2015.09.26. 18:16:58
Meccset eléggé lazára vettük.
Sajnos sok hibával játszottunk. Suarez két szép gólt lőtt, látszódott, hogy utána már megkönnyebbült. Jót tett neki, remélem beindul a gólgyár nála.
Neymar erőlködött szokás szerint, neki is jót tenne egy gól. Meglátjuk, hogy most is a hátára tudja-e venni a csapatot, ahogyan anno tette, mikor Messi lesérült.
Munir szerintem hozta azt a szintet, ami tőle elvárható. Sajnálom, hogy a lövése ennyire béna lett, viszont a gólpassza szép volt. Szerintem be fog válni, remek Pedro-helyettes lesz.
Sandro gólt lőhetett volna, ennyi. Róla sok véleményt nem lehet mondani ennyi játékperc után.
Középpálya szokás szerint gyengén muzsikált, szerencse, hogy ez a csapat volt az ellen, de még ők is meg tudtak lepni pár kontrával minket.
Igazán egyikük sem találta a helyét, én azt vettem észre.
Busi ment minden fele, hol ide, hol oda, hol bal szélen volt kint. Talán ő akart lenni Ini posztján?
Masch meg... a góljánál nagyot hibázott, de hát nálunk már megszokottá válik egy ilyen gól.
Szerintem volt pár jó megmozdulása, de alapvetően nem játszott jól. Rá férne egy pár hetes pihenés.
Rakitic hozta szerintem az átlagot. A szürkébb játéka szerintem abból adódott, hogy a másik két kp sem találta a helyét igazán.
A védelmünk szerintem rendben volt ma, a Piqué-Bartra páros jól hozta le a meccset, biztos lábakon álltak. Adriano is rendben volt, őt kell ott játszatni, talán LE is belátta végre.
Ahogy beláthatta, hogy Alves is csak cserepadot érdemel, mert Robi remek JH lett, és most már az előre játéka is jobb volt, szép gólpasszt is adott. Nálam MOM, és simán kezdőbe játszotta magát végképp.
Ami szomorú, hogy nem tudtuk ezt a meccset gól nélkül lehozni, a tempó sem volt istrángszaggató, ami talán nem is baj, a BL meccs előtt, ami nagyon fontos lesz.
Sajnálatos Messi sérülése, főleg, ha tényleg két hét lesz. Az rengeteg idő. Jól számolom, hogy akkor a Clasicon sem fog játszani? Az nagyon gáz lenne.
Reméltem, hogy csak 3-4 hét, és az elég, hogy kipihenje magát, nagyon rá fér, de nem ilyen áron. És remélem, hogy LE-nek lesz annyi esze, hogy csak akkor engedi pályára, ha tökéletesen meggyógyult, nem fogja eröltetni, mint Tata.
A nagy kérdés, hogy a németek ellen mire lesz ez elég, biztos, hogy kontrákkal fognak próbálkozni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki LE.