Messias2 írta:Akkor sok meccsen nem fog játszani, mert Jose a saját embereit szokta nyomatni, a rotálás szót meg nem nagyon ismeri.
Mondjuk én el nem tudom képzelni, hogy José ellenezné Pedrot, tipikus Mourinho katona..

Gürizik mint a szemét, azt csinálja amit az edző mond, pluszban támadja is a kaput, ami például Willianról nem mondható el. Jó lenne ő oda szerintem.
Nero. írta:Nagyon szép lesz majd amikor Munir vagy Sandro fogja helyettesíteni, mert azt gondolom senki nem gondolja, hogy az MSN sérülés/eltiltás/pihentetés nélkül lehozza az évet. Azonnal le kell csapni Nolitora.
Nem mintha olyan jól álltunk volna, ha Pedronak kell helyettesíteni bárkit is az MSN-ből.. Bár előre látom, hogy amint Munir vagy Sandro gyengébb meccset hoznak le, jön majd a Pedrozás - mint tavaly Alexis siratása Suárez első hónapjaiban. A szentimentalizmus ismét lecsap, annyival jobb Pedro Sandronál, hogy több a rutinja, de semmi egyéb. Gürizni mindketten güriznek, gyorsak, agilisek, Sandro még a kapura is veszélyesebbnek tűnik. Pedro rutinja meg nem jár olyan szintű játékkal, hogy emiatt hetekig zokogni kéne a távozása után, például most a legutóbbi meccsen a saját 16-osunk környékén adott labdát az ellenfélnek, amiből aztán csak szerencsénk volt, hogy nem lett gól, mert oldalhálót lőtt a gyerek. u.i.: Ott van még Rafinha is támadó cserének, Sevilla ellne elég jól kente azon a poszton, meg úgy egész előszezonban is.
Én részemről köszönök mindent neki, az első évében nagyon berobbant, akkor igen komáztam, sokkal bátrabban és kaput támadóbban játszott akkoriban, aztán szép lassan ez kiveszett belőle, és meghagyta javarészt a válogatott meccsekre. Fontos alakja a klubnak, nélküle nem lett volna 6 kupás évünk - konkrétan csak 4 kupás lett volna az -, úgyhogy minden tiszteletet megérdemel, de nem hiszem, hogy a távozásával jelentős értékben gyengül majd a klub, elvégre "zongoracipelő támadókból" marad továbbra is a padon.
palesz77 egy hónapja az Igazolások topicban írta: Pedronak meg elméletileg 30 millióra esett vissza a 150-es kivásárlási ára. Mondjuk tuti nem megy most nyáron el, főleg nem Mourinhohoz..
Itt meg szeretném külön megtapsolni magam. Hogy megmondtam előre..