Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, mire gondolt, azért írtam azt, amit.Ennél azért egy kicsit gonoszabb dologra utalt veb...![]()
Amúgy engem régóta nem izgat, hogy ki milyen "segítséggel" nyer mondjuk úszásban vagy atlétikában...stb.
Hát figyelj, valakinek biztos bejönnek...P.U.Y.O.L. írta:Bizony. Nem túl nőies jelenségek, bár egy fokkal azért még esztétikusabbak, mint a női testépítők.hank1ee írta:Egyébként brutál rosszul néz ki Hosszú Katinka és Risztov Éva is, már ami a nőiességüket illeti. Kezdenek frankón átmenni NDK-s stílusba, nekem ennyit nem érnének meg a győzelmek!Ott, ahol már indokolatlan a melltartó, ott már nincs miről beszélni...
Bizony. Nem túl nőies jelenségek, bár egy fokkal azért még esztétikusabbak, mint a női testépítők.hank1ee írta:Egyébként brutál rosszul néz ki Hosszú Katinka és Risztov Éva is, már ami a nőiességüket illeti. Kezdenek frankón átmenni NDK-s stílusba, nekem ennyit nem érnének meg a győzelmek!
Ennél azért egy kicsit gonoszabb dologra utalt veb...S.Agüero írta:Ye Shiwen 3 éve szétverte a mezőnyt, ma 8 másodperccel lemaradt, míg Hosszú évek óta ott van a dobogón, azért van közötte különbség.visca el barca írta:
tényleg az. és akkor most képzeld el, hogy kínai, vagy amcsi úszóról van szó
Ye Shiwen 3 éve szétverte a mezőnyt, ma 8 másodperccel lemaradt, míg Hosszú évek óta ott van a dobogón, azért van közötte különbség.visca el barca írta:tényleg az. és akkor most képzeld el, hogy kínai, vagy amcsi úszóról van szóPetr írta:Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
tényleg az. és akkor most képzeld el, hogy kínai, vagy amcsi úszóról van szóPetr írta:Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
Hosszú még szerintem hoz legalább 2 aranyat, meg ugye Gyurta, de Cseh Laciban is bízom, hátha.csababarca írta:Nagyon sima volt, +2 sec-t vert a másodikra!:)Petr írta:Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
Danika is hozhatna egy aranyat.
Nagyon sima volt, +2 sec-t vert a másodikra!:)Petr írta:Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
Azért pontosítanék, kiegészíteném.visca el barca írta:
én sose értettem azt a palit. 20 évesen leesett neki egy us open meg egy wimbledon, utána a kanyarban sem volt. 2005 környékén volt még két elődöntője és ennyi. 25 meg 34 éves kora között egy QF-ig alig bírta magát elverekedni a GS-eken, sőt általában a 3-4. kört alig érte meg. atp 1000, meg atp 500-as versenyt is alig nyert, talán 1-2-t...
én sose értettem azt a palit. 20 évesen leesett neki egy us open meg egy wimbledon, utána a kanyarban sem volt. 2005 környékén volt még két elődöntője és ennyi. 25 meg 34 éves kora között egy QF-ig alig bírta magát elverekedni a GS-eken, sőt általában a 3-4. kört alig érte meg. atp 1000, meg atp 500-as versenyt is alig nyert, talán 1-2-t...kanty írta:http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... lkoto-volt
Anno Hewitt miatt kezdtem teniszt nézni, most pedig az utolsó Wimbledonja következik.Pechjére Federerrel egy korban élt, mert hanem még 2-3 GS meglehetett volna. De így is szép karriert futott be, fura lesz nélküle az ATP mezőnye.
visca el barca írta:jo kis meccs ez a RG döntő![]()
stanis nagyot játszik, remélem behúzza, megérdemelné
kanty írta:Simán hozta Djokovic.
Az első szettet láttam, 0-4-ről Rafa visszajött, ott azt éreztem, hogy aki hozza az elsőt azé lesz a meccs is.
Hihetetlen magabiztos a szerb, ezzel meglesz neki is a carrier-GS, meg is érdemli.
Hát igen, HA...kanty írta:Hát azért Nadal helyzete nem ilyen vészes. Ha nem nyer, akkor is még behúzhat jó néhány GS-et, ha viszonylag egészséges tud maradni.
15.30-kor kezdődik. Szerintem most már csúszás sem lesz, hiszen a napra csak kettő meccs van programban, és egyszerre kezdődnek.P.U.Y.O.L. írta:Mikor lesz a Djokovic - Nadal?
Sajnos nem tudtam követni egyelőre az idei Garrost, de remélem erről nem maradok le!
Vamos Rafa!