozeppalyan.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- palesz77
Jaja, tudom.Alfa írta: Mondom , hogy nem akarok semmiféle következtetést levonni csak megjegyeztem mint érdekesség

Tetszik a kezdő, de SR helyett szívesebben nézném Halilovicot. Vermaelenre kíváncsi leszek.
Visca el BARCA!
Visca el BARCA!

Mondom , hogy nem akarok semmiféle következtetést levonni csak megjegyeztem mint érdekességpalesz77 írta: Masodik felidore akkor nem maradna tamado. Nem kell ezt tulgondolni, ezen kivul semmi oka nincs ennek, Halilovic is szelso lesz megint, ha beall. Van 4 tamadonk, 6 poszt a 2 felido alatt az, muszaj ilyen "aldozatot" hozni, hogy mindenki jatszhasson.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- palesz77
Masodik felidore akkor nem maradna tamado. Nem kell ezt tulgondolni, ezen kivul semmi oka nincs ennek, Halilovic is szelso lesz megint, ha beall. Van 4 tamadonk, 6 poszt a 2 felido alatt az, muszaj ilyen "aldozatot" hozni, hogy mindenki jatszhasson.Alfa írta: de a padon ott ül Munir és Sandro akik alapvetően támadók ( igaz egyikük se kimondottan szélső ) és amikor Suárez el volt tiltva akkor őket játszatta.
Én se gondolom azt , hogy ezentúl akkor szélső lesz de a padon ott ül Munir és Sandro akik alapvetően támadók ( igaz egyikük se kimondottan szélső ) és amikor Suárez el volt tiltva akkor őket játszatta. Nekem kicsit furcsa de nyilván nem lehet ebből messze menő következtetéseket levonni .palesz77 írta: Tavaly is ott jatszott ilyenkor, nincs eleg tamadonk meg ahhoz, hogy a kozeppalyan is szerepeljen. Tetmeccsen, ha mindenki megjon mar kozeppalyas lesz ismet - szerintem.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Itt elvileg menni fog:Zozzy 5 írta:egy streamet tudna dobni valaki?
https://www.youtube.com/watch?v=nUrdRgp-1Wk" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- palesz77
Tavaly is ott jatszott ilyenkor, nincs eleg tamadonk meg ahhoz, hogy a kozeppalyan is szerepeljen. Tetmeccsen, ha mindenki megjon mar kozeppalyas lesz ismet - szerintem.Alfa írta:Azért az furcsa nekem , hogy Rafinhat eddig végig szélen játszatta még akkor is ha tudom , hogy ő tud szélen is játszani és , hogy a Celtában is játszott ott néha.