Barcelona full back Adriano (30) had decided to leave this summer, but Luis Enrique convinced him to stay during chat during US tour. [md]
Őszintén nem tudom, hogy Adrianot hogy lehet meggyőzni a tavalyi év után..

Na mindegy, én örülök ha marad, bár szerintem eléggé visszaesett már tavaly is, kétlem, hogy kitöltené a szerződését. Így viszont Grimaldo mehetne el 2 évre visszavételivel, emiatt örülnék leginkább a brazil maradásának, mert idén láthatóan nem számít rá Lucho, de ha fejlődik majd egy elsőosztályú klubban, akkor lehet jobban tűz közelbe kerül - mondjuk ahhoz kölcsön/el is kéne adni..
Sanama írta:Direkt nem eredményességről beszéltem.
A játék képe alapján egyértelműen látszott, hogy még Pedrot sem közelíti meg egyik sem.
Mondjuk alapjáraton Pedro se közelíti meg játék képe alapján az idei előszezonban levő önmagát..

Nem tudom mikor játszott utoljára ilyen bátran és agilisen, érződik szerintem, hogy nagyon teper hogy bizonyítson az új csapatának - nekem így tűnik legalábbis.
Sandrot én egyáltalán nem félteném, jó az a gyerek szerintem, nem lesz klasszis soha - bár 19 évesen elég merész ezt kijelenteni nyilván, de jelenleg úgy tűnik -, de egy kiegészítőnek nem hiszem, hogy annak kell lennie. Gyors, jó fizikumú, sokat dolgozik, a kaput folyamatosan támadja, az összjátékot eléggé érzi, nem lennénk elveszve szeirntem, ha neki kéne valakit 1-1 meccsen pótolni az MSN-ből -
na meg ez is jó ajánlólevél volt. Csak ő alapjáraton nem szélső, ezt is figyelembe kell venni, leginkább Suárez helyett tudna beugrani.
Nolitoban én meg látok logikát, tud szélen is - elvileg mindkettőn - és középen is játszani, egész technikás, de mellé elég melósnak is tűnt - ha jól emlékszem -, egy kiegészítőtől sokkal komolyabb szintet nem lehet elvárni szerintem. Ráadásul válogatottságig is eljutott már a Celtából, nyilván jelenleg ez nem annyira nagy szó egy támadótól, mint 6-8 éve volt, de azért jól mutatja, hogy nem kutyaütő. A statisztikái is elég jók ugye, anno amikor feljött a B csapatból is mindig bátran játszott, emlékszem Pedronál jobban is kedveltük javarészt, mert bátrabban belement az 1v1-ekbe. Az Ard-Vidal vonallal meg az a bjaom, hogy ők baromira vészmegoldások lennének csak előre.. Vidal ha tud is támadót játszani, leginkább a jobb szélen, és amúgy sem tűnik annyira kombinatívnak nekem, nem tudom mennyire működne vele az MSN-nél megszokott váltogatás és összjáték.. Arda pedig nem biztos, hogy tudna annyira elől is játszani nálunk, nem egy született gólvágó, maradjunk annyiban - tavaly több mint 3000 percet játszott, de kevesebb gólt lőtt, mint Sandro a valamivel több mint 270 perce alatt. Nolito pedig évről-évre fejlődött, tud a szélen is és középen is játszani, ismeri a klub játékát, Lucho tudja, hogy mire számíthat tőle, és ha akar komolyabb sikereket elérni valaha is, akkor ez az egyetlen lehetősége rá..
Mondjuk most leigazolni hülyeség lenne szerintem, meg kell várni, hogy Munir és Sandro mit alkotnak januárig, kivásárolni januárba is ki lehet a szerződéséből..
Kash írta:Vagy a szerződés tényleg csak dísznek van, és ha egy játékosnak kedve támad menni valahová, már csak az árát kell kicsengetni egy klubnak?
Bocsánat, ha érthetetlen vagyok, viszont zavaró az, hogy nálunk szinte senki sem hajlandó padozni...
Ha valakinek kifizetik a kivásárlási árát, akkor mehet, a klubbank nincs beleszólása.
Pedro meg szerintem érthető, hogy menni akar, megnyert mindent már 2-szer legalább, amit klubszinten meg lehet, ő már "csak" játszani akar, én se szívesen csücsülném végig a szezon 3/4-ét az MSN mögött karrierem csúcsán - legjobb korban van jelenleg, ennyiből a csúcs.
Kash írta:Pedro jelenleg az egyetlen hasznos cserénk, aki bejöhet a padról, viszont ha ő is elmegy, akkor óriási gondok lesznek.
Rafinha?

Ő nem hasznos, vagy csak a támadókra gondoltál alapból?