Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megírták már az újságok régebben, indulhatnánk a francia bajnokságban...Stalkyard írta:Sőt, oszlassuk fel a klubot, szántsuk fel a Camp Nout, és hintsük be sóval, csak mert egy meccsen nem nekünk keveznek.ZBarca írta:Ha Barto elég tökös, akkor mostantól bojkottáljuk az LFP összes meccsét/rendezvényét.
Én azt nem tudom, hogy erre ezek után, hogy lesznek büszkék. Pontosan tudja az összes féreg, hogy csalással szerezték meg. Vagy a kupa nem is érdekli őket igazán csak az a plusz zsebpénz ami jár érte.CsocseX írta:Nem gondoltam volna, hogy ilyen alacsony szintre süllyed a Bilbao ezen a meccsen. (vagyis inkább reméltem, hogy nem fogja)
Undorító az egész! Részletekbe nem mennék most bele. Akinek van szem, látja. Gratulálok a Bilbaonak! Beleszarhatnak a spanyol szuperkupájukba.
Sőt, oszlassuk fel a klubot, szántsuk fel a Camp Nout, és hintsük be sóval, csak mert egy meccsen nem nekünk keveznek.ZBarca írta:Ha Barto elég tökös, akkor mostantól bojkottáljuk az LFP összes meccsét/rendezvényét.
Ez után a meccs után tényleg ki kéne mondani egyenesen hogy ez el lett csalva, mert ennél egyértelműbb már nem is lehetne.ZBarca írta:Ha Barto elég tökös, akkor mostantól bojkottáljuk az LFP összes meccsét/rendezvényét.
Úgy hogy meg van mondva, hogy a barca nem nyerhet kupát még akkor sem ha teljesen egyértelmű a bundaTomsa írta:Hogy lehet ennyire elfújni egy meccset édes istenem
Pruna doktor úr.Nero. írta:A szemüveges csóka kicsoda Enrique mellett? Esküszöm eddig még nem láttam, pedig szoktam sasolni a kispadot.
Szánalmas a bíráskodás.