2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
noname írta:Nainggolan egy tipikus falbú vkp. Keményen csúszott be, de azért nem volt az annyira kemény. Sokkal inkább nagyon szerencsétlen. Ilyen becsúszásból minden meccsünkön kapunk kb 5öt.
Xavi szalagszakadását pl Edmilson okozta edzésen. Villa lába attól tört el h túl sokat játszott.
Sajnos ezek a sérülések benne vannak a pakliban...
Azért az a belinkelt videoból is kiderül, hogy ő nem előszőr okozott komoly sérülést. Első alkalommal még nem kell nagyon nagy eltiltás, de ha többször előfordul, akkor az szerintem már túl lép az előfordul kategórián.noname írta:Nainggolan egy tipikus falbú vkp. Keményen csúszott be, de azért nem volt az annyira kemény. Sokkal inkább nagyon szerencsétlen. Ilyen becsúszásból minden meccsünkön kapunk kb 5öt.
Xavi szalagszakadását pl Edmilson okozta edzésen. Villa lába attól tört el h túl sokat játszott.
Sajnos ezek a sérülések benne vannak a pakliban...
Én nem tudom, hogy az ilyeneket miért nem tiltják el egy életre. Ha egyszer fordul elő akkor még csak 10 meccs hátha legközeleb odafigyel, de ha ezután is megismétlődik akkor 1-2 évre is simán el lehetne tiltani, ha még visszatér a focihoz és újra eljátsza akkor végleg.diagonal írta: Nem a labda volt a cél. Ez a Nainngolan egy agresszív vadállat. Érdemes megnézni mit csinált Mattiellóval a Chievo elleni meccsen márciusban:
http://indavideo.hu/video/18_Nainggolan ... _Roma_2015
Nem a labda volt a cél. Ez a Nainngolan egy agresszív vadállat. Érdemes megnézni mit csinált Mattiellóval a Chievo elleni meccsen márciusban:crixus írta: Lehet a labda volt a cél, de nem igazán izgatta magát a játékos, hogy a másiknak ebbe beletörik-e a lába vagy sem.
A klub 5 éves szerződést kínál, ez mai hír.visca el barca írta:arra még kíváncsi vagyok mi lesz így a szerződéshosszabbítással, ugye neki nyáron lejár (ha jül tudom). azért egy ilyen sérüléssel, nem hinném hogy nagyon megszórnák évekkel, de gondolom azért kitenni sem fogják. sanszos h kap egy újat 2018-ig, vagy 2017-ig + 1 év, de max ennyi.
crixus írta:Nagyon sajnálom Rafinha-t, hatalmas tehetség, remélem ott folytatja majd ahol most abba kell hagynia.
Más. Engem rohadtul bosszant, hogy az UEFA-nál, FIFA-nál és a spanyol szövetségnél is az ilyen belépők mellett simán elmennek, ugyanakkor ha valaki számon meri kérni a játékvezetőt akkor azért eltiltás jár.
Piqué 4 meccset meg pirosat kapott mert lekapta a lábáról a partjelzőt egy egyértelmű téves ítélet után, tegnap pedig az a paraszt római egy sárgával megúszta ma meg egy "bocsi" a twitteren és az ügy lezárva. Ezt nem kellene talán kivizsgálni? Nem kellene talán az ilyen elmebeteg játékosokat egy-egy komoly szankcióval visszafogni, hogy legközelebb ne okozhassanak sérülést? Persze az, hogy Suárez megharapott valakit az 4 hónap, de egy fél éves kihagyással járó sérülés okozása az ló..sz. Úgy, hogy a tahónak nem ez volt az első ilyen sérülést okozó belépője.![]()
Lehet a labda volt a cél, de nem igazán izgatta magát a játékos, hogy a másiknak ebbe beletörik-e a lába vagy sem. Ez igenis egy k.va sport, ahol lennie kellene sportszerűségnek. Kívánom, hogy a k.csögnek is törje el a lábát majd a közeljövőben egy hasonló marha...
Én az egészségére gondoltam, az hogy mi lesz vele a csapatot illetően azt nem tudom, de nem egy ember felépült már ilyen sérülésből és nem lett vége a karrierjének.noname írta:Rafinha már egy ideje az első csapat tagja, de csak az utóbbi időben kezd jót nyújtani. Jól ment neki mind a támadóhármas részeként, mint Rakitic helyén(aki sztem nem a legjobb formában kezdte a szezont). Most sikerült berobbannia a csapatban. Eddig egy volt a sok közül, most hirtelen 2 posztra is első számú csere volt. Erre lesérül egész szezonra, ráadásul ez a sérülés mindig maradandó károsodással jár(sebesség). Mire felépül, addigra előtte lesz a sorban egyértelműen Arda, de még Vidal is lehet fog a támadóposztokon játszani. Ez gyakorlatilag azt jelenti h Rafinha mikor végre előrelép, visszaesik még mélyebbre, mint ahonnan indult.Bob_Marley írta:Azért nem kell az ördögöt a falra festeni. Nem dől össze a világ, bár komoly rehabra lesz szüksége. Nistelrooy, Del Piero, Shearer, Xavi, Pires és lehetne még sorolni, akik ezt túlélték és visszajöttek és semmi bajuk nem volt. Persze vannak ellenpéldák is, de egy húszon iksz éves fiatal szervezettnek jó esélye van arra, hogy ebből felépüljön. Nem szakadt el csak az elülső ez már "pozitívum".
Nagyon sajnálom, mert meccsről meccsre egyre jobban játszott, bemutatkozott a válogatottban, ami hatalmas öröm volt számára, most pedig az a suttyó teljesen elintézte. Nagyon félek, hogy a Barcas karrierje megpecsételődött.visca el barca írta:már csak azért is mert arda biztosan elé kerül a sorban, plusz jövő nyáron tuti jön egy nagy név középre, mert jelenleg messze ez a legvékonyabb sorunk...noname írta:Tartok tőle h ezzel vége a Barcás karrierjének...
Rafinha már egy ideje az első csapat tagja, de csak az utóbbi időben kezd jót nyújtani. Jól ment neki mind a támadóhármas részeként, mint Rakitic helyén(aki sztem nem a legjobb formában kezdte a szezont). Most sikerült berobbannia a csapatban. Eddig egy volt a sok közül, most hirtelen 2 posztra is első számú csere volt. Erre lesérül egész szezonra, ráadásul ez a sérülés mindig maradandó károsodással jár(sebesség). Mire felépül, addigra előtte lesz a sorban egyértelműen Arda, de még Vidal is lehet fog a támadóposztokon játszani. Ez gyakorlatilag azt jelenti h Rafinha mikor végre előrelép, visszaesik még mélyebbre, mint ahonnan indult.Bob_Marley írta:Azért nem kell az ördögöt a falra festeni. Nem dől össze a világ, bár komoly rehabra lesz szüksége. Nistelrooy, Del Piero, Shearer, Xavi, Pires és lehetne még sorolni, akik ezt túlélték és visszajöttek és semmi bajuk nem volt. Persze vannak ellenpéldák is, de egy húszon iksz éves fiatal szervezettnek jó esélye van arra, hogy ebből felépüljön. Nem szakadt el csak az elülső ez már "pozitívum".
Bob_Marley írta:Azért nem kell az ördögöt a falra festeni. Nem dől össze a világ, bár komoly rehabra lesz szüksége. Nistelrooy, Del Piero, Shearer, Xavi, Pires és lehetne még sorolni, akik ezt túlélték és visszajöttek és semmi bajuk nem volt. Persze vannak ellenpéldák is, de egy húszon iksz éves fiatal szervezettnek jó esélye van arra, hogy ebből felépüljön. Nem szakadt el csak az elülső ez már "pozitívum".
már csak azért is mert arda biztosan elé kerül a sorban, plusz jövő nyáron tuti jön egy nagy név középre, mert jelenleg messze ez a legvékonyabb sorunk...noname írta:Tartok tőle h ezzel vége a Barcás karrierjének...
Eto'o, Puyol, Milito, sőt még Ronaldo is visszajött belőle! Viszont általában ez 5-7 hónap itt meg 8 -9 ről beszélnek...Bob_Marley írta:Azért nem kell az ördögöt a falra festeni. Nem dől össze a világ, bár komoly rehabra lesz szüksége. Nistelrooy, Del Piero, Shearer, Xavi, Pires és lehetne még sorolni, akik ezt túlélték és visszajöttek és semmi bajuk nem volt. Persze vannak ellenpéldák is, de egy húszon iksz éves fiatal szervezettnek jó esélye van arra, hogy ebből felépüljön. Nem szakadt el csak az elülső ez már "pozitívum".
Sajnos tuti a szakadás, a klub hivatalosan is bejelentette. Szezon végére talán felépül.Zozzy 5 írta:ez most nagyon rosszul jött neki úgy az egész Barcás karrierje szempontjából is, pont mostanába kezdett jobban játszani, Rakitic meg haloványan, tegnap is örültem, amikor jött a horvát helyett. télen viszont így van esélye egy érkezőnek középre, még úgy is, hogy Arda elkezdhet játszani, és egy fullon lévő kp-n nagyon necces lesz érvényesülni keresztszalag szakadás után, ami mindig kényes marad. amúgy már tuti a szakadás?
Nem csak kapusokra vonatkozik, de a FIFA ezt nem fogja engedni nekünk az átigazolási/regisztrálási tilalom miatt. Még egy olyan pletyka is felröppent, hogy kérni fogjuk a FIFA-t, hogy legalább Ardát regisztrálhassuk januárnál hamarabb Rafinha sérülése miatt, de ezt nem tartom túl valószínű forgatókönyvnek.BarcafanTomee írta:Nincs egy szabály erre, mikor lesérül egy játékos egész szezonra, akkor igazolhat a csapat? Vagy ez csak kapusokra vonatkozik?