Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanúgy kell kezelni mint egy Bl döntőben lévő tizenegyes párbajtMessiNeymarSuarez írta: Amúgy tizit csak az lőheti aki a lefújás pillanatában a pályán volt?
palesz77 írta:A 3-1 ellenére szerintem a MU-t jobban "aláztuk".MessiNeymarSuarez írta:Azért ez a 2-2 is elég égő a Chelsea-re nézve, pláne hogy milyen tartalékos kerettel álltunk ki, és hogy ők sokkal elölrébb vannak már a felkészülésben
Na, jöhetnek a tizik..
Ott a meccs 2/3-ába nem játszottunk ennyire tartalékosan. Na jönnek a tizik.palesz77 írta: A 3-1 ellenére szerintem a MU-t jobban "aláztuk".
Na, jöhetnek a tizik..
A 3-1 ellenére szerintem a MU-t jobban "aláztuk".MessiNeymarSuarez írta:Azért ez a 2-2 is elég égő a Chelsea-re nézve, pláne hogy milyen tartalékos kerettel álltunk ki, és hogy ők sokkal elölrébb vannak már a felkészülésben
1-et?!Bob_Marley írta:Mathieu adott egy Messi nyesést, megérdemel egy füves cigit is.
Egy tényleg volt , rögtön amikor bejött( szerk:az elpattanásra írtam) . De egyébként szerintem sincs semmi baj vele . Sőt...Bob_Marley írta: Én nem emlékszem olyanra, hogy elpattant volna 10 méterre a labda, volt pontatlan átadása a félidő vége felé és beadása is, ami nagyon hosszú lett, de túlzásokat írtál.
Jól szerelt, jól lépett fel a támadásba, megjátszható volt és nagyon jól indult be párszor. Szerintem kifejezetten jól tolta, s igen hasznos volt.
Én nem emlékszem olyanra, hogy elpattant volna 10 méterre a labda, volt pontatlan átadása a félidő vége felé és beadása is, ami nagyon hosszú lett, de túlzásokat írtál.S.Agüero írta: A mai meccsen mit látsz benne, nem értem. Teljesen szürke, leadja a legközelebbinek, aztán ennyi. Beadása pontatlan volt, első labdaérintésénél meg elpattant tőle a labda vagy 10 méterrel...
És most leírod, hogy jó munkás, meg hasznos.
Direkt kiemeltemMessiNeymarSuarez írta:Szép lenne, titokban megjelennének Messiék, plusz egy normális kezdő aztán úgy bedaráljuk őket hogy rohannak hazaAlfa írta:Kiváncsi leszek rá , hogy a Special Five mennyit fog cserélni. Remélem most fordulni fog a kocka és a mi -lehetőségek szerint - legerősebb kezdőnk fog játszani az ő cseresoruk ellen![]()
Amugy nekem így rendkívül tetszik ez a mez.
Szép lenne, titokban megjelennének Messiék, plusz egy normális kezdő aztán úgy bedaráljuk őket hogy rohannak hazaAlfa írta:Kiváncsi leszek rá , hogy a Special Five mennyit fog cserélni. Remélem most fordulni fog a kocka és a mi -lehetőségek szerint - legerősebb kezdőnk fog játszani az ő cseresoruk ellen
Hát nem, ez látszott is..Bob_Marley írta:Kíváncsi vagyok rá, hogy akkor mit tud, bár nem egy Gerson.![]()
Szokásos PL-PD összehasonlítás, de Hazard úgy volt a legjobb tavaly, hogy pl Bale Madridban jobb számokat hozott, s neki gyenge éve volt.
Amúgy nagyon jó kis spíler, Lille-ben nyomta már reklámoztam, s emlékszem hogy le lettem oltva.Pedig a francia bajnokság igazi aranybánya, nagyon jó kis csiszolatlan játékosokat lehet onnan kivadászni.
szerk: Douglas val. megsérült, azért 15 perc után még felkészülésin sincs csere. Roberto megint bizonyíthat mit tud jhv-ben.