Nekem is ez a problémám ezekkel a játékosokkal. Mondjuk egy "egész" meccsét láttam, az Everton ellen (nem kis gólt ragasztott) Ott volt többször középen és a bal oldalra is kihúzódott néha, ott sem volt elveszett, persze ez csak egy meccs, a videokón is szinte mindig a jobboson vagy középen tűnik fel. Pont ez a gondom többek között Adamaval is. A bal szél nagyon nem fekszik neki, ami furcsa mert általában a jobblábasoknak az az ideális, de az ő játékstílusa más. Nem tudom mennyire tudná bejátszani azt az oldalt. Hátha a Villaba néha odakerül. Ha sikerülne ott is feltalálni magát aranyat érhetne nekünk. Rafinhanak is teljesen idegen az a pozíció, nem is értem miért került oda. Akkor már érdemesebb lett volna Init kitenni és az ő helyére a brazilt. Azt sem tudom, hogy Arda tud-e ott alkotni, mert Messi helyén már láttam, de a másikon nem nagyon.MichaaBee írta:Palesz videója alapján azért vannak fenntartásaim a sráccal kapcsolatban. Tényleg nagyon ügyes és jobboldalra azt mondom, hogy bőven jó megoldás lenne. Viszont baloldalt nem tudom mennyire állná meg a helyét, márpedig nekünk olyasvalaki kellene, aki ott is tudja hozni ezt a szintet. Neymart azért többször kell/lehet pihentetni, pótolni, mint Messit. Bár Sandro nekem tetszik azon az oldalon, lehet Luchóék is így vannak vele. De ha meg is vesszük Yarmolenkót, azzal számolni kell, hogy valószínűleg csak Messi oldalán hozza majd azt, amit elvárunk.
Aztán persze lehet, hogy rámcáfol, bár még mindig úgy vagyok vele, hogy januártól nem lesz baj, ha itt lesz Arda és Vidal.
Munirnak szintén totál homály a bal oldal, nem is érdemes ott próbálgatni. Nem véletlenül volt folyamatosan ő középen a B-ben még akkor is ha Sandro/Dongou is játszott.