kanty írta:Azért ez a MU védelem jelenleg nem néz ki rosszul - bármennyire is lehetne erősebb nevekben. Blind eddig nekem nagyon tetszik, kivételesen okos játékos, jól irányítja az egész hátsó alakzatot, és ha jól számolom 5 meccsen eddig egy gólt kaptak, azt is Carrick lőtte.
Persze a Swansea támadójátékában benne van a gól, Ayew elég hamar beilleszkedett úgy néz ki, Gomis Bony eladása után rúgja szépen a gólokat, és Sigurdsson is érzi eléggé a játékot.
Fellainit én is olvastam, érdekes lehet, de ha jól tudom az Evertonban már játszott abban a szerepkörben, Januzaj pedig - a győztes gólja ellenére - azért eddig nem hoz extra szintet. Tehát, a két belga cseréjéből nem biztos, hogy a United rosszul jön ki.
A két belga cseréjét pozitívnak írtam, Januzaj szerintem nagyon kevés, a colossal biztos erősebb lesz a MU. Csak kérdés milyen formában van. Bár az se biztos, hogy be lesz vetve. Hát azért a MU védelme nem nagyon volt még tesztelve ahogy Romero sem igazán. Acélos támadókkal még nem nagyon találkoztak. Persze ott volt a Spurs, de Ők írtó formán kívül kezdtek. Ez a Swansea pedig írtó kompatibilis csapat, fekszik nekik a kontra, de jól birtokolják a labdát ha arról van szó, illetve pontrúgásokból kiválóak. Egyébként én követem a meccseiket és eddig Sigu az egyik leggyengébb láncszem a csapatban, ha ő is magára talál akkor lesz baj. + ne hagyjuk ki Shelvey-t az az ember egy állat, ha rangadókra kerül a sor. Idén eddig nagyon jól mozog.