szparimiro írta:Sztem minden amit írtatok az mind furkóság! Bár most a Milan ellen nem a legszebb focit játszottuk az tény! meg a sport1 részéről is balf**szságnak tartom hogy adta a Madrid meccset, mikor majdnem egy időben adták a Juvét is! A Zsíráf nyakú tényleg durva, ilyet én is találhatnék ki, hogy a Valencia ellen a Vigyori hódpofa (Ronaldinho) műesést csinált és így lett meg az X! most ilyet én is tudok írni! egyébként oké, hogy utáljátok a Juvét azzal nincs semmi bajom, de azzal már igen, hogy azért, mert így nyernek + úgy nernek! Ha tényleg ezért utáljátok a Juvét akkor az élcsapatok 60-70% lehetne utálni!
nyugoggyál meg, alszik már a zombi...
nekem kifejezetten tetszett a meccs, mint az olasz foci úgy általában. a milán inkább közömbös, a juvét viszont nagyon nem csípem, de hát engedtessék már meg, h az ember azt szerethesse és ne szerethesse akit akar! ezzel együtt nagyon jól nyomták, mind a ketten.
egyébként, nem értem, miért verte ki a biztosítékot nálad, h a juve úgy nyer, ahogy? kint ez köztudott dolog, h velük erősen szoktak kivételezni a bírók. persze, mindenkinek elengednek-odaadnak dolgokat, de olyan mértékben, mint a juvénak, egyiknek sem. biztos láttad a bologna elleni meccsüket, na ilyenből van nekik idényenként kb 10, pedig a tudásuk alapján nem lenne rá szükségük. azt már csak zárójelben teszem hozzá, h a "vigyori hódpofa" legalább nem röhögött bele a képébe az ellenfelének, amikor befújták a kamu 11est, és azért azt sem kell elfelejteni, h egy teljesen tisztát viszont elvettek tőlünk (nem, mintha így kéne ezt kompenzálni, de ez már legyen a bíró baja). a bolognától két teljesen jogos 11est vett el a bíró és utána vidámkodott az a gyökér a saját műbalhéja után. nekem speciel ez nem tetszett. egyébként az olaszoknál FORZA ROMA! FORZA CHIEVO!