2015.07.30. 23:33:25
Az IDP-t csak feldobtam, mint lehetőséget.Nekem is sok lenne, max úgy lennék benne, hogy minden posztra 1, de még úgy is húznám a szám.
Amire gondoltam: 0,5 PPR
1 QB
2 RB
3 WR
1-2 FLEX
1 SUPER FLEX (FLEY+QB)
1 DEF
1 KICKER
Ha 8 csapat, vagy a fölött leszünk, akkor csinálhatunk keeper, esetleg dynasty ligát. (A 2. abban különbözik, hogy szinte az összes játékosodat keepelheted és nem csak 1-2-3-at.) Ha erre van igény, akkor megbeszéljük ennek a szabályait, hogy kit hány évig, milyen érték ellenében lehet megtartani, stb. 6, vagy annál kevesebb csapattal viszont nemtom, hogy mennyi értelme van egy hosszú távú projektbe belekezdeni.
Persze ez attól is függ, hogy hányan lennénk, ha kevesen, akkor a FLEX számot emelném, hogy ne csak top játékosokat draftoljunk.
A draft nekem mind1, lehet snake és aukciós is, amit szeretnétek.
A bajom az,(és ezért nem csináltam még meg a ligát) hogy úgy szerettem volna, hogy most lenyomni jövő héten egy draftot, 1-2 körrel rövidebbet mint a roster, augusztus végén meg egy kiegészítő draftal feltölteni. A probléma ott kezdődik, hogy úgy emlékszem, hogy a draft után lezárja az oldal a főbb beállítási lehetőségeket, így nem tudnám bővíteni a roster helyeket már.
2 ötletem van ezzel kapcsolatban.
A: nyitok most egy ligát, ahova mindenki draftol mondjuk 10 játékost, augusztus végén meg a maradék mondjuk 3 kört megcsináljuk fórumon. Aztán ezt a ligát törlöm és a végleges ligában mindenki megkapja manuálisan az emberét.
B: Ledraftoljuk a csapatokat, csak augusztus végén nyitok 3 nap waiver periódust, amikor mindenki egy adott sorren alapján naponta 1 emberét cseréli ki.
C: Hülyeség az egész és ne foglalkozzunk ilyenekkel. (Azért gondoltam erre, mert akarok egyet most korán draftolni, ezt sokkal nagyobb kihívásnak érzem, hogy most megjósoljuk, hogy ki milyen lesz, a preseason meccsek után már minden nagyon letisztult, olyankor nem nagy mutatvány. Az esetleges változások/sérülések miatt viszont jó ötletnek tartom az augusztus végi, de még szezon előtti változtatási lehetőségeket.