Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem is gif, de azert remelem jo lesz..BarcafanTomee írta:Zseni volt az a gyorsaság amivel megcsinálta a cselt a második kapufája előtt. Igazi brazilos pengés megoldás, megérdemel majd egy gif-et.
szerk: erről a Gomez gyerekről még nem is hallottam, de nagyon jól tolja!
Remélem most már érted, hogy miért..PCsabi írta:3. Coutinho-ra kíváncsi leszek, mostanában nagyon hype-oljátok itt a fórumon.
Eddig nekem nagyon túlértékelt játékosnak tűnik. Igaz a hétközi meccsét nem láttam, de az eddigi 3 PL meccsén elég felejthető játékot hozott. Ígéretes játékos, de közel sem akkora spíler, mint ahogy egyesek állítják. Konkrétan ma kb. 1 jó beadása nem volt, ami egy szélsőt elég durva. Ashley Young tavaly sokkal jobb teljesítményt nyújtott ezen a poszton.LG írta: Depaynak ezúttal nem nagyon ment, de dicséretére legyen mondva, nagyot küzdött, ha elvesztette a labdát máris próbálta visszaszerezni, ami sokszor sikerült is neki.
Tényleg igen rossz meccseit foghatod ki, mert nem egy rossz pali. A Mourinho féle hozsannázástól mondjuk messze van, nem top3, még közel sem, de jelenleg posztján a szűk elit tagja - az más kérdés, hogy nem is sokan vannak a posztján, akik komoly minőséget képviselnének. Tudom, hogy nem szereted a youtube videókat, de még asszem Neymarnál mondtad anno egy videó után, hogy ilyet azért nem lehet mindenkiről.. Ajánlom nézd meg ezt, azért ilyet se nagyon lehet manapság összedobni sok emberről. Ennek ellenére azzal egyetértek, hogy annyira nem jó, mint ahogy mondják páran - köztük José -, de a nulla, meg a lufi rá azért nem passzolnak..visca el barca írta:ez a hazard is egy nagy nulla. bármikor nekiállok cselzi meccset nézni, semmit nem csinál
Reus. 48 órán belül hivatalos lehet mindkettő.kanty írta: A másik oldalról azonban a Realt kevésbé értem, max. ha készülnek valami gigaigazolással, de nem igazán értem ki lehetne az.
Ez igaz. Pl. 2003-ban volt 3 olasz a legjobb 4-ben, és olasz házidöntő, a 2000-es évek második felében az angolok domináltak, egy év a németeknek is jutott, most meg spanyol hegemónia van.De ezek gyorsan változnak.
Meccsekre lebontva értettem, egy kieső jelölt ellen is meg kell szenvednie minden nagycsapatnak. Az más kérdés, hogy jelenleg minden nagyobb csapatnál van valami gigszer. De ugyan úgy volt hullámvölgyben a Barca is, Real is. De pár rossz szezon miatt nem értem, hogy lehet lehúzni egy egész football kúltúrát.noname írta:Ezzel nagyon nem értek egyet. Azt írod h ott nagyobb a hajtás, mindamellett az angol bajnokságot rendszerint simábban nyerik meg, mint a spanyol. Most a Cselzi könnyedén behúzta, előtte mondhatni szoros volt, de azért azt senki se gondolta komolyan h a Pool a végéig tartja a lépést. Előtte sima MU siker.
Ezzel szemben a spanyoloknál ritkaság h az utolsó 2 forduló előtt bajnok legyen valaki.
Az angoloknál több a nehéz meccs, de ellentétben Spanyolországgal, ott meg is engedhetnek maguknak hibát a csapatok. Pont h kisebb ott a nyomás.
Az meg h a játékosállomány erősebb...Hát. Minimum kérdéses. Azért azt senki se mondja h a BL döntős Atma, Dortmund vagy Juve játékosállománya annyira erős lenne. Egyszerűen az angoloknál nincs stílus jelenleg. Egy ideig erős volt Mourinho védekező Cselzije, de mára lejárt lemez. Az MU több mint egy évtizedig mindig ott volt a tűzközelben, de lelépett Ferguson, stílus nélkül maradtak.
Megjegyzem h a Barcánál is mindig a bajnokság a priorítás, nem a BL. Ezt számtalanszor kihangsúlyozta már minden vezetőség.
Mondtad h az EL-ban nem hajtanak. Vagy csak nem tudnak?
Azért az MU gálakezdőjét annak idején lemosta a Bilbao.
De talán nem is az a valós ok. Az El-t rendszerint kisebb költségvetésű, de egységes csapatok nyerik. Angliában ilyen max az Everton és a Swansea.
Keret alapján a City pl egy szinten van a nagyokkal. Nézd csak meg. Toure kezdő, akot a fél fórum még mindig szívesebben látna Busquets helyén. Silvát a Barca is akarta nemegyszer. Agüero Suarez után a világ 2. legjobb 9-ese. A védelmük is papíron erősebb. A legtöbb fórumozó 50-50-nek tartotta az esélyeket, ehhez képest az idei BL szezon talán legegyoldalúbb 2 meccse lett belőle.
A spanyoloknál jobb, több a koncepció, jobban össze vannak rakva a csapatok. Továbbá a támadó foci korát éljük. Lehet h 4-5 év múlva, amikor Angilában is megtanul mindenki technikásan játszani(jó vicc), akkor majd jön az (röhögést visszafojt) angol dominancia.
Ez valahol a PL gyengeségét is mutatja, na meg az is, hogy az utóbbi 3 évben közünk sincs a BL-hez az angol csapatoknak.visca el barca írta:azért tavaly ugyanezekkel a kutyaütőkkel csak összekapartak egy bajnoki címetbarca0000 írta:Szerintem az egész cselzí túl van értékelve, max 5 klasszis játékos van a csapatba, a többi mind kuka ! Mourinho jó edző ez nem kérdés, de az ő "busz" taktikájához hogy hatékony legyen, kb 10 Rakitic kéne aki az egész 90 percet végig dolgozza. De amíg ilyen Cuadrado, Willian, Moses, Rémy, Obi Mikel ,Cahill, Loftus-Cheek és hasonló kutyaütők vannak a csapatba, addig bárki lehet az edző nagyon sokra nem lehet számítani a Chelseatől !
JÓ oké ez igaz ! Csak az a baj hogy kb 5 angol top csapatba, nincs annyi jó játékos mint a Real-Barca párosba! Most komolyan, az angol bajnokságba ott az a Sterling gyerek, az egész világgal elhitetik hogy mekkora sztár, közbe 1 zsák krumplit nem ér és sajnos rengeteg ilyen játékos van Angliában! Valakinek meg kell nyernie az angol bajnokságot is,de az ottani nyertes már nem számít akkorra fegyverténynek nemzetközi szinten mint pár éve .visca el barca írta:azért tavaly ugyanezekkel a kutyaütőkkel csak összekapartak egy bajnoki címetbarca0000 írta:Szerintem az egész cselzí túl van értékelve, max 5 klasszis játékos van a csapatba, a többi mind kuka ! Mourinho jó edző ez nem kérdés, de az ő "busz" taktikájához hogy hatékony legyen, kb 10 Rakitic kéne aki az egész 90 percet végig dolgozza. De amíg ilyen Cuadrado, Willian, Moses, Rémy, Obi Mikel ,Cahill, Loftus-Cheek és hasonló kutyaütők vannak a csapatba, addig bárki lehet az edző nagyon sokra nem lehet számítani a Chelseatől !
azért tavaly ugyanezekkel a kutyaütőkkel csak összekapartak egy bajnoki címetbarca0000 írta:Szerintem az egész cselzí túl van értékelve, max 5 klasszis játékos van a csapatba, a többi mind kuka ! Mourinho jó edző ez nem kérdés, de az ő "busz" taktikájához hogy hatékony legyen, kb 10 Rakitic kéne aki az egész 90 percet végig dolgozza. De amíg ilyen Cuadrado, Willian, Moses, Rémy, Obi Mikel ,Cahill, Loftus-Cheek és hasonló kutyaütők vannak a csapatba, addig bárki lehet az edző nagyon sokra nem lehet számítani a Chelseatől !