Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.03. 20:51:08

Ennél azért egy kicsit gonoszabb dologra utalt veb... :D
Amúgy engem régóta nem izgat, hogy ki milyen "segítséggel" nyer mondjuk úszásban vagy atlétikában...stb.
Tudom, mire gondolt, azért írtam azt, amit.
A kínaiakat belövik az Olimpiára, utána meg végük. Hosszú már régóta ott van az érmes helyeken, és nem az van nála, hogy telenyomják, aztán azon az eseményen jó, utána meg süllyesztő.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.03. 20:44:45

P.U.Y.O.L. írta:
hank1ee írta:Egyébként brutál rosszul néz ki Hosszú Katinka és Risztov Éva is, már ami a nőiességüket illeti. Kezdenek frankón átmenni NDK-s stílusba, nekem ennyit nem érnének meg a győzelmek!
Bizony. Nem túl nőies jelenségek, bár egy fokkal azért még esztétikusabbak, mint a női testépítők. :lol: Ott, ahol már indokolatlan a melltartó, ott már nincs miről beszélni... :D
Hát figyelj, valakinek biztos bejönnek... :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.08.03. 20:42:06

hank1ee írta:Egyébként brutál rosszul néz ki Hosszú Katinka és Risztov Éva is, már ami a nőiességüket illeti. Kezdenek frankón átmenni NDK-s stílusba, nekem ennyit nem érnének meg a győzelmek!
Bizony. Nem túl nőies jelenségek, bár egy fokkal azért még esztétikusabbak, mint a női testépítők. :lol: Ott, ahol már indokolatlan a melltartó, ott már nincs miről beszélni... :D
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.03. 20:39:16

Egyébként brutál rosszul néz ki Hosszú Katinka és Risztov Éva is, már ami a nőiességüket illeti. Kezdenek frankón átmenni NDK-s stílusba, nekem ennyit nem érnének meg a győzelmek!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.08.03. 20:31:26

S.Agüero írta:
visca el barca írta:
tényleg az. és akkor most képzeld el, hogy kínai, vagy amcsi úszóról van szó :D
Ye Shiwen 3 éve szétverte a mezőnyt, ma 8 másodperccel lemaradt, míg Hosszú évek óta ott van a dobogón, azért van közötte különbség. :D
Ennél azért egy kicsit gonoszabb dologra utalt veb... :D
Amúgy engem régóta nem izgat, hogy ki milyen "segítséggel" nyer mondjuk úszásban vagy atlétikában...stb.

Az élmezőnynek úgyis hasonlóan adott a háttér és így is kijön, hogy ki a legjobb. Új rekordok nélkül meg meghalnának ezek a sportágak.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.03. 20:20:43

visca el barca írta:
Petr írta:Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
Ye Shiwen 3 éve szétverte a mezőnyt, ma 8 másodperccel lemaradt, míg Hosszú évek óta ott van a dobogón, azért van közötte különbség. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.03. 19:02:55

Petr írta:Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.03. 18:22:28

csababarca írta:
Nagyon sima volt, +2 sec-t vert a másodikra!:)
Danika is hozhatna egy aranyat.
Hosszú még szerintem hoz legalább 2 aranyat, meg ugye Gyurta, de Cseh Laciban is bízom, hátha. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.03. 18:20:17

Nagyon sima volt, +2 sec-t vert a másodikra!:)
Danika is hozhatna egy aranyat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.03. 18:09:37

Hosszú Katinka világrekorddal nyerte a kétszáz vegyest! Brutális ez a csaj.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.10. 19:28:59

federer rocks 8)

rossz lehetett szegény murraynek, hogy sima 3-0 lett a vége pedig jól játszott... annak meg örülök h federer picit többet pihenhet vasárnapra, remélem visszavág a tavalyiért 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.29. 12:56:12

visca el barca írta:
én sose értettem azt a palit. 20 évesen leesett neki egy us open meg egy wimbledon, utána a kanyarban sem volt. 2005 környékén volt még két elődöntője és ennyi. 25 meg 34 éves kora között egy QF-ig alig bírta magát elverekedni a GS-eken, sőt általában a 3-4. kört alig érte meg. atp 1000, meg atp 500-as versenyt is alig nyert, talán 1-2-t...
Azért pontosítanék, kiegészíteném.
Miután világelső lett azután indult be nagyon Federer, ezért (is) esett vissza. 2003-ban címvédőként Karlovic kiejtette hatalmas meglepetésre Wimbledonból, aztán a pontjait sem tudta megvédeni. 2004-re visszakerült szerintem a legjobb formájába, csak a gond az volt, hogy Federer mérföldekkel mindenki előtt járt akkor, Hewitt ebben az időszakban második is volt a világranglistán. Pl. 2004-ben az US Open döntőben úgy verte a svájci, hogy az már szinte megalázó volt, és még volt néhány hasonló meccsük. A nagy esély szerintem a 2005-ös Australian Open volt, azonban Safint nem tudta megverni (aki szintén hiányzik, hiszen egy zseni és egy nagyon színes egyéniség volt). Aztán még inkább elment mellett a világ, megjelent Nadal, majd Djokovic, egyszerűen szerintem kihozta a maxot a teniszéből. Kicsit az az érzésem vele kapcsolatban, mint Ferreróval. Ő is nyert egy RG, aztán jött az új hullám és elment mellette az élmezőny. Persze nyilván ők is romlottak, de egy olyan periódusban voltak a toppon - s használták ki ezt az időszakot - amikor a férfitenisz mezőnye eléggé átalakulóban volt.
Na, de folytatva a nosztalgiázást, a három kedvenc Hewitt meccsem:
https://www.youtube.com/watch?v=Az9tuju9b4c" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=zlNoZYZamnc" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=8qFmBGTniLM" target="_blank

Imádtam benne, hogy - bár megosztó volt - de tényleg nem adta fel, küzdött, hajtott. Fénykorában pedig a legjobb adogatásfogadó volt, és emberfeletti elütései voltak. :)

Szerk:

Na itt a vége. :( Öt szettben, döntőszett 11-9-re verte Nieminen. Fordulatos, jó meccs volt. Hewitt nagyot küzdött, de búcsúzik. :o
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.29. 11:45:49

kanty írta:http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... lkoto-volt

Anno Hewitt miatt kezdtem teniszt nézni, most pedig az utolsó Wimbledonja következik. :( Pechjére Federerrel egy korban élt, mert hanem még 2-3 GS meglehetett volna. De így is szép karriert futott be, fura lesz nélküle az ATP mezőnye.
én sose értettem azt a palit. 20 évesen leesett neki egy us open meg egy wimbledon, utána a kanyarban sem volt. 2005 környékén volt még két elődöntője és ennyi. 25 meg 34 éves kora között egy QF-ig alig bírta magát elverekedni a GS-eken, sőt általában a 3-4. kört alig érte meg. atp 1000, meg atp 500-as versenyt is alig nyert, talán 1-2-t...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.29. 11:28:03

http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... lkoto-volt" target="_blank

Anno Hewitt miatt kezdtem teniszt nézni, most pedig az utolsó Wimbledonja következik. :( Pechjére Federerrel egy korban élt, mert hanem még 2-3 GS meglehetett volna. De így is szép karriert futott be, fura lesz nélküle az ATP mezőnye.
csdewl
Capitá del Barça

2015.06.07. 18:54:35

Stan megérdemelte.
Sajnos Djoko elfáradt szerintem, másfél szettet bírt. Sajnálom mert o az aki nagyon megérdemelné a Garrost :cry:
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.07. 18:49:06

federer a basel-sion svájci kupadöntőn :lol:

http://img.444.hu/FedererBazel.jpeg" target="_blank
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.07. 18:29:02

STANIMAL!!!!!:D
megcsinálta Djokovic ellen, egy lyukas garast nem adtam volna rá...azt hittem sima 3 szettes lesz.
Persze a Novak mák előjött megint, végén az a milliméteres out szerva,meg az a hálóról valahogy épp bepattanós pont, az ilyen Djoko-karrier összefoglaló két pont volt.

De így is meglett, huhh nagyon színvonalas döntő volt, Djokovic is egyébként magas színvonalon játszott,mint egész tavasszal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.06.07. 18:28:35

visca el barca írta:jo kis meccs ez a RG döntő :D

stanis nagyot játszik, remélem behúzza, megérdemelné :D

Meg is VAAAAN!!!

Úr Isten, Nadal nélküli döntők közül a legjobb,amit láttam....örömügyileg is :D

Wawrinkát tegye vki teljesen rendbe fejben,és akkor atom lesz még ennyi idősen is.

2ből 2 GS-t megnyert a svájci,úgy,h fejben gyenge volt mindig is, erre a döntőiben előbb Nadalt veri szét, majd most Djokovict...(mondjuk ennek örülök is, a szerbet nem szeressük :D)

Le a kalappal, olyan keze van, mint Federernek, a játéka is lehetne olyan,v lehetett volna, ha fejben pengébb.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.07. 18:14:07

jo kis meccs ez a RG döntő :D

stanis nagyot játszik, remélem behúzza, megérdemelné :D
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.06.03. 20:57:18

kanty írta:Simán hozta Djokovic.
Az első szettet láttam, 0-4-ről Rafa visszajött, ott azt éreztem, hogy aki hozza az elsőt azé lesz a meccs is.
Hihetetlen magabiztos a szerb, ezzel meglesz neki is a carrier-GS, meg is érdemli. :)
:(
Sajnos csak most értem haza, esélytelen volt a meccs nézés. Nagyon bíztam Rafában, de a jelenlegi állapotában sajnos a papírforma érvényesült. Gratula Djokovicnak! Valamiért mindig is hihetetlenül unszimpatikus volt a pali, de amit eddig elért az megsüvegelendő és elismerésre méltó. Remélem Nadal kilábal a folyamatos sérüléshullámból és le tud még húzni 1-2 jó évet. Sajnos a játékstílusa nem ezt vetíti előre, de hátha! :D

VAMOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.03. 18:30:14

Simán hozta Djokovic.
Az első szettet láttam, 0-4-ről Rafa visszajött, ott azt éreztem, hogy aki hozza az elsőt azé lesz a meccs is.
Hihetetlen magabiztos a szerb, ezzel meglesz neki is a carrier-GS, meg is érdemli. :)
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.03. 13:14:10

Serenáék 2-kor kezdenek, utána jönnek Rafáék, fél 4 előtt semmiképpen sem fog elkezdődni, de ha 3 szettes lesz a női meccs, akkor 4 előtt sem.
Kár, hogy nincs Eurosportom... :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.06.03. 06:55:20

kanty írta:Hát azért Nadal helyzete nem ilyen vészes. Ha nem nyer, akkor is még behúzhat jó néhány GS-et, ha viszonylag egészséges tud maradni.
Hát igen, HA...

sajnos az már bőven-bőven intő jel,hogy idén még a salakos felkészítőket sem igen nyerte meg,sőt...ott is jöttek a meglepetés vereségek. Az elmúlt pár évben,amikor már jelentkeztek a sérülések,és folyamatosan hagyott ki GS-ket sajnos,akkor is a salakszezonra top volt,és hozta zsinórban a mecseket. Idén ez is máshogy volt, sajna Djoko a favorit,viszont ha ezt ilyen előjelekkel meg tudja nyerni Nadal,arra megint csak egyes egyedül ő lenne képes.

Amúgy ez a meccs nem befolyásolja a további karrierjét, ő ha teljesen egészséges tudott ismét lenni, akkor felállt már egy 7es bukó szériából is Djokovic ellen, úgy,h visszatért majd egy év kihagyás után,és nyert 2 GS-t,és világelső lett. Viszont sajnos nem azon az úton halad a teste,h ez előforduljon még1x legalább. Remélem tévedek.
P.U.Y.O.L. írta:Mikor lesz a Djokovic - Nadal?
Sajnos nem tudtam követni egyelőre az idei Garrost, de remélem erről nem maradok le!
Vamos Rafa!
15.30-kor kezdődik. Szerintem most már csúszás sem lesz, hiszen a napra csak kettő meccs van programban, és egyszerre kezdődnek.

VAMOS RAFA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.06.03. 06:36:01

Mikor lesz a Djokovic - Nadal?
Sajnos nem tudtam követni egyelőre az idei Garrost, de remélem erről nem maradok le!
Vamos Rafa!
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.02. 21:29:12

Hát azért Nadal helyzete nem ilyen vészes. Ha nem nyer, akkor is még behúzhat jó néhány GS-et, ha viszonylag egészséges tud maradni.

Amúgy valahogy nem tudom elképzelni, hogy megverje Djokovic, mondom úgy, hogy a szerb az esélyes.

Wawrinka-Tsonga érdekes lesz. A svájci hihetetlenül rapszodikus formában van idén, de Tsonga sem a kiegyensúlyozottság példája.
Válasz küldése