Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:zsoltfree!
Egyet értek vele, hogy nagyon sok múlhat egy-egy játékvezetői döntésen, de 5-1-es összesítésnél pont nem kéne ezeket felhozni.
Pique meg hülye volt, amiért megkapta a jogos büntetését, nem kell ezt túlragozni. Le kell higgadnia, és szezon közben hanyagolni ezeket.
Piqué a világ legjobb védője... lehetne, ha a focival foglalkozna és nem a körülményekkel. Nem tudom, hogy láttál-e felkészülési meccseket, vagy a kupameccseket. Neki kellene lennie a védelem vezérének úgy, ahogy tavaly tette. Kevesebb duma, több tett.splinter írta:Már bocsánat, de ezt az elszállt dolgot egy kicsit írd körbe, mert ad 1, szerintem semmi ilyesmi nincs benne. 2 Alves az Alves...Ha ő nincs akkor nincs jobb oldal, persze ezekben benne van a veszély...Hogy nem ér vissza stb....de ha megnézzük...szerintem Ő futja általában a legtöbbet egy meccset. Illetve ekézzük a védőinket...nincsenek ott a toppon...No és a Csatik? Könyörgöm...Suarez nem tudott egy egyeneset belerúgni a labdába, csak úgy mint Pedro... Szóval...nem a védelem volt a hibás, hanem mindenki....ez van, dekoncentráltság, fáradság... nem tudom mi az oka...Ja és hogy Hiába van egy mindenki által marasztalandó Pedro-nk meg egy Mathieunk, sajnos Ők ketten kevesek a Neymar/Alba 'balszél'-hez képest, nagyon is.kfranky írta:Felesleges a bírókra fogni, egy profi, tapasztalt játékosnak nem szabad így elveszítenie a fejét. Sajnos úgy néz ki, hogy Piqué (Alves, Rafinha, stb.) elszállt a tavalyi évtől, ld. a Szuperkupa utáni reallal való foglalkozást, az ünneplés helyett... Fejben rendbe kell rakni a srácot, le kell rángatni a földre, nem tudom, hogy Iniesta vagy Messi képes-e odacsapni az asztalra, amit egy Xavi simán megtett egy Messivel is.
Tény, hogy mindkét meccsen meg kellett volna fognia a meccset a bíróknak az elején megfelelően kioszott sárgákkal, de sajnos, erre kell felkészülnie a Barcának, hogy az összes ellenfél ebben fogja látni a sikeres taktikát. Ezt az ATM már-már tökélyre fejlesztette, ha a bírók partnerek lesznek, akkor nagy gondunk lesz a jövőben. Bíróktól függetlenül nem volt esélyünk tegnap a fordításra, talán, ha Piqué kapufája bemegy az elején, de tompák voltunk.
El kell gondolkodni, hogy mi fontosabb: a pénz vagy a trófeák! Tudva, hogy milyen szezonkezdet vár ránk, nem szabadott volna bevállalni az amerikai túrát sem!
Már bocsánat, de ezt az elszállt dolgot egy kicsit írd körbe, mert ad 1, szerintem semmi ilyesmi nincs benne. 2 Alves az Alves...Ha ő nincs akkor nincs jobb oldal, persze ezekben benne van a veszély...Hogy nem ér vissza stb....de ha megnézzük...szerintem Ő futja általában a legtöbbet egy meccset. Illetve ekézzük a védőinket...nincsenek ott a toppon...No és a Csatik? Könyörgöm...Suarez nem tudott egy egyeneset belerúgni a labdába, csak úgy mint Pedro... Szóval...nem a védelem volt a hibás, hanem mindenki....ez van, dekoncentráltság, fáradság... nem tudom mi az oka...Ja és hogy Hiába van egy mindenki által marasztalandó Pedro-nk meg egy Mathieunk, sajnos Ők ketten kevesek a Neymar/Alba 'balszél'-hez képest, nagyon is.kfranky írta:Felesleges a bírókra fogni, egy profi, tapasztalt játékosnak nem szabad így elveszítenie a fejét. Sajnos úgy néz ki, hogy Piqué (Alves, Rafinha, stb.) elszállt a tavalyi évtől, ld. a Szuperkupa utáni reallal való foglalkozást, az ünneplés helyett... Fejben rendbe kell rakni a srácot, le kell rángatni a földre, nem tudom, hogy Iniesta vagy Messi képes-e odacsapni az asztalra, amit egy Xavi simán megtett egy Messivel is.
Tény, hogy mindkét meccsen meg kellett volna fognia a meccset a bíróknak az elején megfelelően kioszott sárgákkal, de sajnos, erre kell felkészülnie a Barcának, hogy az összes ellenfél ebben fogja látni a sikeres taktikát. Ezt az ATM már-már tökélyre fejlesztette, ha a bírók partnerek lesznek, akkor nagy gondunk lesz a jövőben. Bíróktól függetlenül nem volt esélyünk tegnap a fordításra, talán, ha Piqué kapufája bemegy az elején, de tompák voltunk.
El kell gondolkodni, hogy mi fontosabb: a pénz vagy a trófeák! Tudva, hogy milyen szezonkezdet vár ránk, nem szabadott volna bevállalni az amerikai túrát sem!
Leszögezem,abszolút nem értek egyet a döntéssel,de...noname írta:Be kéne vezetni a szabályt h az LFP döntőbizottság kizárólag Real mezben mutatkozhat.
Mondjuk annál jobb nem volt még szerintem, hogy CR Godín pofánveréséért kevesebbet kapott - vagy nem is kapott egyáltalán?S.Agüero írta:Arda cipődobálása sárga, Ramos mészárlása a 5-0-nál 2(?) meccs, Pepe ámokfutása 10 meccs, gratulálok, LFP!![]()
Az meg tényleg nem semmi, és még azt hittem, hogy a magyarok káromkodnak kreatívan..hank1ee írta:Magyarul azt mondta, az anyádra szarok. Hát ez tényleg kemény
nap kommentjemes írta:Teljes mertekben megertem, 16 meccses eltiltasomat toltom ilyenert
Most közel sem arról volt szó, hogy hogyan játszik, meg mennyire teszi oda magát. Hanem arról, hogy az ilyenek miatt nem lesz elhivatottabb, nagyobb Barca-s vagy vezér és többek között az ilyen megnyilvánulásai (nem feltétlenül ez volt már rengeteg) miatt nem lesz soha igazi tekintélye. Ő ilyen és ezt el is fogadom, azzal együtt, hogy nagyon nem tetszik sok húzása, de azért ne veregessük már meg érte a vállát és ne állítsuk be miatta akkora vezérnek, nagyon sajnálnám ha csapaton belül ez lenne a követendő példa.Yokozuna írta: Ez a hülyegyerek azért hétről hétre odateszi magát. Az indokolatlanul sokat szidott védelem azért nélküle elképzelhetetlen. A válogatottban is ő dirigál hátul, és csak az a kérdés, hogy éppen kit tesznek mellé. Azt meg tényleg nem értem, hogy miért van ő jobban elkényeztetve, mint a többiek. Talán mert kicsit látványosabb a magánélete, mint mondjuk Iniestáé?