Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezek utan biztos nem rad szavazok az ev forumozoja szavazasonpalesz77 írta:Ez most egy nagyon népszerűtlen hsz lesz, de szerintem eszméletlen kevés amit ad a csapatnak előre játékban. Én nem tudom, hogy fejben kevés-e, vagy ennyire elfárad a védekezésben - Ininél se tudom eldönteni, hogy mitől ilyen hullámzó -, de nekem "fáj" ezt látni, hogy a Barca kezdő egyik alappillére ilyen szinten nem nyújt semmit támadásban - passzokról beszélek. Vagyis de, nyújt, amikor épp olyan napja van.. Pedig az előszezont nagyon megnyomta, kezdtem reménykedni, hogy idén szintet lép, de marad ugyanaz a felállás úgy tűnik, mint tavaly, pár jobb meccs, amúgy "csak" hátra dolgozik sokat. Tudom, hogy kell a meló az MSN mögé, nem kell lefutni ezeket a köröket újra, de nekem ez kevés egy Barca kezdőtől, közben azért szerintem kéne előre is villantani valamit.. Remélem összekapja magát, és megint a saját God Modejában fogja tolni, mert amikor formában van, és bátran játszik, akkor baromi jó játékos, de túl sokszor nem vállal semmit sajnos.
palesz77 írta:Ez most egy nagyon népszerűtlen hsz lesz, de szerintem eszméletlen kevés amit ad a csapatnak előre játékban. Én nem tudom, hogy fejben kevés-e, vagy ennyire elfárad a védekezésben - Ininél se tudom eldönteni, hogy mitől ilyen hullámzó -, de nekem "fáj" ezt látni, hogy a Barca kezdő egyik alappillére ilyen szinten nem nyújt semmit támadásban - passzokról beszélek. Vagyis de, nyújt, amikor épp olyan napja van.. Pedig az előszezont nagyon megnyomta, kezdtem reménykedni, hogy idén szintet lép, de marad ugyanaz a felállás úgy tűnik, mint tavaly, pár jobb meccs, amúgy "csak" hátra dolgozik sokat. Tudom, hogy kell a meló az MSN mögé, nem kell lefutni ezeket a köröket újra, de nekem ez kevés egy Barca kezdőtől, közben azért szerintem kéne előre is villantani valamit.. Remélem összekapja magát, és megint a saját God Modejában fogja tolni, mert amikor formában van, és bátran játszik, akkor baromi jó játékos, de túl sokszor nem vállal semmit sajnos.
Nem lettél népszerűtlen, legalább is nálam nem.palesz77 írta:Ez most egy nagyon népszerűtlen hsz lesz, de szerintem eszméletlen kevés amit ad a csapatnak előre játékban. Én nem tudom, hogy fejben kevés-e, vagy ennyire elfárad a védekezésben - Ininél se tudom eldönteni, hogy mitől ilyen hullámzó -, de nekem "fáj" ezt látni, hogy a Barca kezdő egyik alappillére ilyen szinten nem nyújt semmit támadásban - passzokról beszélek. Vagyis de, nyújt, amikor épp olyan napja van.. Pedig az előszezont nagyon megnyomta, kezdtem reménykedni, hogy idén szintet lép, de marad ugyan az a felállás úgytűnik, mint tavaly, pár jobb meccs, amúgy "csak" hátra dolgozik sokat. Tudom, hogy kell a meló az MSN mögé, nem kell lefutni ezeket a köröket újra, de nekem ez kevés egy Barca kezdőtől, közben azért szerintem kéne előre is villantani valamit.. Remélem összekapja magát, és megint a saját God Modejában fogja tolni, mert amikor formában van, és bátran játszik, akkor baromi jó játékos, de túl sokszor nem vállal semmit sajnos.
dicséretes munka, csak így továbbpalesz77 írta:Ivan Rakitic ● The New Boss Of Barcelona ● 15/16
Na, még egy Barcás videót csináltam az előszezonról, meg a 3 kupameccsről. Még ha kevésbé is játszik olyan bátran, mint Messi visszatérte előtt, de azért elég komoly előszezont tolt le. Csak tartok tőle, hogy visszatér a "néha villan" formájához Leo mellett, pedig tudna ő, ha akarna..
Nocsak, egy vajdasági kolléga?Dr.Dre írta:Rakitity![]()
Minden szerb/horvát játékosnál így van, mindegyik ty-re végződik, de a kommentátorok cs-vel ejtik. (Ivanovic,Modric,Matic stb). Helyesen persze ty a vége, de ennyi baj legyen. (ć-ty, č-cs)
Egyébként szia Zoli.
visca el barca írta:tegnap nála volt a leglátványosabb a kipukkanás. szerintem a 60. perc után a nevét sem hallottam.
RakitityMR. TROMORT777 írta: Egyébként, hogy kell kiejteni a nevét?![]()
Barátnőm vajdasági és Ő Rakitity-nek ejti. Valóban úgy kellene, vagy cs-vel a végén használja?
Nemzetközi közvetítésekben símán cs-vel ejtik.
Utánanéztem, Wikipédia powerMR. TROMORT777 írta:Igen, de sajnos ez alapjáraton igaz rá. Nem véletlenül cserélik le az elsők között. Akkora munkabírása van, hogy rendszerint elfárad, de amíg fent van addig legalább kihatja a belét.visca el barca írta:tegnap nála volt a leglátványosabb a kipukkanás. szerintem a 60. perc után a nevét sem hallottam.
Egyébként, hogy kell kiejteni a nevét?![]()
Barátnőm vajdasági és Ő Rakitity-nek ejti. Valóban úgy kellene, vagy cs-vel a végén használja?
Nemzetközi közvetítésekben símán cs-vel ejtik.
Igen, de sajnos ez alapjáraton igaz rá. Nem véletlenül cserélik le az elsők között. Akkora munkabírása van, hogy rendszerint elfárad, de amíg fent van addig legalább kihatja a belét.visca el barca írta:tegnap nála volt a leglátványosabb a kipukkanás. szerintem a 60. perc után a nevét sem hallottam.
Helyes ! Most drágábban eltudjuk adni és így mégtöbb pénz marad pogbara . Mindig is mondtam , hogy az a 100 milla kevés lesz...Leon írta:Rakitic azon kívül,hogy rendkívül hasznos igazolás volt, a Barcánál töltött 1év alatt megduplázta a piaci értékét: 20-->40millió Euró.![]()
http://www.transfermarkt.de/ivan-rakiti ... eler/32467" target="_blank