Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek sok értelme nincsen. Elverjük Pedro árának a felét, egy olyan játékosra, aki se többet se kevesebbet nem tud adni a csapatnak(szerintem). Akkor már inkább Munir & Sandro.palesz77 írta:A Mundo szerint Nolitoval pótolhatjuk majd, akinek 18 millió kivásárlási ára.Ronaldinho&Barca írta:...
Akkor jó,már féltem hogy lemaradtam valamiről.visca el barca írta:semmit. jó indulattal is egy erős közepes. már amennyit én láttam belőle tavaly. sztem még a valencia/sevilla szintet is épphogy csak súrolja.Kubla9 írta:Erről a tunéziai srácról mit kell tudni?
Nekem amúgy olyan érzésem van most a keretet illetően, mint amikor húsvétkor 2 napig zárva vannak a boltok, és előtte mindenki feltankol 50 napnyi kajával, hogy legyen elég..Feast4 írta:...
Leon írta:Remélem L.E. nem szúrja el ezt a jó kis üzletet:![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... st-2428873" target="_blank
ha jól látom az összeset a sport hozta le..palesz77 írta:Remélem kacsa, de az utóbbi hónapban ez kb a 70. hír a srácról, kezd gyanús lenni, hogy van alapja a dolognak..
lehet csak 15 leszpalesz77 írta:Helyes helyes, ennyiért aprópénz..Komoly gyerek lehet amúgy, ha 14 bajnoki után 20 millió az ára.
Én semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy tud balhátvédet és középhátvédet is játszani, 26 éves lesz pár nap múlva, és 187 magas. Ja még annyi, hogy sokat nyilatkozik..Kubla9 írta:Erről a tunéziai srácról mit kell tudni?
semmit. jó indulattal is egy erős közepes. már amennyit én láttam belőle tavaly. sztem még a valencia/sevilla szintet is épphogy csak súrolja.Kubla9 írta:Erről a tunéziai srácról mit kell tudni?
Erről a tunéziai srácról mit kell tudni?MessiNeymarSuarez írta:palesz77 írta:Barcelona are willing to let Adriano (30) leave if he wants that, but only in January, when the team can sign someone to replace him. [md]
Mundo valami fergeteges, 2 naponta ütik egymást a híreik..Egész eddig arról volt szó, hogy Grimaldot kölcsönbe se engedjük, mert kellhet Januárig. Gondolom nem azért kell maradnia, hátha Alba, Adriano és Matyi se tud játszani - vagy ha igen, akkor piszok paranoiás Lucho..
Viszont ha igazolunk egy - egész fiatal - helyettest Alba mögé majd, az komoly kis üzenet lesz, nem csak Grimaldo, de az egész Masia felé - ismét. Kíváncsi leszek..
Ő is ügyeskedik közbe azért..Erxy írta:csak az ugynoke ugyeskedik![]()
Abdennour (Monaco): "I'd like to play at Barça. I want to join the best team in the world, but the final decision is not mine." [sport]
szerk.:
Közben elvileg Rojo is nálunk akar játszani..
Mindenki nálunk akar játszani, ez általában így van egy friss Bl győztes csapatnál, pláne aki triplázik is, bezzeg tavaly-tavalyelőtt sorra utasítottak el, mentek inkább egy Chelseabe padozni, vagy PSG-be
Aztán nembaj, maradtak nekünk az olyanok, akik tényleg itt akarnak játszani akkor is ha kupa nélkül maradtunk, és velük nyertünk egy Triplát
palesz77 írta:Barcelona are willing to let Adriano (30) leave if he wants that, but only in January, when the team can sign someone to replace him. [md]
Mundo valami fergeteges, 2 naponta ütik egymást a híreik..Egész eddig arról volt szó, hogy Grimaldot kölcsönbe se engedjük, mert kellhet Januárig. Gondolom nem azért kell maradnia, hátha Alba, Adriano és Matyi se tud játszani - vagy ha igen, akkor piszok paranoiás Lucho..
Viszont ha igazolunk egy - egész fiatal - helyettest Alba mögé majd, az komoly kis üzenet lesz, nem csak Grimaldo, de az egész Masia felé - ismét. Kíváncsi leszek..
Ő is ügyeskedik közbe azért..Erxy írta:csak az ugynoke ugyeskedik![]()
Abdennour (Monaco): "I'd like to play at Barça. I want to join the best team in the world, but the final decision is not mine." [sport]
szerk.:
Közben elvileg Rojo is nálunk akar játszani..
Ő is ügyeskedik közbe azért..Erxy írta:csak az ugynoke ugyeskedik
csak az ugynoke ugyeskedikGareth Tello írta:Monaco player Aymen Abdennour has put bids from Newcastle and Milan on hold as he prefers Barcelona. Could depend on Adriano leaving [sport]
Sokat nem tudok a srácról, de az valószínűnek tűnik, hogy ezzel az egy igazolással kinyilvánítaná a klub, hogy nem bízik Bartrában és Grimaldóban sem.
Mostanában csomószor szóba hoztak vele minket, de a klub tagadta, hogy figyelnénk, legutóbb azt olvastam, hogy ő akar csak idejönni. De ha mégsem így van, akkor remélem Bartra és Grimaldo árából kijön, meg hogy majd a Samperért és Halilovicért kapott összeg elég lesz Gersonra januárban, micsoda kis fiatalítás lenne!Gareth Tello írta:Sokat nem tudok a srácról, de az valószínűnek tűnik, hogy ezzel az egy igazolással kinyilvánítaná a klub, hogy nem bízik Bartrában és Grimaldóban sem.
danianevem írta: Meg egyébként is, ahogyan írta is Alfa, a játékoson is múlik.
Sajnos előbb utóbb távozni fog (főleg ha jön Pogba) csak a kérdés , hogy mikorpalesz77 írta:Valencia and Tottenham are among Spanish and English clubs monitoring situation of Sergi Roberto (23), who could still leave this year. [md]
Alfa..![]()
Mondjuk 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem megy el idén.
Egyetértek a mondandóddal, de szerintem Adama a Pl-be kegyetlenül passzolna. Mi jobban járnánk az Ajax vonallal, mert inkább hasonlít a mi játékunkra az övüké, meg a spanyol focira a holland bajnokság, de Adama szempontjából a Pl jobb választás lenne szerintem.danianevem írta:Ezek is jónak tűnnek, főleg az Adama -> Ajax vonal.
Egyetértek a mondandóddal, de szerintem Adama a Pl-be kegyetlenül passzolna. Mi jobban járnánk az Ajax vonallal, mert inkább hasonlít a mi játékunkra az övüké, meg a spanyol focira a holland bajnokság, de Adama szempontjából a Pl jobb választás lenne szerintem.danianevem írta:Ezek is jónak tűnnek, főleg az Adama -> Ajax vonal.