azert ahhoz kepest, hogy legutobb meg csak azt hazudtak, hogy januarban igazoljuk le eleg nagyot ugrottak a sportnal

Amennyi név elhangzik egy nyár alatt lehet vagy 2% esély a transzferre.S.Agüero írta:Besides Celta player Nolito, Dynamo Kyiv winger Andriy Yarmolenko is also an option for FC Barcelona for January transfer window. - SPORT
Remélem, csak valami vicc...![]()
A hangulat nagyon változékony a Barcanál. Bizakodjunk,. főképp Messi jó formájában és abban, hogy jó legyen a kapcsolata a szakvezetéssel.Messias2 írta:Szeintem akárhogy szereplünk ősszel, nem fogunk nagy bevásárlást tartani januárban. Max elhozzuk Nolitot. Azt hogy LE menesszék elképzelhetetlennek tartom, főleg nem télen. Úgy gondolom, h ha nem nyernénk semmilyen kupát ebben a szezonban, akkor se menesztenék Enriquet. Aztán majd kiderül, bizakodjunk, h a menesztése szóba se fog kerülni a szezon során.Samper írta:Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
Szeintem akárhogy szereplünk ősszel, nem fogunk nagy bevásárlást tartani januárban. Max elhozzuk Nolitot. Azt hogy LE menesszék elképzelhetetlennek tartom, főleg nem télen. Úgy gondolom, h ha nem nyernénk semmilyen kupát ebben a szezonban, akkor se menesztenék Enriquet. Aztán majd kiderül, bizakodjunk, h a menesztése szóba se fog kerülni a szezon során.Samper írta:Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
ki beszél itt nolitoról?Samper írta:Középszer? És akkor Nolito micsoda?visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Az még hagyján, de 3,5 szereséért adná a Monaco, mint az ára.etooka9 írta: Aymen Abdennour, monaco 26 éves tunéziai középhátvéde. Szerintem még a középszert sem éri el.Teljesen felesleges.
Azért annál jóval több. Konkrétan ő alakította ki 14/15 szezonban a legtöbb gólhelyzetet a La Ligában, még Messinél is többet!!Samper írta:
Középszer? És akkor Nolito micsoda?
Legértelmetlenebb igazolás lenne az idei szezonban. Van 5 kh-ünk, semmi értelme egy 6.-nak, ráadásul egy középszer alatti játékosról beszélgetünk. De valószínűleg kacsa, úgy h nincs min aggódnunk.visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Aymen Abdennour, monaco 26 éves tunéziai középhátvéde. Szerintem még a középszert sem éri el.csababarca írta:visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Az ki?
Középszer? És akkor Nolito micsoda?visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
De bőven ráérnénk januárban elhozni, úgyse lesz nagy alkudozás, ha kivásárlási áron jön - ami amúgy holnaptól megemelkedik ha jól olvastam, de ez lehet kamu volt. Viszont most szerintem teljesen felesleges lenne idehozni, csak ő is formán kívüli lenne januárra, mint Vidal és Arda lesz. Addig meg meglátjuk mi lesz a fiatalokkal, én Sandroban eléggé bízok például, csalódást még sosem okozott - legalábbis nem nagyobbat, mint Pedrito szokott, az MSN-nél nyilván szintekkel kevesebb. A két ifin kívül meg tud Rafinha, Arda és Vidal is játszani elől, azért szerintem nem omlik össze a világ Pedro távozása után - tudom, hogy nem is ezt mondtad, de van pár túlzó vélemény szerintem -, de ha az ifik nem is válnak be, akkor meg ráérünk elhozni januárban.LG írta:...
Egyébként nem bánnám, az utolsó szezonja nagyon jól sikerült Celtánál. Ismeri a ligát, van rutinja, viszonylag gólerős, gólpasszokat is tud adni, valószinűleg megtűrné a padot, de ha be kéne állni nem esne zavarba. Pedro utóbbi néhány években mutatott teljesítményét szerintem simán lehozná, sőt.Erxy írta:kamu, a rac1 nem hozott le semmi ilyet.
Mondjuk az érdekes lenne, ha ellenünk vágna pár gólt. És mondjuk ezen múlna a bajnokság.defender3 írta:Attól függ, hogy lett megírva a szerződés. Ha nincs semmi kitétel akkor simán játszhat ellenünk.Amúgy ilyenkor ellenünk is játszhat?
Gál se vak, Pedro meg Mata között a különbség ég és föld.TripleH írta:MUMessias2 írta: És melyik PL csapatban lenne kezdő?
MUMessias2 írta: És melyik PL csapatban lenne kezdő?