Azért elég merész kijelenteni, hogy ha Munir és Sandro nem válna be. Két olyan játékosról beszélünk, akik még most jöttek fel és például Sandro abban a szerepkörben nem mutatott rosszat, sőt, de nem lehet elvárni, hogy fél év alatt robbantsanak egy MSN mögött, plusz még jön Arda is, aki mindkét szélen bevethető. Szerintem felesleges Nolito, bár ő játszott LE alatt így lehet hogy előnnyel indul, és inkább tudná a bal szélt vinni, mint a török. Ugyanaakkor az a 37 meccs alatt 14 gól 2 assist nem a legveretesebb. A tavalyi éve már valamivel jobb volt, de személy szerint nem tartom a legjobb megoldásnak. Csak akkor nem tudom miért hozta fel mindkét fiatalt Lucho. Amúgy is jobb lett volna szerintem az egyik mellé letenni a voksot, mindkettő úgysem fog eleget játszani, még egynek sem jósolok túl sok játékpercet.Subinho írta:Nolito amikor itt volt, jól játszott, ügyes volt, csak hát a kevés játék lehetőség. Kb. mint Tello esetében. Nolito jöhetne, ha megelégedne a Pedro szerepkörrel. Tényleg Tello nem kölcsönben van? Mikor jön vissza? Ha Munirék nem válnak be, vele is lehetne számolni sztem...
Egyik maradhatott volna simán a B-ben, a három legjobb támadónkat elvitték onnan, (még számban sincsenek meg) azt is megnehezítették, hogy visszakerüljenek a másodosztályba. Semmi baja nem lett volna Munirnak vagy Sandronak, ha ott marad. Egy-egy kupameccsre fel lehet hozni. Nem tudom miért gátolná jobban a fejlődését ha a harmadosztályban folyamatosan játszik, mintha itt játszik egy szezon alatt 200-250 percet.