2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ettől a hátvédsortól még mindig a hideg kiráz... ígyse sokkal jobb, de azért Matyit simán betenném Bartra helyett. Ha SR és Verma azt hozza amit ma akkor jó lesz.messideco írta:Következő meccsen lehet egy:
Bravo
Roberto - Bartra - Vermaelen - Alba
Rakitic - Mascherano - Iniesta
Messi - Suarez - Neymar
sor,ami nem föltétlenül rossz, otthon kellene nyerni a Malaga ellen így is
Szerintem a hakni meccsekre jön a szokásos: Messi középen, Neymar balon, jobbra meg majd berak valakit.hajnesz írta: ki kell találnia arra az esetre, ha Suarez kifárad, mert így nem fogja bírni egész szezonban. Valami hihetetlen,hogy mennyit fut! Mint valami mérgezett egér...
A BEIN Sport-on azt mondták a kommentárok, hogy a 2010-es VB után mindenki tapsolta (ők is), azonban még 2010 szeptemberben kiállítottak róla egy játékost és azóta van füttykoncert.MessiNeymarSuarez írta: A közönség is nagy paraszt, Iniestát már X meccs folyamatosan fütyüli....
.
Nehezen hiszem, h így tervezte. Inkább arról volt szó, h nem tudtuk gyakorlatilag kihozni a labdát az 1. félidőben, a Bilbao pressingjének köszönhetően. Illetve a kp-nk is rendkívűl gyenge volt, nagy volt a pontatlanság. 2. félidőre visszavett a Bilbao a letámadásból, kis levegőhöz jutottunk, és ott is volt a gól. Utána meg már eszetlenül támadtak. Nagyon fontos győzelem, ami teljesen megérdemelt. Sérülések nagyon aggasztóak, én főleg Busiért aggódom, mert Masch nem tudja helyettesíteni. Alves sérülése is fájó, de ha SR így fogja tolni, akkor nem kell félni.Normandia írta:Szerintem ilyennek tervezte az elsőfélidőt Lucho. A csapat deffenzìvebb volt, mint az előző meccseken, de én ezt tudatosnak látom.
Ennyi meg egy bambi. Kemény meccs volt, de Suarez szerencsére belebotlott.Hajrá, egy szűkös 1:0 ide és mindenki boldog.
Richmond82 írta:Nagyon fontos 3 pont !!!
MOM : Robi !!!
Nagy pacsi Alba és Verma kettősnek ! Suarez meg ügyes