Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?Bob_Marley írta:Statisztikailag lehet több labdát szerez, de Samper típusú ember már van Busquets személyében. Olyan statot keress, ami kifejezetten párharcokat számít, kapuskirúgásnál lefejelnek vagy sem és társai.palesz77 írta:.....![]()
LE szerintem ilyen embert keres, aki nagy darab elfejeli a labdákat és földön sem ügyetlen. Most feltudom hozni pl Mathieu-Bartra esetében is, lehet hogy Bartra amúgy jobban hozza ki a labdát és intelligensebb is, de Mathieu magasabb, robusztusabb és ezért is játszik többet. Középpályára pl Pogba ezért is lenne tökéletes, mert baromi jól kiegészítené egymást az Iniesta-Rakitic-Pogba-Busquets négyes, épp aki fent van. Pogba az erő, Busquets az ész, Rakitic a szív, Iniesta az elegancia. LE egyik irányelve, hogy a repertoár olyan széles legyen amilyen csak lehet. Samper típusú ember már van, Gumbau féle kevésbé. Ez lehet az ok, hogy Gumbau-t nézegeti, s amúgy jó is volt.
Én nem Gumbau-t védem és Samper ellen beszélek, nekem aztán hót mindegy melyik van fent, a logikát kérdezte valaki, szerintem meg ez a logika benne, hogy LE magas, erős középpályást keres, vagy legalábbis ilyet néz.
Én bíznék a Sando&Munir kettősben, ha Pedro távozik. Én nem hoznék ide senkit sem.mess2009 írta:...
Statisztikailag lehet több labdát szerez, de Samper típusú ember már van Busquets személyében. Olyan statot keress, ami kifejezetten párharcokat számít, kapuskirúgásnál lefejelnek vagy sem és társai.palesz77 írta:.....
grimaldo baromira elfért volna, adriano kétes helyzete, alves nyaralása, vidal tiltása miatt. szegény douglas már az első felkészülési meccsén egy egész meccset kellett végigtoljon, azóta sérüléssel is bajlódik, amibe most sikeresen belesérült. pedig úgy tűnt megmutatja, hogy nem csak egy kamuigazolás.palesz77 írta:Amúgy jópofa, hogy előszezon előtt 4 játékos sorsa volt kérdéses, név szerint Halilovic, Adama, Samper és Grimaldo. Ezek közül 2-t el se vitt magával Lucho - Grimaldo mellőzését őszintén nem bírom megérteni, elmentünk 3 szélső hátvéddel Amerikába, miközben ő itt van -, Halilovic és Samper pedig, akik bizonyítani szeretnék, hogy érettek az első csapatra, kapták a legkevesebb percet eddig a mezőnyjátékosok közül.. Persze Lucho tudja, mit miért csinál, de nekem elég érdekes ez.
Bocsi, hogy így idézlek, remélem nem baj, csak erre akarok egyedül reagálni, úgyhogy a nyelvtani helyesség kedvéért az egyik mondatodban a többesszámot egyesszámra átírtam, remélem nem baj.Bob_Marley írta:Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke, s LE rendszerében az ilyen típusú emberek előnyt élveznek. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több párharcot sikerüljön nyerni akár a középpályán akár a a pálya többi részén. ... Samper pedig nem ilyen típusú ember. ... Samper pedig egy ügyes gyerek, de ő is még erőben kevés.
Ezzel totál egyetértek.Alcantara írta:Tetszik ez a Sandro gyerek nekem. Az előző szezonban is benne volt a gól, ha játszott.
Jó lesz ő nagyon nekünk az MSN mögé.
A Halilovic gyerek viszont nagyon könnyű egyelőre, semmi keresnivalója a nagy csapat környékén.
Mehetne izmosodni egy középcsapatba, rengeteg játéklehetőséggel, mert itt így semmi nem lesz belőle.
Digi adja őket.Klaczy írta:Adja a tévé ezeket a meccseket?
És ezzel nagyjából fel is soroltad az összes erényét. Samper gyakorlatilag minden más területen köröket ver rá. Értem én, hogy a fizikai aspektus is fontos, főleg Enriquénél, de ezt azért kicsit túlzásnak érzem.Bob_Marley írta:Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke
Ugyanúgy kell kezelni mint egy Bl döntőben lévő tizenegyes párbajtMessiNeymarSuarez írta: Amúgy tizit csak az lőheti aki a lefújás pillanatában a pályán volt?
palesz77 írta:A 3-1 ellenére szerintem a MU-t jobban "aláztuk".MessiNeymarSuarez írta:Azért ez a 2-2 is elég égő a Chelsea-re nézve, pláne hogy milyen tartalékos kerettel álltunk ki, és hogy ők sokkal elölrébb vannak már a felkészülésben
Na, jöhetnek a tizik..
Ott a meccs 2/3-ába nem játszottunk ennyire tartalékosan. Na jönnek a tizik.palesz77 írta: A 3-1 ellenére szerintem a MU-t jobban "aláztuk".
Na, jöhetnek a tizik..
A 3-1 ellenére szerintem a MU-t jobban "aláztuk".MessiNeymarSuarez írta:Azért ez a 2-2 is elég égő a Chelsea-re nézve, pláne hogy milyen tartalékos kerettel álltunk ki, és hogy ők sokkal elölrébb vannak már a felkészülésben