Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Andris
Adminisztrátor

2015.09.26. 17:00:46

kanty írta:A MARCA barcelonai tudósítója, Sergi Font úgy értesült a kórházban, hogy Messi térdében a belső, oldalsó szalag sérült, de a keresztszalagja nem. Ez jó hír a rossz híren belül, hiszen a keresztszalag sérülés lenne a lehető legrosszabb. Az egyelőre nem biztos, hogy a szalag szakadt vagy csak húzódott.
Nem szaladgált volna ott utána, ha elszakadt volna ... tuti hogy csak megnyúlt kicsit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.26. 16:59:39

A MARCA barcelonai tudósítója, Sergi Font úgy értesült a kórházban, hogy Messi térdében a belső, oldalsó szalag sérült, de a keresztszalagja nem. Ez jó hír a rossz híren belül, hiszen a keresztszalag sérülés lenne a lehető legrosszabb. Az egyelőre nem biztos, hogy a szalag szakadt vagy csak húzódott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.26. 16:48:51

Bob_Marley írta: Ebben a másodpercben akartam írni ezt. Egyáltalán nem tűnt súlyosnak a dolog, kisebb rándulást vagy ütés általi fájdalmat látok ebben "csak". Persze később leszünk okosabbak.
igen, en is csak egy utest "ereztem" bizom benne hogy igy van es a hetvegere mar jol lesz
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.26. 16:43:28

Erxy írta:korhazba vittek Messit, hogy minel hamarabb kideruljon mi a baj a terdevel pontosan
Ebben a másodpercben akartam írni ezt. Egyáltalán nem tűnt súlyosnak a dolog, kisebb rándulást vagy ütés általi fájdalmat látok ebben "csak". Persze később leszünk okosabbak.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.26. 16:41:13

korhazba vittek Messit, hogy minel hamarabb kideruljon mi a baj a terdevel pontosan
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.22. 20:25:12

Bob_Marley írta: Ez az érzelgős része, pótolhatatlan játékos sincs. Mindig feltudom hozni hogy Rivaldo-t pl padra tették, vagy Ronaldo-t eladták, vagy Casillas-t padra tették pl Madridban. Én megértem a lelki béke dolgot is, de azért álljon már meg a bicikli, nem Messi pottyantotta ki a spanyol viaszt. Engem rohadtul nem érdekel, hogy Messi boldog nem boldog, durcizik vagy sem, egy a fontos hogy jelen esetben ne 6/12 statot produkáljon. Akkor a megoldás, hogy le kell ülni vele beszélni erről, vagy mint írtam legalább ideiglenes átadni másnak. Olyan nincs hogy homokba dugjuk a fejünket, mert Messi. Én ugyanúgy kezelem mint bármelyik más játékosunkat, tőlem a Pápa is lehet, ugyanaz vonatkozik rá mint a többire. Túl van beszélve, én sem azt mondom hogy holnaptól akkor más rúgja, de akkor neki kell erre jobban figyelni és többet gyakorolni mert nem állapot a sok kihagyott büntető. Kanty dolgait is értem, hogy de lehet többet árt mint használ, ha ezt megbolygatjuk, de könyörgöm ez nem máltai szeretetszolgálat. Értem, hogy a megoldás, hogy ráhagyjuk, legyen így. Csak rohadt egyszerű a történet, akkor innentől jobban kell rugdosni őket, mert különben tényleg nincs más lehetőség mint mással rúgatni. Én is ebben bízok, hogy ez teljesül, de attól még el kell ismerni, hogy pocsékul rúgja őket és főleg az utóbbi időben, ezen változtatni KELL. Neki kell akkor ezt lerendezni fejben, de valami történjen mert azt nem lehet, hogy oké kihagyta majd a következőt berúgja. Már eljátszott pár joker kártyát.
Tényleg túlspilázzuk.:-D
Igazad van, ennek ìgy kellene működni minden más esetben.
Abban bìzom, hogy van annyira becsvágyó, vagy hiu, hogy gyakorolja, akár edzés után is. Sőt azt sem tartom kizártnak, hogy a következőt belövi és a rákövetkezőt átengedi másnak. Bármi lehet azon kìvűl, hogy mást jelölne ki Lucho.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.22. 19:28:18

Normandia írta:
Bob_Marley írta: Árnyaltabban látod, az én szememben nincs olyan ember, aki a csapat érdekei felett állna. És a csapat érdeke pedig az hogy egy büntető pl bemenjen. Ha ez Messi lelkivilágát zavarja, akkor a történetben nem az edző a hibás vagy a csapat hanem a duzzogó személy. Értem én hogy hierarchia, de tegnap is írtam és ezt mindenre tartom, hogy attól még egy játékos sem nőhet egy csapat fölé. Nincs kivételezett személy, mindenki egyenlő és ha nem működik akkor retorzióra van szükség. Jelen esetben ha nem tudja berúgni, akkor el kell venni tőle, legalább egy darabig, mert így félő, hogy folyamat az lesz benne, hogy jaj ki ne hagyjam.
Alapesetben mindenki egyetért veled, sőt minden más esetben is ezt az egy szitut kivéve. Azt kell megérteni, hogy olyan játékosról beszélünk, aki a világ valaha volt legjobb 3-ban és az elkövetkező száz év 3 legjobbja között ott lévő játékos, ha nem a legjobbja. Olyan presztise van csapaton belül, hogy ezt egyszerűen nem lehet megtenni. Magának a foci világában elfoglalt hellye predesztinálja arra, hogy ő döntsön ebben. Nincs az az edző, aki ezt felvállalja, legyen az bárki is. Igazán nem azért, mert durcizna stb, hanem az előzőekben leìrtak miatt. Nem rombolná senki a képet azzal, hogy holnaptól Rakéta, Ney, vagy a partjelző lője. Valszeg el sem vállalnák Leo bólintása nélkül. Az is boritékolható, hogy ez feszkót okozna edző és játékos között és nincs az az edző, aki nem pótolható.:-D, mert az is nagy valószìnűséggel borìtékolható, hogy ki menne ezek után.:-D
Lucho nem buta, megnyerte magának Leot nem hiszem, hogy ezt a jelenlegi "békét" felrúgná a tizik miatt.
Tudom Bob, hogy nem jutottunk előrébb, de fogadd el, hogy ennek a feladványnak, csak ez az egy megoldása van.:-D

Bocsi, ha valamit elìrtam, mobilról pötyögtem.
Ez az érzelgős része, pótolhatatlan játékos sincs. Mindig feltudom hozni hogy Rivaldo-t pl padra tették, vagy Ronaldo-t eladták, vagy Casillas-t padra tették pl Madridban. Én megértem a lelki béke dolgot is, de azért álljon már meg a bicikli, nem Messi pottyantotta ki a spanyol viaszt. Engem rohadtul nem érdekel, hogy Messi boldog nem boldog, durcizik vagy sem, egy a fontos hogy jelen esetben ne 6/12 statot produkáljon. Akkor a megoldás, hogy le kell ülni vele beszélni erről, vagy mint írtam legalább ideiglenes átadni másnak. Olyan nincs hogy homokba dugjuk a fejünket, mert Messi. Én ugyanúgy kezelem mint bármelyik más játékosunkat, tőlem a Pápa is lehet, ugyanaz vonatkozik rá mint a többire. Túl van beszélve, én sem azt mondom hogy holnaptól akkor más rúgja, de akkor neki kell erre jobban figyelni és többet gyakorolni mert nem állapot a sok kihagyott büntető. Kanty dolgait is értem, hogy de lehet többet árt mint használ, ha ezt megbolygatjuk, de könyörgöm ez nem máltai szeretetszolgálat. Értem, hogy a megoldás, hogy ráhagyjuk, legyen így. Csak rohadt egyszerű a történet, akkor innentől jobban kell rugdosni őket, mert különben tényleg nincs más lehetőség mint mással rúgatni. Én is ebben bízok, hogy ez teljesül, de attól még el kell ismerni, hogy pocsékul rúgja őket és főleg az utóbbi időben, ezen változtatni KELL. Neki kell akkor ezt lerendezni fejben, de valami történjen mert azt nem lehet, hogy oké kihagyta majd a következőt berúgja. Már eljátszott pár joker kártyát.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.22. 18:49:17

Kicsit túl van ez spilázva. Már lassan ott tartunk, hogy ha Messi rúgja, akkor minden büntető kimarad. Minden csapatban van egy kijelölt lövő és 90%-ban ő lövi, pedig lehet, hogy egy másik nála is nagyobb hatékonysággal lőne.Ha most átvenné más, az első kihagyott büntetőnél már fejére állna megint minden.

A szabadrúgásoknál például Xavi elég sokat rúgott úgy, hogy Messi pályán volt és nem voltak olyan hű de nagyon veszélyesek. Lassan szerintem Neymar is vesz majd egyet-egyet át.

Cr-el kár összehasonlítani, mert ő ritka sz..ul lövi a szabikat, sokkal jobb jövők vannak/voltak ott.
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.22. 18:05:59

Bob_Marley írta: Árnyaltabban látod, az én szememben nincs olyan ember, aki a csapat érdekei felett állna. És a csapat érdeke pedig az hogy egy büntető pl bemenjen. Ha ez Messi lelkivilágát zavarja, akkor a történetben nem az edző a hibás vagy a csapat hanem a duzzogó személy. Értem én hogy hierarchia, de tegnap is írtam és ezt mindenre tartom, hogy attól még egy játékos sem nőhet egy csapat fölé. Nincs kivételezett személy, mindenki egyenlő és ha nem működik akkor retorzióra van szükség. Jelen esetben ha nem tudja berúgni, akkor el kell venni tőle, legalább egy darabig, mert így félő, hogy folyamat az lesz benne, hogy jaj ki ne hagyjam.
Alapesetben mindenki egyetért veled, sőt minden más esetben is ezt az egy szitut kivéve. Azt kell megérteni, hogy olyan játékosról beszélünk, aki a világ valaha volt legjobb 3-ban és az elkövetkező száz év 3 legjobbja között ott lévő játékos, ha nem a legjobbja. Olyan presztise van csapaton belül, hogy ezt egyszerűen nem lehet megtenni. Magának a foci világában elfoglalt hellye predesztinálja arra, hogy ő döntsön ebben. Nincs az az edző, aki ezt felvállalja, legyen az bárki is. Igazán nem azért, mert durcizna stb, hanem az előzőekben leìrtak miatt. Nem rombolná senki a képet azzal, hogy holnaptól Rakéta, Ney, vagy a partjelző lője. Valszeg el sem vállalnák Leo bólintása nélkül. Az is boritékolható, hogy ez feszkót okozna edző és játékos között és nincs az az edző, aki nem pótolható.:-D, mert az is nagy valószìnűséggel borìtékolható, hogy ki menne ezek után.:-D
Lucho nem buta, megnyerte magának Leot nem hiszem, hogy ezt a jelenlegi "békét" felrúgná a tizik miatt.
Tudom Bob, hogy nem jutottunk előrébb, de fogadd el, hogy ennek a feladványnak, csak ez az egy megoldása van.:-D

Bocsi, ha valamit elìrtam, mobilról pötyögtem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.22. 17:25:46

kanty írta:
Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
Lesz benne néhány ha, de leírom.
Ha Messitől elveszik, és ettől a lelki nyugalma felbolydul, és ha ettől kevesebb gólt lő, ez pedig a csapatot hátráltatja, akkor is el kell venni tőle? Nem mondom, hogy ez teljesen biztos, de szerintem egy ilyen döntésnél benne lenne a pakliban, és ez egyszerűen szerintem túl nagy kockázat.
Elméletben működik amit írsz: az rúgja, aki a legbiztosabban tudja értékesíteni, ebből következik, hogy nem marad ki ennyi büntető. Csak azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem fifa, - közhely de - ezek élő játékosok, és a hasonló döntés pl. Messi későbbi teljesítményére negatív hatással lenne. (Chemistry)
Itt jön képbe, amit nagyon sokszor leírsz: a csapat mindenek felett van. Ez igaz, csak hosszútávon a csapatnak egy csúcsformában játszó Messire inkább van szűksége, (ha kihagy néhány tizenegyest is) mint egy olyanra, aki nem tudja kihozni magából a maxot.
Összességében: teljesen jó megoldás nincs szerintem, de az túlságosan leegyszerűsített verzió lenne, ha csak simán más lőné. Nyilvánvalóan ezt az edzői stáb is átgondolta, és ha nem Messiről lenne szó, akkor lehetséges, hogy már másé lenne a tizenegyes.
Árnyaltabban látod, az én szememben nincs olyan ember, aki a csapat érdekei felett állna. És a csapat érdeke pedig az hogy egy büntető pl bemenjen. Ha ez Messi lelkivilágát zavarja, akkor a történetben nem az edző a hibás vagy a csapat hanem a duzzogó személy. Értem én hogy hierarchia, de tegnap is írtam és ezt mindenre tartom, hogy attól még egy játékos sem nőhet egy csapat fölé. Nincs kivételezett személy, mindenki egyenlő és ha nem működik akkor retorzióra van szükség. Jelen esetben ha nem tudja berúgni, akkor el kell venni tőle, legalább egy darabig, mert így félő, hogy folyamat az lesz benne, hogy jaj ki ne hagyjam.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.22. 16:40:53

Minden csapatban van egy hierarhia. Ebből a szempontból mi még jól is állunk, hiszen LE sokkal inkább játszatja azokat, akiket jobbnak lát, mint azokat, akik feljebb vannak a hierarhiában. Egyetlen kivétel: Messi. Mindig is ő lesz a sztár, a csapat közepe(még pár évig), és ugyanúgy a tiziket és a szabadokat is ő fogja rúgni.

Ősszintén szólva örülök h nálunk a hierarhia tetején Messi van. Más csapatoknál azért voltak emiatt komoly bukások: Gerard a Poolban, Pirlo se kellett volna kezdjen a BL döntőben.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.22. 16:34:35

Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
Lesz benne néhány ha, de leírom.
Ha Messitől elveszik, és ettől a lelki nyugalma felbolydul, és ha ettől kevesebb gólt lő, ez pedig a csapatot hátráltatja, akkor is el kell venni tőle? Nem mondom, hogy ez teljesen biztos, de szerintem egy ilyen döntésnél benne lenne a pakliban, és ez egyszerűen szerintem túl nagy kockázat.
Elméletben működik amit írsz: az rúgja, aki a legbiztosabban tudja értékesíteni, ebből következik, hogy nem marad ki ennyi büntető. Csak azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem fifa, - közhely de - ezek élő játékosok, és a hasonló döntés pl. Messi későbbi teljesítményére negatív hatással lenne. (Chemistry)
Itt jön képbe, amit nagyon sokszor leírsz: a csapat mindenek felett van. Ez igaz, csak hosszútávon a csapatnak egy csúcsformában játszó Messire inkább van szűksége, (ha kihagy néhány tizenegyest is) mint egy olyanra, aki nem tudja kihozni magából a maxot.
Összességében: teljesen jó megoldás nincs szerintem, de az túlságosan leegyszerűsített verzió lenne, ha csak simán más lőné. Nyilvánvalóan ezt az edzői stáb is átgondolta, és ha nem Messiről lenne szó, akkor lehetséges, hogy már másé lenne a tizenegyes.
Leon
Director del Fútbol

2015.09.22. 12:33:33

Abszolút egyetértek, de soha senki nem meri majd tőle elvenni a tiziket,meg mit is mondott egyszer Xavi? Ha Messi boldog akkor az egész Barca boldog...
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mess2009
Director del Fútbol

2015.09.22. 08:37:53

én azt látom, hogy ez a(góltalanság, forma ingadozás)szitu egyszerűen benne van a profi játékosok életútjában. kinek rövidebb, kinek hosszabb, kinek javul kinek nem... az ha van körülötte egy erős edzői stáb nyilván segíthet de alapvetően az egyéniség a döntő...LE. beavatkozása ebbe (ismerve az előzményeket) valahogy nem életszerű, az ő viszonyuk nemigen bírna ki még egy konfliktust.
a szurkoló? reménykedhet, aggódhat, találgathat na és persze megmondja a tutit.. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.22. 07:17:10

Akkor ezek szerint a konklúzió, hogy ráhagyjuk és majd gyakorol. Ez nálam félmegoldás, egy időre mindenképp mással rúgatnám. És itt igenis az edzőnek belelehet szólnia. Majd kiderül, egy a lényeg hogy a labdák a kapuba menjenek be, az hogy ezt Messi teszi meg vagy a fűnyíró bácsi az nálam lényegtelen, de olyat nem engedhetünk meg, hogy elrugdossuk a büntetőket.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.21. 23:33:51

És nyertünk azon az egy gólos meccsén? 8)

A lényeg,hogy ha Messi jó, gólt lő gólpasszt ad,akkor nagyon nagy százalékban nyerünk. És mindenki happy.

Megoldás nincs a tizikre, mondjuk az én szemléletemben talán az edzői döntés lenne a legelvárhatóbb.
De nem látom ezt akkora problémának, most kb olyan mint Stegen hibái, jó rajtuk pörögni,mert amúgy unatkoznánk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.21. 22:55:42

csababarca írta:Mondjuk a barca nyer-Messi gólt lő páros mondhatni kéz a kézben jár.

Én azért drukkolok a Messi góloknak mert az az esetek nagyon nagy többségében győzelmet eredményez a csapatnak, utóbbi időben főleg.
Utóbbi időben uccsó 4 meccsünkön egy gólt jegyez. (BL+bajnokság) :D
Persze értem mit akarsz mondani, de én nem a góljait emelném ki, hanem a mezőnyben végzett munkát. Rengeteg assistja, kulcspassza van, mozgásával területeket nyit stb.
Számomra ez volt igazán új mióta LE átvette a csapatot, mondjuk ehhez hozzájárul, hogy van egy Neymar és egy Suarez.
Nem az a lényeg, hogy gólgép legyen, ezek az utolsó/utolsó előtti passzok már fél gólt érnek.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.21. 22:22:20

Mondjuk a barca nyer-Messi gólt lő páros mondhatni kéz a kézben jár.

Én azért drukkolok a Messi góloknak mert az az esetek nagyon nagy többségében győzelmet eredményez a csapatnak, utóbbi időben főleg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.21. 22:17:26

Bob_Marley írta:Akkor tisztelettel felteszem a kérdést, mi a megoldás?.
Messi erzi, latja, hogy nem megy ugy neki, biztos vagyok benne, hogy ot jobban zavarja, hogy kihagyta a tizit mint minket egyuttveve, tobbet gyakorol, jobban koncentral es legkozelebbieket belovi.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.21. 21:22:50

Bob_Marley írta:
Félre értés ne essék én nem támadom, csak egész egyszerűen ez a helyzet nem jó. Mondom még egyszer 6/12 a legutóbbi időszakban, ez mi? Ilyen luxust nem engedhetünk meg. Nem Messi körül forog a világ, itt arról van szó, hogy mi lenne a csapatnak jobb. És jelenleg érzésem szerint az, hogy Messit legalább egy kis időre pihentetni ebből a szempontból, mert fejben úgy látszik nem tudja a büntető szitukat kezelni.
Pedig de, amíg ilyen szinten játszik, addig körülötte forog. Mert hasznos, mert általa trófeákat nyerünk, mert ő a világ legjobb játékosa. Nem mondom, hogy nekem tetszik ez a helyzet, de ez van.
Ezek után pedig csak abban lehet reménykedni, hogy ezentúl sokkal kevesebbet hagy ki, mert amíg ilyen szinten képes futballozni, addig mindig ő fogja lőni.
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.21. 21:09:02

Nem értem mit rugóztok ezen... Továbbra is Messi lövi és ennyi. Ha van kedve akkor meg átadja Neymarnak. A rontások oka vagy azért van, mert lazán veszi vagy azért, mert rágörcsöl ennyi.
Komolyan nem értem mit izgultok itt ezen. :D
Lucho megmerné mondani Messinek, hogy nem rúghat több büntetőt? Világi botrány lenne belőle.
Ez olyan dolog, mint a CSK, az öltöző választja.
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.21. 21:01:02

Bob_Marley írta:Akkor tisztelettel felteszem a kérdést, mi a megoldás? Ha nem beszélünk vele, meg ő nem adja le, meg LE ebbe ne szóljon bele, akkor mi legyen? Az hogy ő profi meg hasonlók az irreleváns érzésem szerint ebben a kérdésben, mert a labdák mennek a kapusba vagy szállnak el. Azt meg totál nem tudom elfogadni, hogy kell neki a gól a góllövőlistához. Hát bocsánat, de most kinek is szurkolunk annak hogy Messi gólt rúgjon vagy nyerjen a csapat?

Félre értés ne essék én nem támadom, csak egész egyszerűen ez a helyzet nem jó. Mondom még egyszer 6/12 a legutóbbi időszakban, ez mi? Ilyen luxust nem engedhetünk meg. Nem Messi körül forog a világ, itt arról van szó, hogy mi lenne a csapatnak jobb. És jelenleg érzésem szerint az, hogy Messit legalább egy kis időre pihentetni ebből a szempontból, mert fejben úgy látszik nem tudja a büntető szitukat kezelni.
Bob, komolyan mondom nincs megoldás. Pontosabban nincs olyan megoldás, jelenleg, amit te szeretnél. Edző nem fogja elvenni tőle a jogot és hidd el nem csak Lucho, de a világ többi edzője sem, még Mu sem venné el. Az az opció lehetséges lenne, hogy felváltva rúgná valakivel, akinek átengedne 1-1 tizit, de ez teljesen rajta múlik. A másik opció, hogy gyakorolja magától és akkor ezek az értekezések feleslegessé válnak.:-D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.21. 20:26:10

Akkor tisztelettel felteszem a kérdést, mi a megoldás? Ha nem beszélünk vele, meg ő nem adja le, meg LE ebbe ne szóljon bele, akkor mi legyen? Az hogy ő profi meg hasonlók az irreleváns érzésem szerint ebben a kérdésben, mert a labdák mennek a kapusba vagy szállnak el. Azt meg totál nem tudom elfogadni, hogy kell neki a gól a góllövőlistához. Hát bocsánat, de most kinek is szurkolunk annak hogy Messi gólt rúgjon vagy nyerjen a csapat?

Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.21. 20:13:35

Nero. írta:
csababarca írta:Messias arcból visszább aztán tárgyalhatunk.
Messivel kapcsolatban általában jól látom a dolgokat, és többnyire igazam szokott lenni..

Nem te voltál az aki a leghangosabb volt hogy el kell adni Messit? :D
.
Hát pont hogy nem...;)
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.21. 20:03:04

csababarca írta:Messias arcból visszább aztán tárgyalhatunk.
Messivel kapcsolatban általában jól látom a dolgokat, és többnyire igazam szokott lenni..

Nem te voltál az aki a leghangosabb volt hogy el kell adni Messit? :D

Nem tudon mit rugóztok rajta, 100% hogy ezek után is ő lövi őket és még biztosabb hogy fog még kihagyni, de egyszerűen neki kell lőnie őket és kész.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése