Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közben Benteke mekkora gólt ollózott, te atyaég!Alcantara írta:A Gomez gyereket nemrégen dicsérgettük itt, most összehozott egy ostoba tizit, teljesen feleslegesen csúszott be abban a szituációban.
Éreztem én ezt, hogy zakó lesz. Ez kellett volna mixes meccsnek.
Nem hiszem,hogy pl. neki ma javult volna a staja. Egyre jobban kezd kijönni amit mondtam, nem az volt a baj nálunk, hogy Xavi volt az irányító. Ő ennyit ér. A 2015-ös teljesítménye kb. olyn mint nálunk volt minden tavasza.Erxy írta:Cesc Fàbregas' game by numbers:
0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 assists
0 shots
0 crosses
az utobbi evek egyik legjobb dontese volt, hogy eladtuk ezt a luzert.
Azért ne ugorjunk annyira előre. A Chelsea elszállni látszik, de más csapatok tarthatják velük a lépést, a mai meccsen is csak x-re állnak eddig, ha meg találna a CP egy gólt, pontszámban utol is érnék őket. Persze valószinű, hogy ők lemaradnak később, de pl. az Arsenal, MU, Liverpool hármass sincs még messze tőlük.Nero. írta:Ha így megy tovább minden akor a City nyugodtan készülhet majd a BLre. Én kicsit tartok is tőlük szerintem most összeállt a csomag. A Chelsea neg prenezentálta hogy címvédőként hogyan kell kiszállni a bajnoki címért folytatott küzdelemben már szeptember közepe előtt.
Sir Alexnek is volt olyan időszaka, amikor évkig köze sem volt a trófeákhoz. Ahhoz, hogy a MU-val el tudta érni azt amit, ahhoz kellett a türelem és a bizalom a klub részéről, ami a gyengébb eredmények idejében sem fogyott el. Más lett volna pl. egy Real Madridban, ahol még egy bajnoki cím után is elküldik olykor az edzőt.amúgy Mou kanyarban sincs egy Sir Alexhez képest, aki hosszú éveken át meg tudott újulni, ez az öntelt hólyag már a 3.évében akkora trágyát nyom a csapatával (nem most először),mint a ház, aztán ugye vagy kirúgják,vagy elkullog.
Igen, annak idején én ezért kampányoltam erősen ellene. Már az Arsenalban is ez volt: voltak nagyon jó időszakai, amikor gólokat lőtt, gólpasszokat adott, jól játszott, máskor meg hónapokig 0 a játék minden területén.Erxy írta:Cesc Fàbregas' game by numbers:
0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 assists
0 shots
0 crosses
az utobbi evek egyik legjobb dontese volt, hogy eladtuk ezt a luzert.
Van akkor zseni az emberünk hogy felfog innen állni ha meg kirúgják (nem hiszem) akkor meg máshol megoldja.ozsimiki írta:én sem aggódom, jók ott ahol vannakBob_Marley írta: Nem aggódok értük, Mourinho összefogja őket tenni csak kérdés mikorra.
edzőbuktatás!!!
amúgy Mou kanyarban sincs egy Sir Alexhez képest, aki hosszú éveken át meg tudott újulni, ez az öntelt hólyag már a 3.évében akkora trágyát nyom a csapatával (nem most először),mint a ház, aztán ugye vagy kirúgják,vagy elkullog.
Ami a legszebb,h az egyetlen erényét, hogy a csapatáért mindent megtesz, tisztelik őt, és hihetetlenül tud hatni a játékosaira, nah hát erre a szezonra sikeresen lebutította
én sem aggódom, jók ott ahol vannakBob_Marley írta: Nem aggódok értük, Mourinho összefogja őket tenni csak kérdés mikorra.
Ezt én is így gondolom. A Realt nem sajnálom, De Geat is csak egy kicsit, viszont a MU és főleg LVG is megérdemelnének egy komolyabb pofára esést, remélem a szezonban össze is jön nekik!Tehát összességében: nem akarom De Geát szenttehénként feltüntetni és az egész onnan indult, hogy véleményem szerint a United húzása inkább volt aljas, mint korrekt, de zseniálisnak semmiképp sem nevezném, akármennyire is elérték végül a céljukat.
Legfőképpen a nője pattogott (Marca honalapján olvastam anno, de nem találom), de De Gea is úgy tudom, hogy kijelentette semmiképpen nem hosszabbít. Ezekről szóltak a spanyol újságok, portálok hírei. Konkrétan De Gea szerintem (úgyhogy az előző megfogalmazásom nem teljesen volt jó)nem nyilatkozott, de hírek az öltözőből és a nőjétől arról árulkodtak, hogy komoly konfliktusban van a vezetéssel.kanty írta:
Ahogy lehet azt is normális keretek között intézni, hogy egy játékos elakar menni, és nem kivárni az utolsó pillanatig, aztán ilyen nevetséges helyzetbe kerülni. Még egyszer: én nem a spanyolt védem, nekem egyszerűen a United módszere nem jött be. Mert ahelyett, hogy a végén elstikizték a dolgot mondhatták volna azt, hogy hahó nem engedünk el - persze akkor meg DDD nem hosszabbított volna, hanem lelépett volna ingyen. Így viszont kicsikarták azt, hogy hosszabbítson. Tehát nekem ez nem fair az egészben.
Amúgy meg most kicsit utánakerestem, hogy De Gea hol is nyilatkozott olyan hisztisen. De nem igazán találok egyetlen cikket sem, azt mondta, hogy menni akar, aztán ezt elmondta LVG-nek is, aki azt válaszolta, hogy nem engedi. De, ha találsz olyan cikket, amiben hisztizik a spanyol, akkor elfogadom, mert lehet, hogy simán csak átsiklottam felette.
Tehát összességében: nem akarom De Geát szenttehénként feltüntetni és az egész onnan indult, hogy véleményem szerint a United húzása inkább volt aljas, mint korrekt, de zseniálisnak semmiképp sem nevezném, akármennyire is elérték végül a céljukat.
Amit leírsz az edző és a játékos kapcsolatáról az nagyon szép és helyes...elméletben. De azért - ha nem is sok - akadnak példák a fordítottjára is. De ezt anno Ronaldo és Messi ügyben is letárgyaltuk.
Mourinho-nak sürgősen ki kell találni valamit mert ez így nem lesz három pont, az is lehet, hogy még egy sem. A második gólt láttam szerintem az szép volt.BarcafanTomee írta:Azért ez kemény: Everton Chelsea meccsen 10. percbe lesérül Besic, a helyére beugró Naismith meg 5 perc alatt vág kettőt.
Ahogy lehet azt is normális keretek között intézni, hogy egy játékos elakar menni, és nem kivárni az utolsó pillanatig, aztán ilyen nevetséges helyzetbe kerülni. Még egyszer: én nem a spanyolt védem, nekem egyszerűen a United módszere nem jött be. Mert ahelyett, hogy a végén elstikizték a dolgot mondhatták volna azt, hogy hahó nem engedünk el - persze akkor meg DDD nem hosszabbított volna, hanem lelépett volna ingyen. Így viszont kicsikarták azt, hogy hosszabbítson. Tehát nekem ez nem fair az egészben.Bob_Marley írta:
Tényleg máshogy látjuk, ha egy játékos a klub fölé nő az régen rossz. Nem is nagyon akartál meggyőzni.Egész egyszerűen nincs olyan szituáció, amikor egy játékosnak nagyobb szava lenne mint egy edzőnek vagy egy elnöknek. Láttunk már ezer példát, mikor valaki eligazolt és megkérte a klubbot. Lehet ezt normális kereteken belül rendezni, de ha valaki hisztizik pénz, szerepkör, igazolás miatt azt sehol nem szeretik, ez az életben ugyanígy működik egy munkahelyen is. És egy fociklub ugyanúgy egy vállalat, ahol az edző elmondja mit szeretne te meg vagy megcsinálod vagy pedig ücsörögsz a padon.
Akkor hozhatom Ronaldo témát, aki az elnökünkkel izmozott anno.kanty írta:A felhozott Rivaldos példa talán nem a legjobb, izmozott LVG ott is, aztán jöttek is az eredmények miután a brazil elment. Oh wait.![]()
Részemről lezártam, mert totál másként látjuk a dolgokat, mindketten leírtuk, hogy szerintünk mi a szitu, meggyőzni nem fogjuk egymást - innentől kezdve pedig csak karakterpufogtatás.![]()
A derbin meg kíváncsi vagyok, hogy Fellainival - ha ő játszik - mennyit fogják erőltetni az ívelős játékot, elvileg a belga erre alkalmasabb, mint Rooney. Másik oldalon meg a Can-Leiva-Miller középpálya kreativitás terén a nulla felé közelít, most pedig Coutinho sincs, aki azért rendre visszalép, és egy-egy csellel megtudja bontani a védelmet, másoknak is helyzetet tud kialakítani.
De Gea tudtommal nem a legelegánsabban közölte a távozási szándékát. Joga van szólni, de szólás meg "hisztizés" között van különbség. Meg is kapta az első jutalmát, hogy kitették a keretből, mert olyan játékosra, aki a csapat ellen van, nincs szükség.kanty írta:De Gea el akart menni. Ehhez nincs joga? Szerintem van, és ezt jelezte is - ahogy tudom - a United vezetőségének.Bob_Marley írta:
Azért írtam, hogy lehet nem a legtisztább körülmények között, de a célt elérték. Én nem is azért örülök, mert nem a Realhoz ment, mert nem érdekelt, hanem hogy egy játékos szarvát letörte egy klub és ez így is van rendjén. De Gea kezdte a pattogást, LVG és a vezetés elintézte neki a dolgokat. Ez egy vaskalapos kemény döntés volt, de maga ahogy ezt elérték azért az én szótáramban zseniális volt. Egy játékosnak alapvetően kuss a neve és ezt a kisebb Canossa-járást tanító jelleggel megkapta az élettől. Én szótáramban erről szól ez a sztori.
"Játékosnak kuss a neve"? Egy pár taslit nem kellett volna kapnia?![]()
Az tény, hogy LVG és a vezetőség elérte a célját, de az én megítélésem szerint ez abszolút nem volt elegáns, és a korrektség határát is súrolja.
A Pool-MU így azért érdekes lesz, egyik oldalon Coutinho, a másikon Rooney nem lesz (aki persze ott van a fantasy csapatomban).
De Gea el akart menni. Ehhez nincs joga? Szerintem van, és ezt jelezte is - ahogy tudom - a United vezetőségének.Bob_Marley írta:
Azért írtam, hogy lehet nem a legtisztább körülmények között, de a célt elérték. Én nem is azért örülök, mert nem a Realhoz ment, mert nem érdekelt, hanem hogy egy játékos szarvát letörte egy klub és ez így is van rendjén. De Gea kezdte a pattogást, LVG és a vezetés elintézte neki a dolgokat. Ez egy vaskalapos kemény döntés volt, de maga ahogy ezt elérték azért az én szótáramban zseniális volt. Egy játékosnak alapvetően kuss a neve és ezt a kisebb Canossa-járást tanító jelleggel megkapta az élettől. Én szótáramban erről szól ez a sztori.
A túloldalt pedig kiesett Rooney. Matrial-t elvieleg nem akarja LVG elsiettetni, szóval lehet, hogy Fellaini lesz a csatár.Alcantara írta:Ma rendezik a MU-'Pool rangadót. Rossz érzéseim vannak, Filippe Coutinho nem játszik eleve, másrészt a MU öltözőjében rendet tettek a héten, ebből lehet zakó lesz az Old Traffordon.