Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért volt külön bekezdésbe szedve, mert nem neked szántam.Messias2 írta:Ezt én is így gondolom. Ha nekem szántad, akkor kapufa. Mert én mindig neki "mentem" azoknak, akik összeesküvés elméleteket gyártottak itt az elmúlt hetekben. Ezen a mai meccsen is kiderült, h hosszabb távon kiegyenlítődnek ezek a hibás ítéletek.Bob_Marley írta:Nem láttam a meccset, nem nézem a meccseiket csak ritkán ha éppen nincs más, mert nem érdekelnek szóval elhiszem neked. Viszont elvileg nekik fújnak hogy vehettek el tőlük gólt?![]()
Előző is meg ez is költői kérdés csupán arra utalnak, hogy ítélkezni előre meg elméleteket gyártani nem szerencsés.

Az gólt volt egyébként amit a gólvonalról/vagy bentről rúgtak ki ? A labda valamennyi része biztos benn volt, ennyit láttam csak.ferninho írta: Meg a partjelző is eszméletlen mit hozott le, végre sikerül betenni a kapuba a labdát, mert vagy úgy rúgták meg a labdát, mint egy rossz kislány, vagy Kameni fogott nagyot vagy a két KH rúgdosta ki a gólvonalról a labdát....
Erre végre sikerül és behúzza lesnek...
Ezt a Real nagyon elcseszte és nagyon be is nézte... gólokkal kellett volna nyerni.
Az utolsó 3 percben lévő CR performansz meg....
Új lesszabály szerint les, nem? Mert aki belőtte, az lesen volt a beadásnál. De lehet hülyeséget mondtam, de valami ilyesmire emlékszem.ferninho írta:Meg a partjelző is eszméletlen mit hozott le, végre sikerül betenni a kapuba a labdát, mert vagy úgy rúgták meg a labdát, mint egy rossz kislány, vagy Kameni fogott nagyot vagy a két KH rúgdosta ki a gólvonalról a labdát....roby122 írta:Újra átvettük a tabella első helyét.
Kameni eszméletlen mit hozott le ismét.
Erre végre sikerül és behúzza lesnek...
Ezt a Real nagyon elcseszte és nagyon be is nézte... gólokkal kellett volna nyerni.
Az utolsó 3 percben lévő CR performansz meg....
Ezt én is így gondolom. Ha nekem szántad, akkor kapufa. Mert én mindig neki "mentem" azoknak, akik összeesküvés elméleteket gyártottak itt az elmúlt hetekben. Ezen a mai meccsen is kiderült, h hosszabb távon kiegyenlítődnek ezek a hibás ítéletek.Bob_Marley írta:Nem láttam a meccset, nem nézem a meccseiket csak ritkán ha éppen nincs más, mert nem érdekelnek szóval elhiszem neked. Viszont elvileg nekik fújnak hogy vehettek el tőlük gólt?![]()
Előző is meg ez is költői kérdés csupán arra utalnak, hogy ítélkezni előre meg elméleteket gyártani nem szerencsés.
Nem láttam a meccset, nem nézem a meccseiket csak ritkán ha éppen nincs más, mert nem érdekelnek szóval elhiszem neked. Viszont elvileg nekik fújnak hogy vehettek el tőlük gólt?Messias2 írta:Bár voltak a Malaganak is nagy helyzetei, Realnak ezt legalább egy 5-0 val kellett volna hoznia a helyzetek alapján. Hihetetlen miket hagytak ki. Ja, és 2 gólt is elvettek a madridtól.Bob_Marley írta:Na az eredményt látva nem is volt olyan messze a valóságtól a Ronaldo öngól és 1:0 a Malaga-nak.Nem értem ezt az eredményt, pedig ma elvileg elvesztettük a bajnokságot, vagy nem?
Malaga pedig a spanyol Lille.

Bár voltak a Malaganak is nagy helyzetei, Realnak ezt legalább egy 5-0 val kellett volna hoznia a helyzetek alapján. Hihetetlen miket hagytak ki. Ja, és 2 gólt is elvettek a madridtól.Bob_Marley írta:Na az eredményt látva nem is volt olyan messze a valóságtól a Ronaldo öngól és 1:0 a Malaga-nak.Nem értem ezt az eredményt, pedig ma elvileg elvesztettük a bajnokságot, vagy nem?
Malaga pedig a spanyol Lille.
Meg a partjelző is eszméletlen mit hozott le, végre sikerül betenni a kapuba a labdát, mert vagy úgy rúgták meg a labdát, mint egy rossz kislány, vagy Kameni fogott nagyot vagy a két KH rúgdosta ki a gólvonalról a labdát....roby122 írta:Újra átvettük a tabella első helyét.
Kameni eszméletlen mit hozott le ismét.

visca el barca írta:malaga nagy mákkal kihúzta szerencsére. kaphattak volna lazán egy ötöst
Akkor ő.hank1ee írta:Amrabat.ZBarca írta:Ambramat meg kiállítatja magát.![]()

Amrabat.ZBarca írta:Ambramat meg kiállítatja magát.![]()

Haha,az oda ütneBob_Marley írta:Ronaldo megtudja, hogy Messi sérült annyira akar, hogy véletlenül befejel a saját kapujába egyet és a gól nélküli Malaga nyer 1:0-ra a Bernabeúban.![]()
Nem nézem meg nem is érdekel, de az élet vicces oldala lenne egy ilyen forgatókönyv.