Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek a marhaságok honnak jönnek!? Megint jönnek ezek a hülyeségek, amit MessiNeymarSuarez kolléga is terjeszt. Mégpedig h mindenki ellenünk van a Spanyol szövetség, az Uefa, a Fifa, sőt az egész világ. De a Realt, illetve Cét folyamatosan segítik.hank1ee írta: és ezeket általában már akkor lehet tudni, mikor még meg se nézted a meccset, vagy az összefoglalót.
ha az elsőt befújták tizinek,többet nem jövök.
Igazi gyökérMelkor írta:Egyszerűen nem hiszem el, hogy lehet Ronaldo ennyire ellenszenves.....
Tegnap is sír egy jogtalan tizi miatt mint egy fürdős ******, aztán mikor belövi úgy feszít mintha a BL döntőt döntötte volna el.
Lehet, hogy kiváló játékos, de emberileg egy hulladék.....
https://cdn2.streamable.com/video/webm/wro7.webm
https://cdn2.streamable.com/video/webm/4s0g.webm
Én is tudom tanusítani, h szó sincs "lefekvésről". Nagyon bekezdtek, mentek előre. Utolsó 20 percben adták fel teljesen, de ilyen helyzetben ez érthető.Bob_Marley írta:Utóbbi öt évből háromszor volt 1:0 a RM-nak, ennyit arról hogy mennyire lefekszik az Espanyol otthon.Ma is, aki látta leírhatja, hogy mentek mint a gép, pont ez volt a legnagyobb hibájuk. Üres területeket meg bejátszották a madridiak és gólokat lőttek.
Igen, ez így van. A spanyol bíráskodás a top bajnokságok közül a legyengébb. De a bírók egyik csapatnak se akarnak segíteni. Főleg nem olyan tendenciózusan, mint ahogy te állítod. Egyszerűen nincsenek meg a képességeik.MessiNeymarSuarez írta: csak azért eléggé durvákat tudnak tévedni..
Tényleg rád hagyom, mert leírtam mér kétszer. Az hogy te tényként közölsz valamit (most már igazságotMessiNeymarSuarez írta:Most ezen mi a vergődés?![]()
Azért mert leírom az igazságot?
Ezek szerint Mahitoo kollégával, (meg még elég sokan akik egyetértenek azokkal amiket mondtam és le szokták írni ide) , mind tévedünk, idióták vagyunk és csak kitaláljuk, nincs igazunk hogy jóval nagyobb méretben tévednek a kárunkra és másoknak meg kedveznek...
Biztos csak a 500 meccsen 1 ilyen eset volt, és pont azt szúrtuk ki és az alapján általánosítotunk...
Azonban aki néz Barca-Real meccseket rendszeresen, az látja a hasonlóságot, még a túloldalon is többen egyetértenek azzal amiket mondtam, akik nem annyira elfogultak a csapatukkal kapcsolatban és nincs olyan nagy utálat bennük a Barcelona iránt.