Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó játékosnak tartom, de ez nevetséges érte. Én nem is Pedro-t hoznám fel példának hanem akkor Adama-t. Bár nyilván a kivásárlási okok miatt kevesebb az összeg a mieinknél, de 80 Martialért feldolgozhatatlan.PCsabi írta:Azért ezt dolgozzuk fel.
AS Monaco have confirmed to Canal+ that Manchester United will pay €80m for Anthony Martial. €50m up front + €30m add ons. (Source: Canal+)
Rendben, hogy tehetséges gyerek, de azért ez nagyon durva, tipikus panic buy.
Arsenal meg remélem igazol még egy csatárt, mert a támadójátékunk kuka, eddig a legeredményesebb játékosunk Own Goal.
Ki estek a körforgásból és egy ideje robbantani akarnak. Di María nem jött be, idén pláne akarnak hozni valamit. Tipikus olyan szitu, hogy utolsó nap és igazolni kéne. Őket totál beszívatta a De Gea sztori, ezzel foglalkoztak végig és most ott vannak, hogy ketyeg az óra.visca el barca írta:lajos totál homály a munál, és a vezetőség még asszisztál is neki.
Ha euróban számoljuk, akkor az bőven 40+, olyan 45 körül van.kanty írta:Elborult egy világ, ahol egy 19 éves Martial majdnem 40 milliót ér. A MU nem tanulta meg, hogy a Monacótól nem szabad csatár hozni?
nekem úgy rémlik, hogy a tavalyi szezonban már inkább a padról állogatott be, lehet, hogy megunta. Simeone sztem magától tuti nem mondott le róla, cserének tökéletes, és az elvárt ketrecharcos mentalitást is bőven hozta, sőt...mondjuk ebből a szempontból jó csapatot választott, Bilbaoban is meg fogják veregetni a vállát az aprításokért.visca el barca írta:én ezt a raul garcia transfert nem értem. ennyire nem kellet cholonak? eddig toitál alapember volt....