Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért írtam, hogy lehet nem a legtisztább körülmények között, de a célt elérték. Én nem is azért örülök, mert nem a Realhoz ment, mert nem érdekelt, hanem hogy egy játékos szarvát letörte egy klub és ez így is van rendjén. De Gea kezdte a pattogást, LVG és a vezetés elintézte neki a dolgokat. Ez egy vaskalapos kemény döntés volt, de maga ahogy ezt elérték azért az én szótáramban zseniális volt. Egy játékosnak alapvetően kuss a neve és ezt a kisebb Canossa-járást tanító jelleggel megkapta az élettől. Én szótáramban erről szól ez a sztori.kanty írta:
Az én szótáramban azért a zseniális nem ez. Persze örülök, hogy végül a Real nem erősödött, de azért összességében minimum kétes volt a MU hozzáállása. De most már mindegy, lejárt lemez a dolog.
Szerk:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... za-2437545" target="_blank
A Chelsea-nél sem könnyű az élet jelenleg.
Az én szótáramban azért a zseniális nem ez. Persze örülök, hogy végül a Real nem erősödött, de azért összességében minimum kétes volt a MU hozzáállása. De most már mindegy, lejárt lemez a dolog.Bob_Marley írta:Manchester lehet nem szép módszerekkel, de az eredményét elérte. Azért zseniálisan sakkoztak, s csak elérték hogy hosszabbítson. És ha el is megy akkor meg nagy lóvét letudnak akasztani.
jó értem persze, ha már így alakult akkor ezt a "jövőbe tekintek" dumát kell nyomatnia, de ezt a "fantasztikus különleges klub, fantasztikus csapattársaim, itt minden annyira csodálatos" dolgot kihagyhatták volna, akárki is írtakanty írta: ...idézi a Manchester United honlapja De Geát=a PR-os megírta.![]()
Amúgy meg mást nagyon nem "nyilatkozhat", két szék közül nyilván ő sem akar a padlóra kerülni. Azért kíváncsi vagyok, hogy az első hazai meccsén a szurkolók hogyan fogadják majd. Bár nem hinném, hogy fütyülni kezdik, végtére is a spanyol nem igazán számít hibásnak, a feje felett nyomta a két klub a dolgokat.
...idézi a Manchester United honlapja De Geát=a PR-os megírta.Zozzy 5 írta:„Örülök, hogy új fejezet kezdődik unitedos pályafutásomban. Mindig is nagyszerű érzés volt ezekkel a remek futballistákkal együtt játszani a fantasztikus szurkolóink előtt. A Manchester United különleges klub, az Old Trafford ideális hely a pályafutásom folytatásához."
![]()
elképesztő, némely focista már politikusokat megszégyenítően tudja faarccal előadni a valóság teljes ellentétét. de persze tudom, a profi világban így kell nyilatkozni
De Gea azért hosszabbított, hogy ne a lelátón töltse az egész szezont.. Túloldalon ezt mondta folyamatosan mindenki, hogy olyan nincs, hogy De Gea ingyen megy hozzájuk jövőre. Ha most nem viszik el, akkor úgyis aláírja az új szerződést, mert nem akarja magát ellehetetleníteni, várható volt ez. Nagy szemétség volt mondjuk LVG-ék részéről szerintem ez az egész hercehurca, hogy csak utolsó napon álltak neki tárgyalni, de hát ők tudják. Nem lepődnék meg, ha jövőre nagy összegért mégis menne Madridba.Piquenbauer írta:Egyébként csak szerintem hosszabbított kicsit bosszúból De Gea, hogy nem jött össze a transzfer?
Ez teljesen feldobta a napomat.Alcantara írta:Ez a hír ma mindent visz! Ezek után elhiszem, hogy szivatták a Realt az átigazolással.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... tt-2437535" target="_blank
Ő nem lett kölcsön adva most.soadroli írta:Nem, Joel Campbell.
Nem, Joel Campbell.PCsabi írta: Szerintem nem Sanogo-ra gondolsz, szóval: Akpom?
Szerintem nem Sanogo-ra gondolsz, szóval: Akpom?soadroli írta:De volt még egy tehetséges csatáruk, hirtelen nem ugrik be a neve, de őt kölcsön adták megint.
Kabaré ez az ArsenalPCsabi írta:Welbeck ebben az évben már nem fog pályára lépni. Állítólag erről már az átigazolási szezon lezárta előtt tudott Wenger...de tényleg, felesleges lett volna csatárt igazolni, majd Giroud meg Walcott megoldja.
Simán bajnok lesz a City. Meg is érdemlik. Messze ők játszák a legszebb focit az angoloknál. A Chelsea jó lesz egy második helyre, a United meg össze hoz egy bronzot, amit a véridióta van Gaal sikernek fog elkönyvelni. Arsenalnak meg megszerzni a jó öreg negyedik helyet.messideco írta:Ismét egy nehéz szezon veszi kezdetét. Igaz, hogy nem az igazoláson múlik, de na...
https://pbs.twimg.com/media/CN1hexzW8AAJ_SB.jpg
Elég durva, hogy még szeptember sincs, és a Chelsea kis túlzással kiszállt a bajnoki címért folyó harcból. Nyilván azért még temetni nem kell őket, de ennek a különbségnek már nőni nem szabadna, ha felmegy két számjegyűre, akkor onnantól szvsz nem kell velük számolni.kanty írta:Öröm nézni ezt a Chelsea-t.![]()
Nagyon az elején vagyunk, de azért már 8 pont hátrányt sikerült összeszedni a Cityvel szembe - ők ma is viszonylag simán nyertek.
Palace eddig hatalmas meglepetés, Bolasie-t pedig egyre jobban bírom.