kanty írta:Bob_Marley írta:
Azért írtam, hogy lehet nem a legtisztább körülmények között, de a célt elérték. Én nem is azért örülök, mert nem a Realhoz ment, mert nem érdekelt, hanem hogy egy játékos szarvát letörte egy klub és ez így is van rendjén. De Gea kezdte a pattogást, LVG és a vezetés elintézte neki a dolgokat. Ez egy vaskalapos kemény döntés volt, de maga ahogy ezt elérték azért az én szótáramban zseniális volt. Egy játékosnak alapvetően kuss a neve és ezt a kisebb Canossa-járást tanító jelleggel megkapta az élettől. Én szótáramban erről szól ez a sztori.
De Gea el akart menni. Ehhez nincs joga? Szerintem van, és ezt jelezte is - ahogy tudom - a United vezetőségének.
"Játékosnak kuss a neve"? Egy pár taslit nem kellett volna kapnia?
Az tény, hogy LVG és a vezetőség elérte a célját, de az én megítélésem szerint ez abszolút nem volt elegáns, és a korrektség határát is súrolja.
A Pool-MU így azért érdekes lesz, egyik oldalon Coutinho, a másikon Rooney nem lesz (aki persze ott van a fantasy csapatomban

).
De Gea tudtommal nem a legelegánsabban közölte a távozási szándékát. Joga van szólni, de szólás meg "hisztizés" között van különbség. Meg is kapta az első jutalmát, hogy kitették a keretből, mert olyan játékosra, aki a csapat ellen van, nincs szükség.
Egy játékosnak első és legfontosabb feladata a csapata és koncentrálni a minél jobb teljesítményre. Értelmetlen nyilatkozgatásokat, meg egyéb tényezők nem tartoznak bele. De Gea nem tudom mit csodálkozott azok után, hogy összebalhézott a vezetősséggel meg az edzővel és teregetett a sajtónak.
LVG-vel nem lehet packázni az öreg jól tolja ezeket.

Más sztori, de anno Rivaldo megakarta mondani hol játszik, hát WTF....De Gea megmondja, hogy ő hol akar játszani? Oké pajti akkor a padon lehet gondolkodni. Azért álljon már meg a bicikli, nem a befőtt teszi el a nagymamát. Nem a játékos diktál, neki az a feladata, hogy játsszon. Nem a klub edzőivel kell foglalkozni, meg másokról nyilatkozni meg hasonlók. Főnök, beosztott eset. És tök mindegy kiről van szó, ha nekimész az edzőnek, akkor ne csodálkozz ha baj is lehet. MU meg ezt elintézte hátsó utakon és megleckéztette. Elegánsnak nem mondanám én se ezt hangsúlyoztam is, de hogy példás volt és célratörő az biztos.
Amúgy meg továbbra is elviszi, vagy viheti a RM, de De Gea legalább a játékra koncentrálhat és nem fecseg a sajtóban.