Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy sérült hely. Ha valaki lesérül, akkor odatudod tenni és tudsz felvenni helyette mást.varnagykrisztian írta:Az mi?Xanthor írta:Az NFL lligában kiírtam egy szavazást arról, hogy legyen-e 1 IR spot a rosteren, szavazzatok. Ha nem győznek az igenek vagy nem lesz legalább 5-6 szavazat, akkor marad ahogy van.
Az mi?Xanthor írta:Az NFL lligában kiírtam egy szavazást arról, hogy legyen-e 1 IR spot a rosteren, szavazzatok. Ha nem győznek az igenek vagy nem lesz legalább 5-6 szavazat, akkor marad ahogy van.
Akkor most ne tökölj sokáig és csinálj ligát.visca el barca írta:igen, a 4 között már az a titok, hogy a kiesettekből is bent kell hagyni párattavaly sajna az elején elcsesztem, teljesen elfelejtettem, és az első nap zárása előtt kb 5 perccel dobtam össze a csapatot
![]()
amúgy kajak most nézem h így is 15. lettem a magyar ligában
Én azért nem csinálok ilyeneket, mert semmiféle felelősséget nem akarok vállalni ilyenekben, van nekem elég bajom.visca el barca írta:öh én nemtom' hogy kellde ha senki nem vállalja majd vhogy megoldom
![]()
Bob, amugy nem tudod hogy kinyerte meg a tavalyelőtti hungary ligát?
Nagyon remélem.visca el barca írta:BL fantasyt csinálunk idén?
Kicsit zavaró a játék "egyszerűsége." Szerintem jóval élvezetesebb lenne, ha nem csak a gól, gólpassz, gólnélküli meccsek stb. lennének pontozva. Hanem mondjuk a cselek, kapuralövések, szerelések stb.PCsabi írta:
PL Fantasy: rendesen beragadtam, pár játékossal eléggé mellé lőttem ill. a pénteki meccsnapnak köszönhetően kétszer is elfelejtettem csapatot állítani.
Bob arra figyelj, nemtom elkerülte-e a figyelmed, hogy az egyik FLEX spot az QB FLEX, azaz gyakorlatilag ez 2 QB liga. Nem tudom, hogy ezt:Bob_Marley írta:Akkor megnyugodtam, hogy totál hülye csak nem voltam a drafton. Az irányítók meg olyanok mint írtam is, hogy boom or bust, meg mint ahogy te írtad még amúgy is lehet szezon közben csereberélni. Flakont én is kicsit sajnálom, de szorított az idő és elment előttem nem sokkal, akit kinéztem és QB-m meg nem volt. Amúgy nem vagyok híve a 2 irányítós csapatnak, de most ez így jött ki. Az egyiket tuti kifogom majd később dobni, mert pl TE csak egy van a csapatomban. FA-n szokásosan próbálok aktív lenni, aztán kukázgatni. Vikings QB pl érdekes lehet.
Mondjuk totál mindegy, mert a cél az utolsó hely elkerülése, mert én általában azért vagyok harcban.![]()
Rögtön Krisztián ellen tolom, hát baromi kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
erre írtad-e, vagy csak, hogy nem szeretsz csere QB-t draftolni, de a kommented 2. feléből nekem az jött le, hogy gondolkodsz rajta, hogy kiteszed és csere TE-t húzol helyette, így gondoltam szólok.Amúgy nem vagyok híve a 2 irányítós csapatnak
Szerintem a te draftod nagyon jó, csak azok a fránya QB-k.Bob_Marley írta:Akkor nekem is légyszi-béci.
Párszor felszisszentetek, én írtam is, hogy nem nagyon követem a ligát úgyhogy a játékosok sincsenek annyira meg. Elsőre azt mondom futóban jó vagyok, elkapóban kevésbé de majd kialakul, QB mindkettő boom or bust, védelem szerintem jó és abba a top5-be beférhet esetleg a Dolphins kárárra. A Seahawks rugó meg hozza a biztos pontokat.
Csak így gyorsan átfutva a csapatodat, pár szóban:varnagykrisztian írta:Valaki értékelhetné a draft-omat, első évem NFL-ben, nem várok csodát.
Én nagyon várom.Cumbee írta:Este 9 óra, snake draft. A draftsorrendet nem állítottam be előre, gondolom ez az 1-2 óra nem oszt, nem szoroz, fél órával a draft kezdete előtt sorsol a gép. Egyébként ekkortól is lehet belépni a draft lobbyba, ott már látható lesz, hogy ki melyik helyről húz majd.varnagykrisztian írta:Srácok, milyen draft lesz?Snake?Aukciós?
Este 9 óra, snake draft. A draftsorrendet nem állítottam be előre, gondolom ez az 1-2 óra nem oszt, nem szoroz, fél órával a draft kezdete előtt sorsol a gép. Egyébként ekkortól is lehet belépni a draft lobbyba, ott már látható lesz, hogy ki melyik helyről húz majd.varnagykrisztian írta:Srácok, milyen draft lesz?Snake?Aukciós?