Ezt hogy érted, h "úgy érzi kihasználták és nem becsülik"?Samper írta: Megértőbb vagyok vele. Az a baja, hogy kihasználták és nem becsülik. Sztár úgyse lesz jobb csapatnál, de a meghosszabbított szerződés - nyilván előnyös anyagiakkal - egy fajta megbecsülés. Elfogadja, hogy kispados és nyerhet még néhány trófeát.
Barca Igazolások
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2015.08.07. 08:26:10-kor.
[quote="palesz77"
Adrianot meg nem értem, most neki az a baja, hogy nem játszik eleget, vagy hogy nem elég sokáig tart a szerződése?
[/quote]
Megértőbb vagyok vele. Az a baja, hogy kihasználták és nem becsülik. Sztár úgyse lesz jobb csapatnál, de a meghosszabbított szerződés - nyilván előnyös anyagiakkal - egy fajta megbecsülés. Elfogadja, hogy kispados és nyerhet még néhány trófeát.
Adrianot meg nem értem, most neki az a baja, hogy nem játszik eleget, vagy hogy nem elég sokáig tart a szerződése?

Megértőbb vagyok vele. Az a baja, hogy kihasználták és nem becsülik. Sztár úgyse lesz jobb csapatnál, de a meghosszabbított szerződés - nyilván előnyös anyagiakkal - egy fajta megbecsülés. Elfogadja, hogy kispados és nyerhet még néhány trófeát.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Sajnos ez volt az egyik közülük..PCsabi írta:Nolito-hoz:
Most assists+chances created in Liga last season: Messi 113 - Nolito 109 - Ronaldo 91

-
- aka Game90
Nolito-hoz:
Most assists+chances created in Liga last season: Messi 113 - Nolito 109 - Ronaldo 91
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
A legfrissebb főoldali cikket olvasva felmerült bennem pár kérdés. Például, hogy Adrianót mi a fenéért ne lehetne elengedni 10 millióért Rómába? Egyik kedvencem volt mindig is, nagyon hasznos játékos, akinek sokat köszönhetünk, de a jelenlegi keretben egyszerűen létszámon felüli. Vermaelen felépülésével már 5 középhátvédünk van, akik mind beférnének a kezdőbe, közülük Mathieu és Vermaelen egyben balhátvéd is, simán tudnák pótolni Adrianót, középen pedig jutna elég szerep Bartrának és Mascheranónak is. Jobboldalra ott van továbbra is Alvés, szotyimeccsekre Douglas, januártól pedig Vidal, oda se fér be Adriano. Szeretne eligazolni, ha elmegy is ugyanannyian maradunk hátra, mint tavaly, miért ne értékesíthetnénk? Nem fér a fejembe...
A másik, amitől agyfrászt kapok az a Nolitóról szóló hírek. Eladtuk bagóért, most pedig 14+4 milliót kicsengetnénk, hogy visszahozzuk és majd januártól játszhasson Ardával, Munirral és Sandróval (vagy akár Vidallal is) egyetemben? Ha távozik Pedro, akkor is csak januárig leszünk szűkösen, Nolito ezen nem tud változtatni, arról nem is beszélve, hogy nem látom miért lenne jobb opció Sandrónál vagy Munirnál. A Pedróért kapott pénz feléért...
Akárhogy is nézem, ha el is igazol Pedro és Adriano, akkor is csak januárig lenne rövid a kispad, ezt pedig semmilyen igazolással nem tudjuk pillanatnyilag kiküszöbölni.

A másik, amitől agyfrászt kapok az a Nolitóról szóló hírek. Eladtuk bagóért, most pedig 14+4 milliót kicsengetnénk, hogy visszahozzuk és majd januártól játszhasson Ardával, Munirral és Sandróval (vagy akár Vidallal is) egyetemben? Ha távozik Pedro, akkor is csak januárig leszünk szűkösen, Nolito ezen nem tud változtatni, arról nem is beszélve, hogy nem látom miért lenne jobb opció Sandrónál vagy Munirnál. A Pedróért kapott pénz feléért...

Akárhogy is nézem, ha el is igazol Pedro és Adriano, akkor is csak januárig lenne rövid a kispad, ezt pedig semmilyen igazolással nem tudjuk pillanatnyilag kiküszöbölni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Minthogy Samper a B-ből a nagy vesztes, vele kapcsolatban még várhatóak fejlemények a szezonkezdetig.Erxy írta:nem mondott rola semmit az uj sportigazgato, nem is pletykalnak rola, szerintem marad o is a B csapatnal mint Samper
nem mondott rola semmit az uj sportigazgato, nem is pletykalnak rola, szerintem marad o is a B csapatnal mint Samper

Hosszabbitani fogunk Adrianoval 18-ig.
Pedronak 30 milla a kivasarlasia, nem akarjuk elengedni, de o dont. (kozben hivatalos Di Maria PSG-be szerzodese)
Munir es Sandro minden bizonnyal maradni fog az elso csapatnal.
Samper marad a B csapatnal.
Adamanak 6 millio a kivasarlasia, tavozhat, de szamolnak vele a jovobe.
Halilovic kolcsonbe fog menni, ezt mar megmondtak neki is, 1 ev mulva varjuk vissza.
Pedronak 30 milla a kivasarlasia, nem akarjuk elengedni, de o dont. (kozben hivatalos Di Maria PSG-be szerzodese)
Munir es Sandro minden bizonnyal maradni fog az elso csapatnal.
Samper marad a B csapatnal.
Adamanak 6 millio a kivasarlasia, tavozhat, de szamolnak vele a jovobe.
Halilovic kolcsonbe fog menni, ezt mar megmondtak neki is, 1 ev mulva varjuk vissza.

Roma have made a 7M bid for Fluminense midfielder Gerson (18), while Barcelona made a 6M bid. Player wants to join Barcelona. [rac1]
az ár így azért már barátibb lenne
az ár így azért már barátibb lenne

az md propaganda lap, de vannak jo forrasaik, Miguel Rico pl az egyik leghitelesebb ujsagiro.palesz77 írta:Bennem az volt, hogy a Mundo a rosszabb, de akkor a Sport is ennyire gáz?Erxy írta:a sportot csak a legritkabb esetben erdemes komolyan venni, ezt parszor bebizonyitottak marMundo szerint amúgy nincs egyezség Gersonnal, még csak gondolkozunk, hogy kell-e, plusz Lucho már nem akar többet igazolni a nyáron. A Sport szerint meg Adrianot a Roma biztosította, hogy nyár végéig űzik, ha kell, plusz Pedroról megkezdődtek a tárgyalások tegnap.
a sport gázabb

- palesz77
noname írta:

Elég kreatív lenne, de nem tudná ezt kihasználni a meló mellett. Lásd Ini.. Coutinhonál pár fokkal nagyobb klasszis, mégis szenvedett, amikor le volt korlátozva. Nekem is nagy álmom, hogy megint játsszon a középpálya ténylegesen, de most nem az a fő feladatuk. A brazilnak meg nem a védekezés az erőssége, azt meg nem engedhetjük meg jelenleg, hogy valaki kevesebbet védekezzen a középpályáról, akkor borulna az egész csapatvédekezés nagyjából. Arda se véletlen, hogy jött, ő tud támadni is, nem is kicsit, de mellette annyi melót képes letolni, mint 3 másik.ZBarca írta:Oké, tudom, hogy LE-nek elsősorban b2b középpályásokra van szüksége, de ennek megvan a hátránya is, láthattuk az előző szezonban, hogy mindig Messinek kellett visszajárnia a kp-ra, mert ott nem volt elég kreativitás. Coutinho pl eléggé kreatív lenne a jelenlegi kp-ra. Még akkor is jól jöhetne, ha egyik meccsen az MNS-ből 2 rossz napot fog ki. Ilyen helyzetben ki tudná kisegíteni a csapatot a pácból Mathieun kívül? Valaki a középpályáról. És ez a személy lehetne a brazil.
Arra meg elég luxus lenne elhozni, hogy az MSN-ből épp mindenki gyenge, oldd meg fiam.

Viszont úgy tűnik, hogy nem az Adama üzlet keretein belül, Liverpoolos lapok szerint nem is érdeklődnek iránta..

Contrary to reports yesterday, Liverpool are not interested in B winger Adama (19). Likely to join Stoke or Aston Villa. [liverpool echo]
Oké, tudom, hogy LE-nek elsősorban b2b középpályásokra van szüksége, de ennek megvan a hátránya is, láthattuk az előző szezonban, hogy mindig Messinek kellett visszajárnia a kp-ra, mert ott nem volt elég kreativitás. Coutinho pl eléggé kreatív lenne a jelenlegi kp-ra. Még akkor is jól jöhetne, ha egyik meccsen az MNS-ből 2 rossz napot fog ki. Ilyen helyzetben ki tudná kisegíteni a csapatot a pácból Mathieun kívül? Valaki a középpályáról. És ez a személy lehetne a brazil.Feast4 írta:Pont ez az. LE a kreativitást a középpályáról áttette a csatárokra, a középen pedig olyan emberek kellenek, akik jól látnak a pályán jól passzolnak de az erő és a csatárok terhermentesítése jobban jellemzi a játékukat, mint a virgázás. Rakitic. Ezért is értek Jobban egyet egy Koke/Pogba/Verratti pakk favorizálásával. Három olyan játékos aki brutálisan erős jól lát és védeni tudja a csatárokat. De egy Gersonban nem látom mi a csízió, azin felül, hogy agyonhypeolt brazil tehetség. Persze az is lehet hogy a 15 millió az valószában 115 és Bartoék a többi pénzt szétmixelik valamerre.palesz77 írta:Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondta-, de egyelőre nem ő kell a csapatnak. Ezért nem értem ezt a Gerson srácot se, de hát Bartoék tudják. Remélem kellemes meglepetés lesz a kölyök.
![]()
De felesleges is erről vitáznunk, úgysem hiszem, hogy a közeljövőben leigazolnánk.

- noname
- Llegenda del Barça
palesz77 írta:gondolom holnap megjelenik egy átigazolási lista év elejéről, amin Vidal, Arda és Gerson neve szerepelt..![]()

Komolyabbra fordítva a szót: gondolom nem véletlen h ilyen sok nagycsapat akarja megszerezni ezt a Gerson gyereket. A Barto éra igazolásai elég jól beváltak pár kivételtől eltekintve. Egy próbát megér. Sokat úgyse költöttünk és a jelek szerint még jön is be pénz pl Adama után.
A Fifa egy szégyen
Pont ez az. LE a kreativitást a középpályáról áttette a csatárokra, a középen pedig olyan emberek kellenek, akik jól látnak a pályán jól passzolnak de az erő és a csatárok terhermentesítése jobban jellemzi a játékukat, mint a virgázás. Rakitic. Ezért is értek Jobban egyet egy Koke/Pogba/Verratti pakk favorizálásával. Három olyan játékos aki brutálisan erős jól lát és védeni tudja a csatárokat. De egy Gersonban nem látom mi a csízió, azin felül, hogy agyonhypeolt brazil tehetség. Persze az is lehet hogy a 15 millió az valószában 115 és Bartoék a többi pénzt szétmixelik valamerre.palesz77 írta:Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondtaZBarca írta:Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban?-, de egyelőre nem ő kell a csapatnak. Ezért nem értem ezt a Gerson srácot se, de hát Bartoék tudják. Remélem kellemes meglepetés lesz a kölyök.

- palesz77
Bennem az volt, hogy a Mundo a rosszabb, de akkor a Sport is ennyire gáz?Erxy írta:a sportot csak a legritkabb esetben erdemes komolyan venni, ezt parszor bebizonyitottak mar

a sportot csak a legritkabb esetben erdemes komolyan venni, ezt parszor bebizonyitottak mar 

-
- Entrenador del Barça
Fluminense midfielder Gerson (18) will join this summer. Will train with first team until January, then Luis Enrique will decide.
A sport most pedig lehoz egy ilyet
. Eldönthetnék már.
A sport most pedig lehoz egy ilyet

- palesz77
Végre egy jó hír!BFC írta:Most posztolták twitterre:
Fluminense player Gerson (18) will join Barcelona on 5-year deal and will play on loan at a Liga team this season. Fee could be 16M. [sport]

Egyelőre nem sok értelmét látom ennek a transzfernek, egyáltalán nem passzol abba a képbe, amit eddig Lucho kialakított magáról igazolások és a játékosok beépítése terén - rutin vs potenciál -, úgyhogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az igazolás előfordulhat, hogy nem az ő kérésére zajlik le. Persze tudom, hogy ez egy teljesen abszurd feltételezés, gondolom holnap megjelenik egy átigazolási lista év elejéről, amin Vidal, Arda és Gerson neve szerepelt..

Kizárt, tuti, hogy több éve figyelemmel követjük felnőtt karrierjét! Oh wait..hank1ee írta:de arra is van esély, hogy egy újratöltött Keirrison legyen.

Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondtaZBarca írta:Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban?

Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban? (Oke van hogy csak pletyka.)
Azért gondolom a nagy hype húzza fel ennyire Gerson árát. Pedro az MNS mögött nem jut túl sok játéklehetőséghez és amikor Lucho beveti, akkor sem tud kiemelkedőt alkotni. Ez valószínüleg nagyban befolyásolja az árát. A címek viszont egyértelműen Pedrito mellett szólnak, Gersonnak valszeg nincs ekkora trófeagyűjteménye.visca el barca írta:a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak

A brazil gyerekek sokat érnek... új Neymar/Pelé/mittudoménki szóval meg kell adni a módját és az árát perszevisca el barca írta:a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak

Pedro sehol sincs a brazil csodagyerekekhez képest. Egy mondatba se szabadna említeni őket.
Nem tudom, én nem láttam még játszani a fiút, de a több mint 1000 játékperc alatt adott elvileg 3 gólpassz szerintem még statisztikában is kevés, bár nyilván nem egy új Neymarról beszélünk (akkor 150, mit beszélek, 400 millió lett volna). 18 éves, tehát piszok fiatal még, van több éve fejlődni, mire a nagy csapat közelébe kerülhet, de arra is van esély, hogy egy újratöltött Keirrison legyen.visca el barca írta:a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Most posztolták twitterre:palesz77 írta: Gerson's father and agent will today meet with Fluminense to repeat that, despite the offer of Roma, the player wants to join Barcelona [md]
Fluminense player Gerson (18) will join Barcelona on 5-year deal and will play on loan at a Liga team this season. Fee could be 16M. [sport]
Háát ahogy vesszük. Szerintem mindketten tettek annyit a klubbért, hogy kiérdemelték a jogot arra ők döntsék el mikor volt elég. Másrészt két játékos aki távozni akar az nem biztos, hogy jót tesz a csapatnak ha itt tartjuk őket.palesz77 írta:Man United ceo Woodward is expected to meet tomorrow with Barcelona in Spain to try to close a deal on Pedro (28). [sport]
Adriano's agent will tomorrow meet with Barcelona to discuss his situation. Roma could make a new bid in the coming days. [sport]
Lassan remélhetőleg lezárul mindkét ügy, remélem akaratuk ellenére nem tartjuk itt őket - idézőjeles természetesen, annyira rossz nem lenne itt nekik..![]()
Az lenne nagyon fontos, hogy ne kezdjünk el agyatlanul ide oda igazolni (Nolito pl.) Sandro, Munir mindkettő tud centert játszani és széleken is mozogni, és ott van Arda aki a legjobb szélen. Matyit meg ki kell tenni balos cserébe.
palesz77 írta:Gerson's father and agent will today meet with Fluminense to repeat that, despite the offer of Roma, the player wants to join Barcelona [md]
Ez a hír meg megnyugtatott, már majdnem azt hittem, hogy a Roma holmi 20 millióért elhalássza előlünk. Kell ő ide, mint egy falat kenyér!
(Mondjuk ha jövőre a Coutinho üzletbe bevonjuk, akkor jöhet..)
Ez mind szép és jó, de valaki mondja már meg nekem, mit akarunk ezzel a Gerson gyerekkel? Hova? Ki fog kevesebbet játszani? Ez ilyen Afellay féle igazolás lesz. Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban? (Oke van hogy csak pletyka.) A Klasszikus irányító megszünt, Ini helyére kell majd valaki, de már csak az erőnk mutatása miatt is Pogba/Koke/Verratti kaliber alá nem fogunk menni. Arda is karom ráteszem, hogy nem padozni jött. Akkor kérdem én? Mi az igazolási koncepciónk?Vagy csak én nem látom? Halilovic. Tök jó, de hol lesz a helye a nagy csapatban? A középpáylán perpill, Rafhina Sergi Roberto vár a sorára, és Denis Suarez, Samper is áll a sorban. Jövőre tuti beszünk mégegy középpályást. Tehát mit is csinálunk?
Mint ahogy már többször mondtuk egyre kevésbé látom, hogy a saját nevelés jelenlegi generációjának bármilyen jövője lenne nálunk. Ami alapvetően nem baj. Nem lehet mindenki Barca játékos és nem is lehet kinevelni mindig egy ilyen csoda generációt, de akkor miért bővítjük fel ennyire a keretet velük? Nem kéne utra engedni őket?