Marc-André ter Stegen
Le lehetne már szokni erről, hogy nagyítóval keressük egy-egy játékkos hibáját, mert ez nem szurkolás hanem szőrszálhasogatás.
Tegnap igenis hibázott, de belefért! De miért is kellene, hiba nélkül játszania. Csapatjátékról beszélünk, hol az egyik hol a másik játékos lóg ki előre vagy hátra ilyen a futball.
Szerintem jól végzi a dolgát és ha már itt van Bravo is csapatnál, akkor az igazságosság azt diktálná, hogy bajnokság Stegen kupák Bravo. De ki mondta, hogy az élet igazságos!
Tegnap igenis hibázott, de belefért! De miért is kellene, hiba nélkül játszania. Csapatjátékról beszélünk, hol az egyik hol a másik játékos lóg ki előre vagy hátra ilyen a futball.
Szerintem jól végzi a dolgát és ha már itt van Bravo is csapatnál, akkor az igazságosság azt diktálná, hogy bajnokság Stegen kupák Bravo. De ki mondta, hogy az élet igazságos!
- visca el barca
- Presidente del Barça
mondjuk erről az egy kézzel húzom le a levegőből a labdát dologról is leszokhatna. értem én hogy magabiztosnak meg lazának kell nlennie, de nem így....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Várhidi olyan szinten nem volt képben a Barcával kapcsolatban, hogy elképesztő.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem rendben lesz a forma, viszont durva hogy például a sport tv-n meccs után kb olyanokat mondtak hogy elkéne gondolkozni egy másik kapuson és hogy nem Barca szint...

Viszont én most megtenném Masipot 2. számú kapusnak, hamár LE úgyis annyira bízik benne...

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem rendben lesz a forma, viszont durva hogy például a sport tv-n meccs után kb olyanokat mondtak hogy elkéne gondolkozni egy másik kapuson és hogy nem Barca szint...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hehe, ezt még nem hallottam, de pont illik ide.kristop írta:mourinho arbeloas jellemzését tudom idehozni, bravo egy biztos nyolcas mindig, a német pedig hat és tíz között bármi lehet.
Ter Stegen: "Will I continue to play the same way? Of course, why should I change... All is fine."

nálam maradna a tavalyi felállás. ő a kupában és a blben, bravo pedig végig a bajnokságban. bravo kiegyensúlyozott teljesítménye pont jó a bajnoksághoz, ami egy maratonnak felel meg. a kupák viszont illenek szerintem ter stegenhez, ő ott megint egy isten lesz. mourinho arbeloas jellemzését tudom idehozni, bravo egy biztos nyolcas mindig, a német pedig hat és tíz között bármi lehet.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én írtam ilyet az élőbe, azzal kiegészíteném, amit sokszor megtettem már, hogy nem tud fent tartani egy szintet huzamosabb ideig. Koncentrációban egészen biztos, hogy nem teljes, mert olyan érzése van az embernek mintha szinusz görbe lenne a teljesítménye. Ilyen kihagyások mint most is meg arra utalnak, hogy bizony fejben még nincs 100%-ban kész, amit már elég régóta mondogatok is és sajnos folyamat be is igazolódik. Lehet erre írni, hogy de hát meddig várjon meg ezt írtuk tavaly is, de ez nem karitatív alapítvány, hogy pátyolgassuk. Még nincs készen arra, hogy egyértelmű kezdő kapus legyen. Elvenni tőle a kupákat szerintem sem szerencsés, mert kell neki a beépítés szempontjából. Az út ki van előtte kövezve már csak össze kell rakja magát és a helyes irányt megtalálni, viszont ehhez egyértelműen időre van szüksége.S.Agüero írta:Mondjuk az, hogy fejben nincs ott, az szerintem hülyeség, a hibája után is tök magabiztos volt, nem omlott össze, nyomta tovább, nekem ez tetszett.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Rivaldo11 írta:Európa egyik legnagyobb kapustehetsége a miénk!:) Örülök hogy megszereztük, és ha lesznek is hibái-egy fiatal kapusnál ez benne van a pakliban-hosszabb távon nagyon jól járunk vele!
Türelmet neki, meghálálja!
Kolléga hozzászólását miheztartás végett idéztem, közvetlen leigazolása után. Fiatal ám egyik legnagyobb tehetségnek tartják. Gumbau a gól előtti percekben amennyit csetlett botlott még a lámpaláz miatt, ez benne van, kapja csak meg a lehetőséget és kikopnak majd ezek a hibák.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
defender3 írta:Komolyan mondom aki azt akarja, hogy csak a kupában védjen az fogalmatlan a kapussághoz. Meg úgy általában a focihoz. Most az kéne neki, hogy folyamatosan védjen és szerezzen rutint. Akkor már inkább adjuk kölcsön, hogy védhessen minthogy a kispadon ül.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Leon
- Director del Fútbol
Sőt,szerintem a kupában se védjen!És edzésen is csak néhanapján!
Maradjon csak a bajnokságban, a BL-be meg mehet Bravo.

Maradjon csak a bajnokságban, a BL-be meg mehet Bravo.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Komolyan mondom aki azt akarja, hogy csak a kupában védjen az fogalmatlan a kapussághoz. Meg úgy általában a focihoz. Most az kéne neki, hogy folyamatosan védjen és szerezzen rutint. Akkor már inkább adjuk kölcsön, hogy védhessen minthogy a kispadon ül.
Én még kifejezetten örülök is neki. Ez a potya most kivételesen nem került sokba, viszont most már Lucho számára is világos lehet, hogy Bravonak át kell adni a BLt a bajnokság mellé. A német meg szerez egy kis tapasztalatot a kupában.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Majd minden meccsen egy hiba már sok lesz....
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem ertem mi van vele eddig iden komolyan, Roma ellen gol meg mindig nem az o hibaja volt szerintem, de tavaly osszeszedettebbnek tunt. Pihennie kene par hetet, hogy fejben osszekapja magat, mert nem kepessegbeli gondjai vannak, ezt mar bizonyitotta sokszor, egyszeruen fejben vannak nala gondok mostmar, szegeny embert meg meg az ag is huzza azert kozben.
vegre egy valodi, tiszta hiba tole, mostmar felkoncolhatja a csocselek.
hajra sracok, adjatok neki:
hajra sracok, adjatok neki:

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Nem azért írtam,mert örülök neki. Egyáltalán nem örülök. Csak már ennyi baki után nem nagyon lehet mit írni.Messias2 írta:Legalább valaki örül neki. Grautulálok!Dr.Dre írta:

Titi - The Legend!
- Capon
- Llegenda del Barça
És megint te voltál az elsőDr.Dre írta:Én inkább már nem is írok róla semmit, úgyis jönnek a lehurrogó kommentárok,hogy nem is az ő hibája volt...

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Legalább valaki örül neki. Grautulálok!Dr.Dre írta:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Barça B
Na akkor védjük meg gyorsan... Nem tehetett róla mert... Vicc amit idén művel eddig!!!!
ne csinald ezt velem, Marc.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A11897" target="_blank
Van aki megvígasztalja a hibái után.
Remélem ma végre lehoz egy clean sheetet mert már nagyon ráférne.
Van aki megvígasztalja a hibái után.