Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk nem volt jogos a tizi.palesz77 írta:Griezmann fiam, miert csinalod ezt velem?? En biztam benned..![]()
Lehet, hogy félreérthető volt, de odaírtam, hogy a második részét a Bl-re értem, hogy abban Messi bőven elhúz majd tőle és a lényeg még Neymar is esélyes lehet.visca el barca írta:nem igazán értem miről beszélsz ebben a bekezdésben, cuncus a real gólrekordját döntötte meg...nehezen hiszem h messi meg neymar elériChino írta:És megkockáztatom Neymar is közel érhet ehhez a rekordhoz![]()
nem igazán értem miről beszélsz ebben a bekezdésben, cuncus a real gólrekordját döntötte meg...nehezen hiszem h messi meg neymar elériChino írta:És megkockáztatom Neymar is közel érhet ehhez a rekordhoz

Mert Raúl jobban szerette a klubbot,mint önmagát. Madridista volt. Cr sosem.Chino írta: Nem láttam Raul minden meccsét, de egyszer sem rémlik, hogy ha egy másik csapattárs lőtt volna gólt, ne ment volna oda hozzá és nem örült volna szívből vagy éppen sértődötten sétált volna vissza.
Cr-től nem lehet elvitatni ezt a teljesítményt, emberfeletti ez tény. Ugyanakkor a Realban sokkal inkább "alájátszottak", mint mondjuk Raúlnak vagy épp Messinek. Még egyszer mondom, hogy miindennek ellenére megérdemli a gratulációt, az már más kérdés, hogy egy antipatikus, nagyképű és egoista játékos. Nem láttam Raul minden meccsét, de egyszer sem rémlik, hogy ha egy másik csapattárs lőtt volna gólt, ne ment volna oda hozzá és nem örült volna szívből vagy éppen sértődötten sétált volna vissza.Kovbal88 írta:Szerintem még nem jó a Real, nem tudom összeállnak-e vagy sem, de nem jellemző rájuk, hogy egy gólt rúgnak meccsenként vagy éppen kettőt. Viszont az Atletico meg esik szétfele, inkább fogadnék a Realra mint ellene.noname írta:A Real eddig alig találkozott komolyabb csapattal. Az Atletico még nem állt össze, de garantáltan a lábukat lefutják.
Szerintem szoros meccsen az Atletico nyer vagy egál.

323visca el barca írta:sajnálom rault h egy ilyen emberileg nulla cicafiú vette el tőle a rekordot, de azért durva h az egyiknek 16, a másiknak 6 év kellett ehhez a 200akárhány gólhoz...Nero. írta:Ugye CR a mai duplával mindenidők legeredményesebb góllövője lett a Realban
sajnálom rault h egy ilyen emberileg nulla cicafiú vette el tőle a rekordot, de azért durva h az egyiknek 16, a másiknak 6 év kellett ehhez a 200akárhány gólhoz...Nero. írta:Ugye CR a mai duplával mindenidők legeredményesebb góllövője lett a Realban

Szerintem még nem jó a Real, nem tudom összeállnak-e vagy sem, de nem jellemző rájuk, hogy egy gólt rúgnak meccsenként vagy éppen kettőt. Viszont az Atletico meg esik szétfele, inkább fogadnék a Realra mint ellene.noname írta:A Real eddig alig találkozott komolyabb csapattal. Az Atletico még nem állt össze, de garantáltan a lábukat lefutják.
Szerintem szoros meccsen az Atletico nyer vagy egál.
szerintem is simán, miután a matracosok meg éppen nem az igaziak még..Nero. írta:Tudom, hogy nem nagyon szabad a túloldalról idézgetni, ráadásul most jöttem vissza a pihenőmről úgyhogy pláne nen akarok cirkuszt, de ezt egyszerűen nem bírom ki.Ugye CR a mai duplával mindenidők legeredményesebb góllövője lett a Realban, namost érdemes olvasgatni egy kicsit a topicjában hogy ezt mennyire értékelik a kedves madridisták.
![]()
és a védekezésük is nagyon jó. Szerintem verik az Atleticot hétvégén.
Nem csak lassan, hanem ez már rekord.Bob_Marley írta: Ha nagyon gonosz akarnék lenni azért megjegyezném, hogy ahhoz gólt is kéne lőjön a Malaga.
Szerintem ez lassan rekord, hogy 6 meccs alatt nem értek el egy gólt sem. Mondjuk így is van 3 pontjuk. Mondom, tiszta Lille, s ott is egy ébenfekete kapus van Enyeama személyében, aki zseniálisan véd.
Ugyanezt fogják csinálni. Beállnak kapu elé védekezni, és bíznak a szerencsében, illetve abban, h az ellenfél minden helyzetet elpuskázik. Egyáltalán nem jástzottak jól, de nem csak ma ellenünk is gyengek voltak. Csak Kameni mind2 meccsen ichletett formában védett, és mind2 meccsen komoly bírói segítséget kaptak. Ennyi a történet. Egyáltalán nem erős ez a Malaga. Granada jobban játszott a Real ellen, pedig ők se egy veretes társaság.MessiNeymarSuarez írta:Hát még ez a Malaga mit fog csinálni hazai pályán... Szerintem minket, és a Realt is megfog.
Ha nagyon gonosz akarnék lenni azért megjegyezném, hogy ahhoz gólt is kéne lőjön a Malaga.MessiNeymarSuarez írta:Hát még ez a Malaga mit fog csinálni hazai pályán... Szerintem minket, és a Realt is megfog.