noname írta:
ZBarca írta:Oké, tudom, hogy LE-nek elsősorban b2b középpályásokra van szüksége, de ennek megvan a hátránya is, láthattuk az előző szezonban, hogy mindig Messinek kellett visszajárnia a kp-ra, mert ott nem volt elég kreativitás. Coutinho pl eléggé kreatív lenne a jelenlegi kp-ra. Még akkor is jól jöhetne, ha egyik meccsen az MNS-ből 2 rossz napot fog ki. Ilyen helyzetben ki tudná kisegíteni a csapatot a pácból Mathieun kívül? Valaki a középpályáról. És ez a személy lehetne a brazil.
Elég kreatív lenne, de nem tudná ezt kihasználni a meló mellett. Lásd Ini.. Coutinhonál pár fokkal nagyobb klasszis, mégis szenvedett, amikor le volt korlátozva. Nekem is nagy álmom, hogy megint játsszon a középpálya ténylegesen, de most nem az a fő feladatuk. A brazilnak meg nem a védekezés az erőssége, azt meg nem engedhetjük meg jelenleg, hogy valaki kevesebbet védekezzen a középpályáról, akkor borulna az egész csapatvédekezés nagyjából. Arda se véletlen, hogy jött, ő tud támadni is, nem is kicsit, de mellette annyi melót képes letolni, mint 3 másik.
Arra meg elég luxus lenne elhozni, hogy az MSN-ből épp mindenki gyenge, oldd meg fiam.

Tudom, hogy nem pont így érted, de attól még, hogy elől nem megy senkinek, a csapatnak ugyanúgy védekeznie kell, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ő támadóbbra fogja a figurát, és otthagyja a területeket, miközben Neymar sem arról híres, hogy az alapvonalig üldözi az ellenfelét.. De pár év múlva, egy másik szerkezetbe talán.
Viszont úgy tűnik, hogy nem az Adama üzlet keretein belül, Liverpoolos lapok szerint nem is érdeklődnek iránta..

Mondjuk nem tudom mennyire hiteles forrás, de ilyen névvel csak nem egy pletykalap.
Contrary to reports yesterday, Liverpool are not interested in B winger Adama (19). Likely to join Stoke or Aston Villa. [liverpool echo]