Hagyjuk már ezt a "fiatalok elől veszi el a helyet" dumát. Pontosan látszott a felkészülési időszakban, hogy mennyire lehet számítani a Munir-Sandro duóra.Messias2 írta:Mindenképp jobb lenne, mintha angliában kötne ki.Erxy írta:Celta is at this moment main option for Halilovic to join on loan. Could be part of Nolito deal. Everton and West Ham also interested. [md]
A Celta szerintem jó hely lehetne Halilovicnak
Nolitonak viszont nem örülnék, mert a fiataloktól venné el a lehetőséget, illetve az ára is eléggé sok. Ha Pedro nyáron lelépne akkor valóban kisebb gondban lennénk, ami az MSN pótlását illeti, de ez januártól megoldódna, mivel Arda és Vidal is bevethető a szélen. Tavasszal már gyakorlatilag 4 emberünk lenne az MSN pótlására (Vidal,Arda,Munir,Sandro). Ezért tartanám felesleges igazolásnak, főleg ennyi pénzért.
Ha Pedro lép, kell valaki.
Nem mondom, hogy Nolito a tökéletes megoldás, egyrészt drága, másrészt félig zsákbamacska. Bár néha Celta meccsen ha valakire felfigyeltem, az ő volt. (Nem sokat láttam, csak néhányat.)
Másrészt ha jól emlékszem, LE Celtajában egyik alapember volt, szóval az edző embere lenne, annyi biztos.
Ha pedig így Halilovic is mehetne játszani a La Ligaban, nagyon jó lenne.
La Ligaban 90meccs/30gól/18ass
Ezt azért annyira nem rossz.