Ha Turan és Vidal vészmegoldás a szélen akkor Nolito is az középen esetleg a jobboson. Mondjuk Arda nagyon jó a bal szélen, szóval amiatt nem lenne gond. A válogatottság pedig áll összesen 2 barátságos meccsből 28 évesen ilyen konkurenciával. Bartra 5x-es sőt Munir is volt már (nyilván a nemzeti csapat miatt, de nem ez a lényeg) szóval ez irreleváns.palesz77 írta: Nolitoban én meg látok logikát, tud szélen is - elvileg mindkettőn - és középen is játszani, egész technikás, de mellé elég melósnak is tűnt - ha jól emlékszem -, egy kiegészítőtől sokkal komolyabb szintet nem lehet elvárni szerintem. Ráadásul válogatottságig is eljutott már a Celtából, nyilván jelenleg ez nem annyira nagy szó egy támadótól, mint 6-8 éve volt, de azért jól mutatja, hogy nem kutyaütő. A statisztikái is elég jók ugye, anno amikor feljött a B csapatból is mindig bátran játszott, emlékszem Pedronál jobban is kedveltük javarészt, mert bátrabban belement az 1v1-ekbe. Az Ard-Vidal vonallal meg az a bjaom, hogy ők baromira vészmegoldások lennének csak előre.. Vidal ha tud is támadót játszani, leginkább a jobb szélen, és amúgy sem tűnik annyira kombinatívnak nekem, nem tudom mennyire működne vele az MSN-nél megszokott váltogatás és összjáték.. Arda pedig nem biztos, hogy tudna annyira elől is játszani nálunk, nem egy született gólvágó, maradjunk annyiban - tavaly több mint 3000 percet játszott, de kevesebb gólt lőtt, mint Sandro a valamivel több mint 270 perce alatt. Nolito pedig évről-évre fejlődött, tud a szélen is és középen is játszani, ismeri a klub játékát, Lucho tudja, hogy mire számíthat tőle, és ha akar komolyabb sikereket elérni valaha is, akkor ez az egyetlen lehetősége rá..
Egyáltalán nem tartom rossz játékosnak, de ha Pedro elmegy és pótolni akarjuk nem hiszem hogy túl jó megoldás lenne. Sandro sem olyan elveszett. Ha fejlődik egy kicsit -márpedig 19 évesen lehet hova- gyorsan túlnőhet Noliton, amellett ő is tud szélen játszani. Sőt, idén már a B-ben is rendre ott játszott.
Mindenki azt mondja, hogy ha egy kölcsönadott játékos nem tud tartósan megragadni egy csapatban és bizonyítani ne is jöjjön vissza. Most itt van Nolito akit még a Benfica-ból is kölcsönadtak 25 évesen és megvennénk 18 millióért. Nem zárt rossz szezont, de ennyi bőven van a fiatalokban is.