Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Turan és Vidal vészmegoldás a szélen akkor Nolito is az középen esetleg a jobboson. Mondjuk Arda nagyon jó a bal szélen, szóval amiatt nem lenne gond. A válogatottság pedig áll összesen 2 barátságos meccsből 28 évesen ilyen konkurenciával. Bartra 5x-es sőt Munir is volt már (nyilván a nemzeti csapat miatt, de nem ez a lényeg) szóval ez irreleváns.palesz77 írta: Nolitoban én meg látok logikát, tud szélen is - elvileg mindkettőn - és középen is játszani, egész technikás, de mellé elég melósnak is tűnt - ha jól emlékszem -, egy kiegészítőtől sokkal komolyabb szintet nem lehet elvárni szerintem. Ráadásul válogatottságig is eljutott már a Celtából, nyilván jelenleg ez nem annyira nagy szó egy támadótól, mint 6-8 éve volt, de azért jól mutatja, hogy nem kutyaütő. A statisztikái is elég jók ugye, anno amikor feljött a B csapatból is mindig bátran játszott, emlékszem Pedronál jobban is kedveltük javarészt, mert bátrabban belement az 1v1-ekbe. Az Ard-Vidal vonallal meg az a bjaom, hogy ők baromira vészmegoldások lennének csak előre.. Vidal ha tud is támadót játszani, leginkább a jobb szélen, és amúgy sem tűnik annyira kombinatívnak nekem, nem tudom mennyire működne vele az MSN-nél megszokott váltogatás és összjáték.. Arda pedig nem biztos, hogy tudna annyira elől is játszani nálunk, nem egy született gólvágó, maradjunk annyiban - tavaly több mint 3000 percet játszott, de kevesebb gólt lőtt, mint Sandro a valamivel több mint 270 perce alatt. Nolito pedig évről-évre fejlődött, tud a szélen is és középen is játszani, ismeri a klub játékát, Lucho tudja, hogy mire számíthat tőle, és ha akar komolyabb sikereket elérni valaha is, akkor ez az egyetlen lehetősége rá..
Mondjuk alapjáraton Pedro se közelíti meg játék képe alapján az idei előszezonban levő önmagát..Sanama írta:Direkt nem eredményességről beszéltem.
A játék képe alapján egyértelműen látszott, hogy még Pedrot sem közelíti meg egyik sem.
Ha valakinek kifizetik a kivásárlási árát, akkor mehet, a klubbank nincs beleszólása.Kash írta:Vagy a szerződés tényleg csak dísznek van, és ha egy játékosnak kedve támad menni valahová, már csak az árát kell kicsengetni egy klubnak?
Bocsánat, ha érthetetlen vagyok, viszont zavaró az, hogy nálunk szinte senki sem hajlandó padozni...
Rafinha?Kash írta:Pedro jelenleg az egyetlen hasznos cserénk, aki bejöhet a padról, viszont ha ő is elmegy, akkor óriási gondok lesznek.
Direkt nem eredményességről beszéltem.Azért figyelembe kéne venni, hogy nem ugyanaz ha Pedro, Sandro és Munir van együtt a pályán nem is a legacélosabb középpálya előtt, mintha Neymar meg Messi mellett lenne. Suarez se lenne ilyen eredméynes ha nem a fenti két úriember lenne a társa, hanem két fiatal vagy egy szélsőként erőltetett középpályás, esetleg Pedro.
Azért figyelembe kéne venni, hogy nem ugyanaz ha Pedro, Sandro és Munir van együtt a pályán nem is a legacélosabb középpálya előtt, mintha Neymar meg Messi mellett lenne. Suarez se lenne ilyen eredméynes ha nem a fenti két úriember lenne a társa, hanem két fiatal vagy egy szélsőként erőltetett középpályás, esetleg Pedro.Sanama írta: Hagyjuk már ezt a "fiatalok elől veszi el a helyet" dumát. Pontosan látszott a felkészülési időszakban, hogy mennyire lehet számítani a Munir-Sandro duóra.
Ha Pedro lép, kell valaki.
Nem mondom, hogy Nolito a tökéletes megoldás, egyrészt drága, másrészt félig zsákbamacska. Bár néha Celta meccsen ha valakire felfigyeltem, az ő volt. (Nem sokat láttam, csak néhányat.)
Másrészt ha jól emlékszem, LE Celtajában egyik alapember volt, szóval az edző embere lenne, annyi biztos.
Ha pedig így Halilovic is mehetne játszani a La Ligaban, nagyon jó lenne.
La Ligaban 90meccs/30gól/18ass
Ezt azért annyira nem rossz.
Hagyjuk már ezt a "fiatalok elől veszi el a helyet" dumát. Pontosan látszott a felkészülési időszakban, hogy mennyire lehet számítani a Munir-Sandro duóra.Messias2 írta:Mindenképp jobb lenne, mintha angliában kötne ki.Erxy írta:Celta is at this moment main option for Halilovic to join on loan. Could be part of Nolito deal. Everton and West Ham also interested. [md]
A Celta szerintem jó hely lehetne Halilovicnak
Nolitonak viszont nem örülnék, mert a fiataloktól venné el a lehetőséget, illetve az ára is eléggé sok. Ha Pedro nyáron lelépne akkor valóban kisebb gondban lennénk, ami az MSN pótlását illeti, de ez januártól megoldódna, mivel Arda és Vidal is bevethető a szélen. Tavasszal már gyakorlatilag 4 emberünk lenne az MSN pótlására (Vidal,Arda,Munir,Sandro). Ezért tartanám felesleges igazolásnak, főleg ennyi pénzért.
Mindenképp jobb lenne, mintha angliában kötne ki.Erxy írta:Celta is at this moment main option for Halilovic to join on loan. Could be part of Nolito deal. Everton and West Ham also interested. [md]
A Celta szerintem jó hely lehetne Halilovicnak
Ez érdekes statisztika, ennek nem voltam tudatában. Talán elhamarkodott kijelenteni, hogy Sandrónál és Munirnál ne lenne jobb opció, de Turannál és Vidalnál véleményem szerint semmiképp sem. Olyan hatalmas szükség plusz egy emberre pedig isten igazából csak januárig lenne, addig meg úgysem játszhat Nolito sem.PCsabi írta:Nolito-hoz:
Most assists+chances created in Liga last season: Messi 113 - Nolito 109 - Ronaldo 91
Ezt hogy érted, h "úgy érzi kihasználták és nem becsülik"?Samper írta: Megértőbb vagyok vele. Az a baja, hogy kihasználták és nem becsülik. Sztár úgyse lesz jobb csapatnál, de a meghosszabbított szerződés - nyilván előnyös anyagiakkal - egy fajta megbecsülés. Elfogadja, hogy kispados és nyerhet még néhány trófeát.
Sajnos ez volt az egyik közülük..PCsabi írta:Nolito-hoz:
Most assists+chances created in Liga last season: Messi 113 - Nolito 109 - Ronaldo 91
Minthogy Samper a B-ből a nagy vesztes, vele kapcsolatban még várhatóak fejlemények a szezonkezdetig.Erxy írta:nem mondott rola semmit az uj sportigazgato, nem is pletykalnak rola, szerintem marad o is a B csapatnal mint Samper
az md propaganda lap, de vannak jo forrasaik, Miguel Rico pl az egyik leghitelesebb ujsagiro.palesz77 írta:Bennem az volt, hogy a Mundo a rosszabb, de akkor a Sport is ennyire gáz?Erxy írta:a sportot csak a legritkabb esetben erdemes komolyan venni, ezt parszor bebizonyitottak marMundo szerint amúgy nincs egyezség Gersonnal, még csak gondolkozunk, hogy kell-e, plusz Lucho már nem akar többet igazolni a nyáron. A Sport szerint meg Adrianot a Roma biztosította, hogy nyár végéig űzik, ha kell, plusz Pedroról megkezdődtek a tárgyalások tegnap.
noname írta:
Elég kreatív lenne, de nem tudná ezt kihasználni a meló mellett. Lásd Ini.. Coutinhonál pár fokkal nagyobb klasszis, mégis szenvedett, amikor le volt korlátozva. Nekem is nagy álmom, hogy megint játsszon a középpálya ténylegesen, de most nem az a fő feladatuk. A brazilnak meg nem a védekezés az erőssége, azt meg nem engedhetjük meg jelenleg, hogy valaki kevesebbet védekezzen a középpályáról, akkor borulna az egész csapatvédekezés nagyjából. Arda se véletlen, hogy jött, ő tud támadni is, nem is kicsit, de mellette annyi melót képes letolni, mint 3 másik.ZBarca írta:Oké, tudom, hogy LE-nek elsősorban b2b középpályásokra van szüksége, de ennek megvan a hátránya is, láthattuk az előző szezonban, hogy mindig Messinek kellett visszajárnia a kp-ra, mert ott nem volt elég kreativitás. Coutinho pl eléggé kreatív lenne a jelenlegi kp-ra. Még akkor is jól jöhetne, ha egyik meccsen az MNS-ből 2 rossz napot fog ki. Ilyen helyzetben ki tudná kisegíteni a csapatot a pácból Mathieun kívül? Valaki a középpályáról. És ez a személy lehetne a brazil.