Barca Igazolások
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ukrán bajnokságban eddig 5 meccs alatt rúgott 3 gólt és adott 2 gólpasszt. Viszont jövőre lejár a szerződése, szóval nem értem ezt a 20 milliót. Inkább akkor 18-ért Nolito.Petr írta:Valaki világosítson fel... ő ki? Mit érdemes róla tudni? Nem csak hogy nem ismerem, de még csak nem is hallottam róla, pedig elég tájékozott vagyok.Andriy Yarmolenko

Tavaly 26 meccsen 14 gól, 14 gólpassz. Nem rossz statok amúgy.
-
- Entrenador del Barça
Valaki világosítson fel... ő ki? Mit érdemes róla tudni? Nem csak hogy nem ismerem, de még csak nem is hallottam róla, pedig elég tájékozott vagyok.Andriy Yarmolenko
Barcelona made a 20M bid for Dynamo Kyiv winger Andriy Yarmolenko (25). The Ukrainian club set deadline for a transfer on Friday [sport]
azert ahhoz kepest, hogy legutobb meg csak azt hazudtak, hogy januarban igazoljuk le eleg nagyot ugrottak a sportnal
azert ahhoz kepest, hogy legutobb meg csak azt hazudtak, hogy januarban igazoljuk le eleg nagyot ugrottak a sportnal

Amennyi név elhangzik egy nyár alatt lehet vagy 2% esély a transzferre.S.Agüero írta:Besides Celta player Nolito, Dynamo Kyiv winger Andriy Yarmolenko is also an option for FC Barcelona for January transfer window. - SPORT
Remélem, csak valami vicc...![]()

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
A hangulat nagyon változékony a Barcanál. Bizakodjunk,. főképp Messi jó formájában és abban, hogy jó legyen a kapcsolata a szakvezetéssel.Messias2 írta:Szeintem akárhogy szereplünk ősszel, nem fogunk nagy bevásárlást tartani januárban. Max elhozzuk Nolitot. Azt hogy LE menesszék elképzelhetetlennek tartom, főleg nem télen. Úgy gondolom, h ha nem nyernénk semmilyen kupát ebben a szezonban, akkor se menesztenék Enriquet. Aztán majd kiderül, bizakodjunk, h a menesztése szóba se fog kerülni a szezon során.Samper írta:Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
Szeintem akárhogy szereplünk ősszel, nem fogunk nagy bevásárlást tartani januárban. Max elhozzuk Nolitot. Azt hogy LE menesszék elképzelhetetlennek tartom, főleg nem télen. Úgy gondolom, h ha nem nyernénk semmilyen kupát ebben a szezonban, akkor se menesztenék Enriquet. Aztán majd kiderül, bizakodjunk, h a menesztése szóba se fog kerülni a szezon során.Samper írta:Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ki beszél itt nolitoról?Samper írta:Középszer? És akkor Nolito micsoda?visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
Az még hagyján, de 3,5 szereséért adná a Monaco, mint az ára.etooka9 írta: Aymen Abdennour, monaco 26 éves tunéziai középhátvéde. Szerintem még a középszert sem éri el.Teljesen felesleges.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Azért annál jóval több. Konkrétan ő alakította ki 14/15 szezonban a legtöbb gólhelyzetet a La Ligában, még Messinél is többet!!Samper írta:
Középszer? És akkor Nolito micsoda?
Legértelmetlenebb igazolás lenne az idei szezonban. Van 5 kh-ünk, semmi értelme egy 6.-nak, ráadásul egy középszer alatti játékosról beszélgetünk. De valószínűleg kacsa, úgy h nincs min aggódnunk.visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Aymen Abdennour, monaco 26 éves tunéziai középhátvéde. Szerintem még a középszert sem éri el.csababarca írta:visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Az ki?

Én egyszer már leírtam, de leírom most is, h télen se venném meg Nolitót. 2 fiatal közül 1 szerintem be fog válni, én Sandrora szavazok. Januártól pedig lesz +2 emberünk előre, mivel Arda és Vidal is tud játszani szélsőt. És akkor még nem is beszéltem arról, h Rafinha is játszott a támadó szekcióban. Tehát januártól lesz 3 db posztra 7-8 ember, aki bevethető. Jó játékosnak tartom Nolitot, de feleslegesnek érzem az ő leigazolását.
Középszer? És akkor Nolito micsoda?visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Az ki?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
De bőven ráérnénk januárban elhozni, úgyse lesz nagy alkudozás, ha kivásárlási áron jön - ami amúgy holnaptól megemelkedik ha jól olvastam, de ez lehet kamu volt. Viszont most szerintem teljesen felesleges lenne idehozni, csak ő is formán kívüli lenne januárra, mint Vidal és Arda lesz. Addig meg meglátjuk mi lesz a fiatalokkal, én Sandroban eléggé bízok például, csalódást még sosem okozott - legalábbis nem nagyobbat, mint Pedrito szokott, az MSN-nél nyilván szintekkel kevesebb. A két ifin kívül meg tud Rafinha, Arda és Vidal is játszani elől, azért szerintem nem omlik össze a világ Pedro távozása után - tudom, hogy nem is ezt mondtad, de van pár túlzó vélemény szerintem -, de ha az ifik nem is válnak be, akkor meg ráérünk elhozni januárban.LG írta:...
szerk.: És közben Erxy kb ugyanazt le is írja, jólvan..

kb ez a terv, ugysem jatszhatna januarig, akkor meg felesleges most elhozni. birom egyebkent en is Nolitot, okos igazolas lenne, ha nem tudná egyik fiatal sem hozni a 4. tamado szerepet, akkor o lenne nalam az elso szamu opcio.
gondolom megnezzuk mit tud Munir meg Sandro, esetleg Rafinha, aztan majd reagalunk telen.
nem lenne nehez elhozni a Celtabol
gondolom megnezzuk mit tud Munir meg Sandro, esetleg Rafinha, aztan majd reagalunk telen.
nem lenne nehez elhozni a Celtabol

Egyébként nem bánnám, az utolsó szezonja nagyon jól sikerült Celtánál. Ismeri a ligát, van rutinja, viszonylag gólerős, gólpasszokat is tud adni, valószinűleg megtűrné a padot, de ha be kéne állni nem esne zavarba. Pedro utóbbi néhány években mutatott teljesítményét szerintem simán lehozná, sőt.Erxy írta:kamu, a rac1 nem hozott le semmi ilyet.
Viszont csak januártól játszhatna, addig pedig a két fiatal bizonyíthatna. Az elég valószínűtlen, hogy mindkettő robbantani tudna, tehát amelyikük jobban teljesít, az maradna az első csapattal Nolitoval, a másikuk visszamenne a B-be, vagy távozna. Hosszútávon nincs szükség mindkettőjükre, és ez darabig nem valószínű, hogy változik, legalábbis én így látom.
az is hulyeseg 

- visca el barca
- Presidente del Barça
viszont a monacói-tunéziai megint színen van
nem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

kamu, a rac1 nem hozott le semmi ilyet.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
RAC1 szerint Nolito már orvosin van nálunk. 18 milliós a kivásárlási ára.
Ja, Halilovic simán beférne. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc