Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ilyenkor nem kéne ezeket felhozni, mikor egy totál fogalmatlan csapattól kapunk 4-et...Tomsa írta:Mondjuk most jól jönne az a meg nem adott lesgól meg a tizi
Parádé, totál fogalmatlan ez a sevilla és mégis
Matyi nagyobbakat bénázottMichaaBee írta:Aha...Leon írta:Na akkor megvan az idei 4.kupánk is,na már csak kettő!![]()
Bartra így nem fogja magát bejátszani sehova, bármennyire bírom. Ilyeneket nem engedhetünk meg magunknak...
Aha...Leon írta:Na akkor megvan az idei 4.kupánk is,na már csak kettő!
A kezezés 16 kívül volt nem ? én úgy láttam, na majd visszanézzükmess2009 írta:eddig örömfoci!!! és még azt sem kell mondani, hogy nagyon hajtunk. ez a szabadrúgás párbajilyesmit is csak a foci produkálhat..
egy bosszant kissé: Suareznek mintha parancsba adták volna, hogy ne lőjön gólt! három méterre a kaputól még variál...! persze az a fineszes gólpassz...![]()
külön kiemelném Rafinhát hatalmasat hajt, jól mozog, és a gól... nem sokat dícsérem LE.-ét de most megérdemli, hogy nem Pedrót kezdette.
amúgy nekem úgy tűnt, hogy Pique összehozott egy tizire való kezezést, szerencsére nem látták a bírók...(vagy rosszul láttam?)
azért a másodikban nem kéne elszállni és csak a trükközésre menni, mert még nincs vége.
A félidőben olvastam, hogy Pedro kérte hivatalosan, hogy engedjék el, amit szerintem Lucho már előbb tudni vélt, szóval valószínűleg ez is közrejátszott a kezdő 11-nél.mess2009 írta:...nem sokat dícsérem LE.-ét de most megérdemli, hogy nem Pedrót kezdette...