Szerintem mondjuk csak szimplán bénák a spanyol játékvezetők, azért ha tényleg ellenünk fújnának, akkor pl
ezt sem fújták volna be. Ha meg a Realnak fújnának folyamatosan, akkor sokkal több tizit kapnának a mostaninál, mert minden apró lökést, meg műesést befújnának. Félreértés ne essék, engem is nagyon idegesít a sok nem megadott büntető, de ezekről nem Perez vagy a Real tehet. Egyszerűen ennyire alacsony a színvonal a spanyol ligában, már ami a bíráskodást illeti.
Én is nagyon dühös vagyok, ha a Real ellen vagy a mi kárunkra tévednek. Sokszor fel is hozom ezt itt a fórumon. Az ATMA elleni meccs után azt írtam, hogy "ma legyőztük az Atleticot és a bírót is". De kezdek rájönni, hogy se nem ellenünk se nem a Realnak nem fújnak, hanem csak nem ismerik a szabálykönyvet, illetve a játékvezetői szakmát nem nekik találták ki.
Messias2 írta:ZBarca írta:
Szomorú, ha a világ állítólag második legjobb játékosa csak tizikkel tud kiemelkedni. Ma sem volt jó meccse - ahogy azt a kommentekből leszűrtem, mert nem láttam az egész meccset.
Az erős túlzás, h csak tizikkel tud kiemelkedni. Ma valóban nem volt jó meccse, bár ez is relatív. Mivel még így is ő volt a legveszélyesebb a kapura a Real-ban. Hisztiei, illetve gólörömei nekem se szimpatikusak, de ne vegyük már el az érdemeit.
És ne állítsuk be úgy, mintha az összes gólját tiziből lőné, és folyamatosan a bírók segítenék. Mert ez egyrészt nem igaz, másrészt méltatlan egy barcás fórumhoz.
Lehet, hogy nem játszott rosszul, a Madridomos kommentekből mindenesetre azt szűrtem le, hogy tegnap nem volt a toppon.
A kiemelt részhez: lehet, hogy kicsit tényleg erős volt a "csak tizikkel tud kiemelkedni" rész. Abban egyetértünk, hogy egy nagyszerű játékos a portugál, de pl tegnap is nagy szüksége lett volna a Realnak egy jó CR-re, ehelyett Ronci csak dobálta magát és reklamált. Bár mondjuk ő adta Isconak a passzt a gólt előtt, ez ha kicsivel is, de javít az összképen.
De még egyszer mondom javítsatok ki, ha tévednék, mert nem láttam az egész meccset és lehet hülyeséget írok.