Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kétségtelen, így is lehet értékelni. ahogy én láttam: egy ötlettelen kirívóan rossz egyéni teljesítményekkel eredménytelen első félidő, majd egy védő által lőtt góllal kissé felszabadultabban (két tizenegyessel!?)eljutottunk oda, ahol az első 30 percben kellett volna lenni.Bob_Marley írta:Nyugodt győzelem, bár nehezen jött az első, de aztán ahogy megvolt a 2-3 gólos előny okosan visszavett a csapat. A bekapott gólért kár és amúgy védekezésben valóban voltak hibák, de összességében a győzelem a lényeg. Vigo-ban ennél több kell, főleg koncentrációban elől-hátul.
Nekem is feltűnt.MessiNeymarSuarez írta:Olyan furcsa ebben a mezben nem a Barcát látni, megszokásból ezt az UV sárga mezt nézem, néha még mindig azt hiszem hogy abban játszunk, mint tavaly
culinho írta:Egy linket tudnátok dobni?
Kösz. Csak Pique nevét láttam rajta.Bob_Marley írta:Szerintem arra gondolsz, amit a kapu mögött tettek fel. Veled vagyunk Pique röviden.Messias2 írta:Mi szerepelt azon a transzparensen, amit muatattak a szurkolók?
Szerintem arra gondolsz, amit a kapu mögött tettek fel. Veled vagyunk Pique, röviden.Messias2 írta:Mi szerepelt azon a transzparensen, amit muatattak a szurkolók?
Leon írta:Betette Bartrát Lucho?? Csak nem észrevette hogy ő is a Barca játékosa?![]()
5-6gólos gálát várok Messi triplával és Neymar duplával.
A három pont a lényeg ezt te is tudod.csababarca írta:Bob 2-3 góllal? Mikor lettél Te ilyen mohó?!
Jó lenne kis gólzápor, erre a mai tökéletes alkalom!
Hajrá
Lehet, hogy sokszor visszajött, viszont szerintem akkor is inkább csak a posztjához képest helyezkedett hátrébb és nem "klasszikus" kp volt.palesz77 írta:Ahhoz képest elég sokszor jött vissza Messi tavaly is, amikor Pedro jött Rakitic helyett, szerintem sokat lesz ma a középpályán, Munir meg remélhetőleg addig előrébb lép, nem egymás nyakán lesznek csak. Már rágom a körmeim, lehetne fél9..ZBarca írta:Én Munirra tippelek, Lucho lenyilatkozta, hogy Messiéket nem hozza hátrébb.