1; Gerson info-t köszönöm, akkor ha nagyon muszáj akkor Denis Suarez mint kézenfekvő megoldás.palesz77 írta: Komolyan nem értem, hogy ha Koke - akit én is bírok - bent van a "kívánságlistádban", akkor pl Verratti, vagy Gündogan miért nincs. Azért, mert ők nem a La Ligában tolják?A spanyolt amúgy nagyon sajnálom, hogy ennyire hazahúz a szíve, persze jó manapság ilyet látni, de "elpazarolja" magát Simeone csapatában, aki rendszerint inkább szélső középpályásként játszatja, pedig nagyon nem az - legalábbis az eddig látottak alapján. Egy, a mi szisztémánkhoz hasonlóan játszó csapatban sokkal jobb lehetne érzésem szerint. Pogbára meg én is baromi kíváncsi leszek, de én leginkább az idei évére, az EB nálam nem döntő faktor, vagyis kevésbé, mint az egész szezon. Eddig finoman szólva sem kezdte jól az idényt, a kérdés csak az, hogy ez idény eleji forma, vagy esetleg ilyen szinten megérzi Vidal és Pirlo hiányát, és kiderül, hogy mégsem akkora ász, mint amekkorának ki lett kiáltva a média által.
Gundogan dolog elég egyértelmű, ő eljátszotta a kártyáit tavaly, hogy nem tudott megegyezni velünk. Innentől kezdve az én szememben ez a hajó elment. Verratti meg nem fog eljönni a PSG-től. És amúgy is jobbnak tartom a Koke-Pogba párost. Előbbi is gyakorlatilag megszerezhetetlen kategória, de ő rá úgy érzem azért van esély. Pogba-nak meg valóban itt a szezon, de úgy gondolom hogy egy nemzetközi torna, ahol otthon vannak és hatalmas a nyomás kiváló alkalom arra, hogy megmutassa mit tud. És nála leginkább a megérett faktor szerintem a kérdés, s ennél jobb alkalom hogy ezt bizonyítsa hogy felkészült a feladatra vagy sem EB-nél jobb nem is lehetne. A válogatott tornák mindig a fociban a legfontosabbak és a legnagyobb lépcsőfok. Ha ott megállja a helyét, akkor szintet tud lépni. Az hogy milyen szezonja van is egy faktor, de az igazi erőpróba az EB lesz.
Még nagyon kevés meccs ment le, érdemben következtetést nem szabad levonni, de eddig valóban nem sok esélyt kapott a Munir-Sandro páros. Ha igazolunk, akkor Nolito lenne a legkézenfekvőbb megoldás, de mivel Arda pl mindkét szélső poziban bevethető és Vidal is lehet jobbszélső is akár, így lehet rá sem lesz szükség. Ezeket csak Lucho tudhatja, s Sandroék is megfogják kapni a lehetőséget még.Zozzy 5 írta:mondjuk az egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem fogják hozni magukat, mert ha minimális eredménykényszer van és nem vezetünk 3 góllal, akkor Lucho be se meri rakni őket, inkább fent hagyja a fáradt MSN-t, legalábbis az eddigi meccsek erre példák. hosszútávon nem fog egyikőjük sem megragadni itt, most annyira jók, hogy üljön vki a padon és meglegyünk létszámban, úgyhogy januárban valakire mindenképp szükség lesz.Bob_Marley írta: Coutinho? Jó vicc, semmi szükség nincs ilyen típusú játékosra jelenleg. Januárban egy támadó ha Sandroék nem tudják hozni magukat és annyi...