2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha euróban számoljuk, akkor az bőven 40+, olyan 45 körül van.kanty írta:Elborult egy világ, ahol egy 19 éves Martial majdnem 40 milliót ér. A MU nem tanulta meg, hogy a Monacótól nem szabad csatár hozni?
nekem úgy rémlik, hogy a tavalyi szezonban már inkább a padról állogatott be, lehet, hogy megunta. Simeone sztem magától tuti nem mondott le róla, cserének tökéletes, és az elvárt ketrecharcos mentalitást is bőven hozta, sőt...mondjuk ebből a szempontból jó csapatot választott, Bilbaoban is meg fogják veregetni a vállát az aprításokért.visca el barca írta:én ezt a raul garcia transfert nem értem. ennyire nem kellet cholonak? eddig toitál alapember volt....
Így van. Ugyanígy az olasz foci is. Roma-ban is jól ment neki. Mondjuk én nem bánnám, ha az Interhez igazolna. Joveticel ketten tarolnának.kanty írta:Ez azért nem kis erősítés lenne az OM-nek. Bár Lamela a Spursben nem igazán találta a helyét, de a francia futball szerintem feküdne neki.roby122 írta: Erik Lamela, SpursMarseille (még nem hivatalos)
Ez azért nem kis erősítés lenne az OM-nek. Bár Lamela a Spursben nem igazán találta a helyét, de a francia futball szerintem feküdne neki.roby122 írta: Erik Lamela, SpursMarseille (még nem hivatalos)
Másfél éve az ötödéért vette a Wolfsburg. Jó üzletet csináltak.csdewl írta:Kevin de BruyneMan.City
52M £
Igen, szerintem nem gyengültek összeségében, sőt!Pótlásra jött Draxler, Dante, Praet. Nyilván nem ugyanazok a posztok, de nem tétlenkedtek a lóvéval. Azért ez így eléggé rendben van.
Along with Danté (€4m) and Draxler (€36m), Wolfsburg are expected to announce the signing of Dennis Praet (€10m).csdewl írta:Kevin de BruyneMan.City
52M £
Hasonlóképpen látom, és én is szeretnék egy erős Intert végre. Jól igazoltak, Shaqirit nem kellett volna talán elengedni, de ha még egy két jó játékos jönne, pl. Lavezzi, akkor már lehetne reménykedni.Bob_Marley írta:Én inkább Milánó kék fekete oldalára nézegetek és a Lavezzi, Perisic, Lamela, Borini négyesből kettőt szeretne Mancini. Lavezzivel állítólag már nagyon közel a megegyezés, nagyon jó lenne. Bár igazi csatár szinte csak Icardi van, de alakul az Inter, hála jó Istennek. Juve-Roma elérhetetlen kategória, de jó lenne végre a BL-t megcsípni. De a Lazio-Fiorentina-Napoli jobban egyben van, viszont odalehet érni adott esetben. Én nagyon szorítok ezért, jó igazolások voltak most, elindult végre valami.
Jól olvastam, hogy 45 millió euróért vette meg a City?noname írta:Otamendire kíváncsi leszek. Látszott rajta h szintekkel a többi Vale védő felett volt. Kérdés h mennyire fekszik majd neki Anglia.