A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..

Nem kell mentegetni magad, benezted, van ilyen..visca el barca írta:először bravot adták meg kezdőnek, nem én találtam kimost látom h javították

Twitteren MAtS-ot irtak kapusnak az official kezdobe, amugy ugyanez. Vedelem necces, remelem nem lesznek ma bakik.. SR miatt a kozeppalya is kerdeses, de most megmutathatja, hogy azert volt alibi multkor, mert leeresztett mar a csapat mire beallt. Remelem tenyleg igy volt, de ketlem. Rafinha remelem ma is odateszi magat, Sandrot meg remelem ma latjuk kicsit, cserekent johetne.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Bartra Vermaelen Adriano - SergiRoberto Mascherano Rafinha - Messi Suarez Pedro
sejtettem h bravo megkapja a mai meccset! amugy iszonyú mi káosz kezdő 11X-re csak jók leszünk

ha Luchoek nem latnanak benne komoly potencialt akkor mar nem lenne it Bartra. Montoya-ugy megvan?Nero. írta:Ha csak te és azok akik annyire kardoskodnak mellette nincsenek benne Enrique 29 fős szakmai stábjában, úgy ez az érved mehet is a levsesbe. Montoya-ügy megvan?