Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szaladgált volna ott utána, ha elszakadt volna ... tuti hogy csak megnyúlt kicsit.kanty írta:A MARCA barcelonai tudósítója, Sergi Font úgy értesült a kórházban, hogy Messi térdében a belső, oldalsó szalag sérült, de a keresztszalagja nem. Ez jó hír a rossz híren belül, hiszen a keresztszalag sérülés lenne a lehető legrosszabb. Az egyelőre nem biztos, hogy a szalag szakadt vagy csak húzódott.
igen, en is csak egy utest "ereztem" bizom benne hogy igy van es a hetvegere mar jol leszBob_Marley írta: Ebben a másodpercben akartam írni ezt. Egyáltalán nem tűnt súlyosnak a dolog, kisebb rándulást vagy ütés általi fájdalmat látok ebben "csak". Persze később leszünk okosabbak.
Ebben a másodpercben akartam írni ezt. Egyáltalán nem tűnt súlyosnak a dolog, kisebb rándulást vagy ütés általi fájdalmat látok ebben "csak". Persze később leszünk okosabbak.Erxy írta:korhazba vittek Messit, hogy minel hamarabb kideruljon mi a baj a terdevel pontosan
Tényleg túlspilázzuk.Bob_Marley írta: Ez az érzelgős része, pótolhatatlan játékos sincs. Mindig feltudom hozni hogy Rivaldo-t pl padra tették, vagy Ronaldo-t eladták, vagy Casillas-t padra tették pl Madridban. Én megértem a lelki béke dolgot is, de azért álljon már meg a bicikli, nem Messi pottyantotta ki a spanyol viaszt. Engem rohadtul nem érdekel, hogy Messi boldog nem boldog, durcizik vagy sem, egy a fontos hogy jelen esetben ne 6/12 statot produkáljon. Akkor a megoldás, hogy le kell ülni vele beszélni erről, vagy mint írtam legalább ideiglenes átadni másnak. Olyan nincs hogy homokba dugjuk a fejünket, mert Messi. Én ugyanúgy kezelem mint bármelyik más játékosunkat, tőlem a Pápa is lehet, ugyanaz vonatkozik rá mint a többire. Túl van beszélve, én sem azt mondom hogy holnaptól akkor más rúgja, de akkor neki kell erre jobban figyelni és többet gyakorolni mert nem állapot a sok kihagyott büntető. Kanty dolgait is értem, hogy de lehet többet árt mint használ, ha ezt megbolygatjuk, de könyörgöm ez nem máltai szeretetszolgálat. Értem, hogy a megoldás, hogy ráhagyjuk, legyen így. Csak rohadt egyszerű a történet, akkor innentől jobban kell rugdosni őket, mert különben tényleg nincs más lehetőség mint mással rúgatni. Én is ebben bízok, hogy ez teljesül, de attól még el kell ismerni, hogy pocsékul rúgja őket és főleg az utóbbi időben, ezen változtatni KELL. Neki kell akkor ezt lerendezni fejben, de valami történjen mert azt nem lehet, hogy oké kihagyta majd a következőt berúgja. Már eljátszott pár joker kártyát.
Ez az érzelgős része, pótolhatatlan játékos sincs. Mindig feltudom hozni hogy Rivaldo-t pl padra tették, vagy Ronaldo-t eladták, vagy Casillas-t padra tették pl Madridban. Én megértem a lelki béke dolgot is, de azért álljon már meg a bicikli, nem Messi pottyantotta ki a spanyol viaszt. Engem rohadtul nem érdekel, hogy Messi boldog nem boldog, durcizik vagy sem, egy a fontos hogy jelen esetben ne 6/12 statot produkáljon. Akkor a megoldás, hogy le kell ülni vele beszélni erről, vagy mint írtam legalább ideiglenes átadni másnak. Olyan nincs hogy homokba dugjuk a fejünket, mert Messi. Én ugyanúgy kezelem mint bármelyik más játékosunkat, tőlem a Pápa is lehet, ugyanaz vonatkozik rá mint a többire. Túl van beszélve, én sem azt mondom hogy holnaptól akkor más rúgja, de akkor neki kell erre jobban figyelni és többet gyakorolni mert nem állapot a sok kihagyott büntető. Kanty dolgait is értem, hogy de lehet többet árt mint használ, ha ezt megbolygatjuk, de könyörgöm ez nem máltai szeretetszolgálat. Értem, hogy a megoldás, hogy ráhagyjuk, legyen így. Csak rohadt egyszerű a történet, akkor innentől jobban kell rugdosni őket, mert különben tényleg nincs más lehetőség mint mással rúgatni. Én is ebben bízok, hogy ez teljesül, de attól még el kell ismerni, hogy pocsékul rúgja őket és főleg az utóbbi időben, ezen változtatni KELL. Neki kell akkor ezt lerendezni fejben, de valami történjen mert azt nem lehet, hogy oké kihagyta majd a következőt berúgja. Már eljátszott pár joker kártyát.Normandia írta:Alapesetben mindenki egyetért veled, sőt minden más esetben is ezt az egy szitut kivéve. Azt kell megérteni, hogy olyan játékosról beszélünk, aki a világ valaha volt legjobb 3-ban és az elkövetkező száz év 3 legjobbja között ott lévő játékos, ha nem a legjobbja. Olyan presztise van csapaton belül, hogy ezt egyszerűen nem lehet megtenni. Magának a foci világában elfoglalt hellye predesztinálja arra, hogy ő döntsön ebben. Nincs az az edző, aki ezt felvállalja, legyen az bárki is. Igazán nem azért, mert durcizna stb, hanem az előzőekben leìrtak miatt. Nem rombolná senki a képet azzal, hogy holnaptól Rakéta, Ney, vagy a partjelző lője. Valszeg el sem vállalnák Leo bólintása nélkül. Az is boritékolható, hogy ez feszkót okozna edző és játékos között és nincs az az edző, aki nem pótolható.Bob_Marley írta: Árnyaltabban látod, az én szememben nincs olyan ember, aki a csapat érdekei felett állna. És a csapat érdeke pedig az hogy egy büntető pl bemenjen. Ha ez Messi lelkivilágát zavarja, akkor a történetben nem az edző a hibás vagy a csapat hanem a duzzogó személy. Értem én hogy hierarchia, de tegnap is írtam és ezt mindenre tartom, hogy attól még egy játékos sem nőhet egy csapat fölé. Nincs kivételezett személy, mindenki egyenlő és ha nem működik akkor retorzióra van szükség. Jelen esetben ha nem tudja berúgni, akkor el kell venni tőle, legalább egy darabig, mert így félő, hogy folyamat az lesz benne, hogy jaj ki ne hagyjam., mert az is nagy valószìnűséggel borìtékolható, hogy ki menne ezek után.
Lucho nem buta, megnyerte magának Leot nem hiszem, hogy ezt a jelenlegi "békét" felrúgná a tizik miatt.
Tudom Bob, hogy nem jutottunk előrébb, de fogadd el, hogy ennek a feladványnak, csak ez az egy megoldása van.
Bocsi, ha valamit elìrtam, mobilról pötyögtem.
Alapesetben mindenki egyetért veled, sőt minden más esetben is ezt az egy szitut kivéve. Azt kell megérteni, hogy olyan játékosról beszélünk, aki a világ valaha volt legjobb 3-ban és az elkövetkező száz év 3 legjobbja között ott lévő játékos, ha nem a legjobbja. Olyan presztise van csapaton belül, hogy ezt egyszerűen nem lehet megtenni. Magának a foci világában elfoglalt hellye predesztinálja arra, hogy ő döntsön ebben. Nincs az az edző, aki ezt felvállalja, legyen az bárki is. Igazán nem azért, mert durcizna stb, hanem az előzőekben leìrtak miatt. Nem rombolná senki a képet azzal, hogy holnaptól Rakéta, Ney, vagy a partjelző lője. Valszeg el sem vállalnák Leo bólintása nélkül. Az is boritékolható, hogy ez feszkót okozna edző és játékos között és nincs az az edző, aki nem pótolható.Bob_Marley írta: Árnyaltabban látod, az én szememben nincs olyan ember, aki a csapat érdekei felett állna. És a csapat érdeke pedig az hogy egy büntető pl bemenjen. Ha ez Messi lelkivilágát zavarja, akkor a történetben nem az edző a hibás vagy a csapat hanem a duzzogó személy. Értem én hogy hierarchia, de tegnap is írtam és ezt mindenre tartom, hogy attól még egy játékos sem nőhet egy csapat fölé. Nincs kivételezett személy, mindenki egyenlő és ha nem működik akkor retorzióra van szükség. Jelen esetben ha nem tudja berúgni, akkor el kell venni tőle, legalább egy darabig, mert így félő, hogy folyamat az lesz benne, hogy jaj ki ne hagyjam.
Árnyaltabban látod, az én szememben nincs olyan ember, aki a csapat érdekei felett állna. És a csapat érdeke pedig az hogy egy büntető pl bemenjen. Ha ez Messi lelkivilágát zavarja, akkor a történetben nem az edző a hibás vagy a csapat hanem a duzzogó személy. Értem én hogy hierarchia, de tegnap is írtam és ezt mindenre tartom, hogy attól még egy játékos sem nőhet egy csapat fölé. Nincs kivételezett személy, mindenki egyenlő és ha nem működik akkor retorzióra van szükség. Jelen esetben ha nem tudja berúgni, akkor el kell venni tőle, legalább egy darabig, mert így félő, hogy folyamat az lesz benne, hogy jaj ki ne hagyjam.kanty írta:Lesz benne néhány ha, de leírom.Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
Ha Messitől elveszik, és ettől a lelki nyugalma felbolydul, és ha ettől kevesebb gólt lő, ez pedig a csapatot hátráltatja, akkor is el kell venni tőle? Nem mondom, hogy ez teljesen biztos, de szerintem egy ilyen döntésnél benne lenne a pakliban, és ez egyszerűen szerintem túl nagy kockázat.
Elméletben működik amit írsz: az rúgja, aki a legbiztosabban tudja értékesíteni, ebből következik, hogy nem marad ki ennyi büntető. Csak azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem fifa, - közhely de - ezek élő játékosok, és a hasonló döntés pl. Messi későbbi teljesítményére negatív hatással lenne. (Chemistry)
Itt jön képbe, amit nagyon sokszor leírsz: a csapat mindenek felett van. Ez igaz, csak hosszútávon a csapatnak egy csúcsformában játszó Messire inkább van szűksége, (ha kihagy néhány tizenegyest is) mint egy olyanra, aki nem tudja kihozni magából a maxot.
Összességében: teljesen jó megoldás nincs szerintem, de az túlságosan leegyszerűsített verzió lenne, ha csak simán más lőné. Nyilvánvalóan ezt az edzői stáb is átgondolta, és ha nem Messiről lenne szó, akkor lehetséges, hogy már másé lenne a tizenegyes.
Lesz benne néhány ha, de leírom.Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
Abszolút egyetértek, de soha senki nem meri majd tőle elvenni a tiziket,meg mit is mondott egyszer Xavi? Ha Messi boldog akkor az egész Barca boldog...Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
én azt látom, hogy ez a(góltalanság, forma ingadozás)szitu egyszerűen benne van a profi játékosok életútjában. kinek rövidebb, kinek hosszabb, kinek javul kinek nem... az ha van körülötte egy erős edzői stáb nyilván segíthet de alapvetően az egyéniség a döntő...LE. beavatkozása ebbe (ismerve az előzményeket) valahogy nem életszerű, az ő viszonyuk nemigen bírna ki még egy konfliktust.Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
Utóbbi időben uccsó 4 meccsünkön egy gólt jegyez. (BL+bajnokság)csababarca írta:Mondjuk a barca nyer-Messi gólt lő páros mondhatni kéz a kézben jár.
Én azért drukkolok a Messi góloknak mert az az esetek nagyon nagy többségében győzelmet eredményez a csapatnak, utóbbi időben főleg.
Messi erzi, latja, hogy nem megy ugy neki, biztos vagyok benne, hogy ot jobban zavarja, hogy kihagyta a tizit mint minket egyuttveve, tobbet gyakorol, jobban koncentral es legkozelebbieket belovi.Bob_Marley írta:Akkor tisztelettel felteszem a kérdést, mi a megoldás?.
Pedig de, amíg ilyen szinten játszik, addig körülötte forog. Mert hasznos, mert általa trófeákat nyerünk, mert ő a világ legjobb játékosa. Nem mondom, hogy nekem tetszik ez a helyzet, de ez van.Bob_Marley írta:
Félre értés ne essék én nem támadom, csak egész egyszerűen ez a helyzet nem jó. Mondom még egyszer 6/12 a legutóbbi időszakban, ez mi? Ilyen luxust nem engedhetünk meg. Nem Messi körül forog a világ, itt arról van szó, hogy mi lenne a csapatnak jobb. És jelenleg érzésem szerint az, hogy Messit legalább egy kis időre pihentetni ebből a szempontból, mert fejben úgy látszik nem tudja a büntető szitukat kezelni.
Bob, komolyan mondom nincs megoldás. Pontosabban nincs olyan megoldás, jelenleg, amit te szeretnél. Edző nem fogja elvenni tőle a jogot és hidd el nem csak Lucho, de a világ többi edzője sem, még Mu sem venné el. Az az opció lehetséges lenne, hogy felváltva rúgná valakivel, akinek átengedne 1-1 tizit, de ez teljesen rajta múlik. A másik opció, hogy gyakorolja magától és akkor ezek az értekezések feleslegessé válnak.Bob_Marley írta:Akkor tisztelettel felteszem a kérdést, mi a megoldás? Ha nem beszélünk vele, meg ő nem adja le, meg LE ebbe ne szóljon bele, akkor mi legyen? Az hogy ő profi meg hasonlók az irreleváns érzésem szerint ebben a kérdésben, mert a labdák mennek a kapusba vagy szállnak el. Azt meg totál nem tudom elfogadni, hogy kell neki a gól a góllövőlistához. Hát bocsánat, de most kinek is szurkolunk annak hogy Messi gólt rúgjon vagy nyerjen a csapat?
Félre értés ne essék én nem támadom, csak egész egyszerűen ez a helyzet nem jó. Mondom még egyszer 6/12 a legutóbbi időszakban, ez mi? Ilyen luxust nem engedhetünk meg. Nem Messi körül forog a világ, itt arról van szó, hogy mi lenne a csapatnak jobb. És jelenleg érzésem szerint az, hogy Messit legalább egy kis időre pihentetni ebből a szempontból, mert fejben úgy látszik nem tudja a büntető szitukat kezelni.
Hát pont hogy nem...Nero. írta:csababarca írta:Messias arcból visszább aztán tárgyalhatunk.
Messivel kapcsolatban általában jól látom a dolgokat, és többnyire igazam szokott lenni..
Nem te voltál az aki a leghangosabb volt hogy el kell adni Messit?
.
csababarca írta:Messias arcból visszább aztán tárgyalhatunk.
Messivel kapcsolatban általában jól látom a dolgokat, és többnyire igazam szokott lenni..