Ez alapján nem fog Arda játszani január előtt.. Már ha igaz, ugye a Sportról van szó, úgyhogy kérdéses. De én is ilyet olvastam pár hete twitteren, hogy súlyos sérülés esetén sem pótolhatjuk az adott játékost. Meglátjuk, én csodálkoznék, ha még idén Barca mezben láthatnánk Ardát.
Komolyan nem értem, hogy ha Koke - akit én is bírok - bent van a "kívánságlistádban", akkor pl Verratti, vagy Gündogan miért nincs. Azért, mert ők nem a La Ligában tolják?Bob_Marley írta:Nálam csak két név jöhet szóba, akik közül az utóbbi időben cikkezett a sajtó. Pogba vagy Koke. Utóbbit nem kell magyarázni, a Liga egyik legjobb középpályása, óriási munkabírással.

Chino írta:Nem regisztráltuk Ardat a Bl-be. Attól, hogy januárig nem játszhat tétmeccsen még a mi játékosunk. Szerintem ugyanúgy játszhat majd az egyenes kiesési szakaszban.
Hank1ee szerintem az őszi Bl-re gondolt csak, a kieséses szakaszra úgyis újra kell regisztrálni a játékosokat, akkor már mindketten játszhatnának, függetlenül attól, hogy most Arda tolhatja-e vagy sem.
A Roma megvette ha jól emlékszem, nekünk meg majd opciós jogunk lesz rá.Bob_Marley írta:esetleg Gerson gyerek, bár vele meg nem tudom hogy áll a helyzet